Skip to main content

GOLDEN ROSE Mat tečni ruž- NOVE NIJANSE!




Pretposlednjeg dana 2016. godine stigao mi je paket od kompanije Danijela commerce u kome je bilo pet novih nijansi predivnih mat tečnih ruževa.

Ovi ruževi već su se našli među mojim godišnjim favoritima, ali nove nijanse potpuno su me oduševile.




Verujem da su mnoge devojke kao i ja jedva čekale da GR izbaci i nude nijanse ovih popularnih ruževa i mogu reći da sam pored čuvene 10-ke dobila još nekoliko favorita.

Pre nego što vidite kako ove nijanse izgledaju na usnama, moram da napomenem da mi se čini kao da je tekstura samih ruževa malo drugačija.

Naime, rekla bih da su za nijansu suvlji, možda malo manje pigmentovani, prijatniji na usnama i sa slabijim mirisom. Volela bih da mi napišete svoje mišljenje ukoliko ste probale nove nijanse.




Međutim, te male promene meni se još više dopadaju. Nekako mi je sada karmin prijatniji na usnama, tačnije nije težak, skoro da ga ni ne osetim. Divno se nanose, jedan do dva sloja je dovoljno da biste potpuno prekrile usne. 


NIJANSA 13

Ukoliko ste ljubitelj nude nijansi, ova je prava za vas. Ja sam bila oduševljena čim sam je probala, jer je pogodna za svakodnevni make-up.






NIJANSA 17

Nijansa koja vuče na rozikasto/breskvasto. U zavisnosti od svetlosti može da izgleda i pomalo "drečavo". 





NIJANSA 16

Divna braonkasto-nude nijansa. Takođe jedna od mojih omiljenih. Pogodna je za svakodnevno korišćenje jer je potpuno neutralna.






NIJANSA 14

Volim nijanse poput ove iako se retko usuđujem da ih ponesem. S obzirom na to da je nešto između narandžaste i crvene, smatram da će biti savršena za leto.




NIJANSA 15

Ovaj ruž sam prvi morala da isprobam jer me je nijansa potpuno oduševila, a sudeći po komentarima na Instagramu i većina devojaka ima želju da kupi baš ovu nju. S obzirom na to da je mešavina bordo i braonkaste odlična je za zimski period.




Kako vam se dopadaju nove nijanse? Koja je vaš favorit?








Comments

  1. 16 i 13 definitivno moram nabaviti :)

    ReplyDelete
  2. Prelepe su sve nijanse, a posebno mi se svidjaju 13, 15 i 16. Jedva čekam da ih isprobam :)

    ReplyDelete
  3. Nijanse 16 i 15 su mi najljepše! :D

    http://beautycornerbyemina.blogspot.ba

    ReplyDelete
  4. Ajme ful su lijepe... Ja imam dvije i definitivno moram nabaviti još...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Divne su i definitivno sve su nosive. :)

      Delete
  5. Kako odabrati samo jedan? :D Prekrasne nijanse, jako ti lepo stoji svaka.
    I pohvalno što si svaku swatchala na usnama, me likey! :D

    ReplyDelete

Post a Comment

Popular posts from this blog

ZIAJA losion za samopotamnjivanje

I dalje ostajem pri tome da ću se i ovog leta minimalno izlagati suncu, iako volim preplanuli ten. Međutim, zdravlje mi je važnije od izgleda, a izuzetno sam svesna koliko su sunčevi zraci opasni, posebno za mene. S obzirom na to da sam prilično svetlog tena, koji inače ne volim, pomoć tražim u kremama za samopotamnjivanje. Već sam pisala o Balea proizvodima za ovu namenu kojima sam prilično zadovoljna (pročitajte ovde ). Međutim, rešila sam da probam i Ziaju. Dobila sam preporuku od drugarica, ali i prilično niska cena od 300 dinara na sniženju, naterala me je da kupim ovaj proizvod.

SUBRINA professional Unique farba za kosu (moje iskustvo sa farbama)

Svako ko se farba u plavo, zna koliko je teško dobiti lepu, prirodnu nijansu, bez žutih tonova. Ja sam tokom godina koristila mnoge farbe, a u nastavku ćete pročitati i moje mišljenje o njima.

SUNKISSED pena za samopotamnjivanje - dark

S obzirom na to da ovog leta, bar do sada, nismo baš imali priliku da se sunčamo i dobijemo željenu preplanulu boju, mnoge devojke pokazale su interesovanje za razne proizvode za samopotamnjivanje. Pošto ja vodim računa o zdravlju kože, a i u skladu sa konsultacijama sa dermatologom, shvatila sam da je ovaj vid tamnjenja najzdraviji. Međutim, zaista nije lako pronaći proizvod koji će vašoj koži dati lep preplanuli izgled, a da pri tom izbegnete fleke i druge "neprijatnosti". Kada se brend Sunkissed pojavio na našem tržištu, ja sam imala veliku želju da probam proizvode za samopotamnjivanje jer sam čula zaista mnogo pozitivnih utisaka. Kako je ovaj brend kod nas bio dostupan samo na sajtu onlinekozmetika.com, odlagala sam kupovinu (ne volim da poručujem online), međutim slučajno sam na željenu penu naletela u Lilly drogeriji i morala sam odmah da je kupim. Pena dolazi u pakovanju od 200 ml. Dostupna je u dve nijanse - medium i dark. Ja sam u Lilly-u pronašla samo dark