Skip to main content

GOLDEN ROSE Velvet Matte MINI ruževi- MIX 1
Kada sam objavila prvi post o GR mini karminima, tačnije o MIX-u 2 znala sam da će izazvati veliko interesovanje devojaka. Meni se ova ideja od samog početka dopala jer u jednom pakovanju dobijete šest nijansi, što je odlična prilika da testirate koja vam najviše odgovara. S druge strane veoma su praktični za nošenje i odlični su za one koji ne stavljaju često karmine a neophodni su im za određenu priliku.
Velvet matte karmini imaju divnu kremastu teksturu, koja nije potpuno mat, koja lepo hidrira usne i ne isušuje ih. Odlično su pigmentovani, savršeno se nanose i veoma su prijatni na usnama. 
MIX 1 ima više neutralnih nijansi koje su pogodne za svakodnevno korišćenje i verujem da bi odgovarale svakoj ženi.

Nijansa 01 

Vrlo je neutralna, nude i nekako meni omiljena. Uvek kad ne znam šta bih nanela na usne, odlučim se upravo za nju.

Nijansa 02

Boja mesa, hladnija nijansa, koja se odlično kombinuje uz svaki make-up.
Nijansa 10


Toplija nude koja vuče pomalo na narandžasto i jedna je od onih sa kojima zubi mogu da vam deluju više žuto.

Nijansa 12


Još jedna toplija crvenkasto nude (ako uopšte tako mogu da je nazovem) nijansa koju bih ja mogla da preskočim, ali ukoliko volite ovakve tonove, ova će vam biti odlična.Nijansa 14


Rekla bih da je ova nijansa slična prethodnoj samo što je hladnija.Nijansa 19


I kakav bi ovaj mix bio da nema jedan fenomenalan crveni karmin sa kojim je svaka kolekcija potpuna. Ova nijansa mi se veoma dopada.Ukoliko niste videle koje se sve to nijanse nalaze u MIX-u 2 kliknite ovde.

Kako vam se dopadaju ovi mini karmini? Koji mix je vaš favorit?


Comments

  1. Replies
    1. Da, troše se brzo, ipak je u njima manja količina proizvoda.

      Delete

Post a Comment

Popular posts from this blog

Samopotamnjivanje- proizvodi DM drogerie

Poznato je koliko su žene, ali i muškarci ludi za preplanulim tenom i da je on uvek u trendu. S obzirom na to da je sunce iz godine u godinu sve opasnije, te se preterano izlaganje sučevim zracima ne preporučuje, a o opasnosti solarijuma ni ne treba da pišem, mnogi pribegavaju upotrebi raznih krema za samopotamnjivanje.
Iako boja tena prilikom sunčanja i ona koju dobijate koristeći ove kreme ne može da se poredi, ipak je samopotamnjivanje pametnije rešenje. Tamnjenje se postiže tako što DHA (dihidroksiaceton), supstanca proizvedena u laboratoriji koju stvara naš organizam kada se izlaže suncu, reaguje sa aminokiselinama karotena u epidermu. Kreme deluju samo na gornje slojeve epiderma, a to je osnovna razlika između njih i solarijuma.
Proizvodi za samotamnjenje postoje u obliku kreme, spreja, gela i ulja. Na našem tržištu ima mnogo proizvođača koji u svojoj ponudi imaju samopotamnjivače. Ja ću u ovom postu predstaviti one koje proizvodi dm.


SUBRINA professional Unique farba za kosu (moje iskustvo sa farbama)

Svako ko se farba u plavo, zna koliko je teško dobiti lepu, prirodnu nijansu, bez žutih tonova. Ja sam tokom godina koristila mnoge farbe, a u nastavku ćete pročitati i moje mišljenje o njima.

Kako uspešno držim rozaceu pod kontrolom/ Saveti za suvu i osetljivu kožu

Kada mi se pre godinu dana pojavilo crvenilo sa potkožnim bubuljicama koje svrbe i peckaju, nisam znala o čemu se radi. Mislila sam da mi određeni puder ne odgovara ili da je šminki istekao rok trajanja i bila sam delimično u pravu.

Kao neko ko nikada nije imao problema sa kožom, čak ni u pubertetu, svaka promena izazivala mi je priličnu nervozu i zabrinutost. U vreme kada sam primetila promene još uvek nisam imala blog, a da postoji rozacea nisam ni znala. Stanje se pogoršalo kada sam počela da, zbog bloga, isprobavam različite proizvode, što je nešto najgore što možete pružiti svojoj osetljivoj koži. Crvenilo je bilo prilično izraženo kao i osećaj svraba, zatezanja i peckanja.

Međutim, kada sam se raspitala o simptomima, shvatila da je u pitanju rozacea i kasnije se konsultovala sa dermatologom i saznala na koji način da negujem kožu, crvenilo mi se smirilo i sada vrlo uspešno rozaceu držim pod kontrolom.