Skip to main content

GOLDEN ROSE PALETE KOREKTORA
Kada sam videla nove proizvode iz GR kolekcije znala sam da će ove palete korektora izazvati najveću pažnju i znatiželju devojaka. Iskreno i ja sam jedva čekala da ih isprobam, posebno paletu korektora za kamufliranje nepravilnosti na licu.


Korektori dolaze u prilično kvalitetnom pakovanju, a prema mom mišljenju količina svakog pojedinačno sasvim je dovoljna.

U svakoj paleti nalazi se šest različitih nijansi/boja za probleme/nepravilnosti na licu kao i posvetljivanje ili konturisanje određenih delova.

Ono što je zajedničko za obe palete jeste kvalitet korektora, njihova pigmentacija, sama tekstura kao i postojanost.

Kvalitet je veoma dobar, pigmentacija odlična. Veoma malo proizvoda je dovoljno kako biste kamuflirali željeno mesto na licu. Prekrivanje je maksimalno.

Korektori su kremasti, ali prlično gusti i malo teže se raspoređuju po licu. Najbolje je nanositi ih prstima jer u dodiru sa toplotom kože postanu kremastiji i onda je lakše raditi sa njima. Takođe postoji opcija da stavite kap ulja na korektor i onda ga nanesete na lice.

Kada je reč o postojanosti, nemam zamerke. Jednostavno korektor fiksirate i on će stajati na licu dokle god ne skinete šminku.


CONCEALER CREAM PALETTE (01 light to medium)

Ova paleta je idealna za prekrivanje podočnjaka, posvetljivanje predela ispod oka kao i svih onih delova koje želite da hajlajtujete, tačnije za sve ono što inače radite sa svakim kremastim korektorom.

Na pozadini svake palete postoji objašnjene koja se nijansa za šta koristi, što vam mnogo olakšava samo šminkanje.

Ono što ovu paletu razlikuje od druge jeste puder za setovanje, koji sadrži SPF 20 i koji svoju funkciju obavlja sasvim korektno.

U paleti dobijate svetlije i tamnije nijanse, različitih podtonova, stoga smatram da bi ova paleta bila odlična i za šminkere. Ja najviše koristim neutralnu za nepravilnosti na licu, a svetlu bež za posvetljivanje dela ispod oka.

Nisam probala najtamniju nijansu za konturisanje jer mi se čini da je previše topla, ali verujem da ona može da posluži i kao korektor ukoliko imate tamniji ten.

Smatram da je ovakva paleta, u kojoj postoji toliko različitih nijansi kao i puder za setovanje, veoma praktična i prilično se isplati. Njena cena je 699 dinara.


CAMOUFLAGE CREAM PALETTE 

Ovom paletom kamufliraćete sve nepravilnosti u vidu tamnih podočnjaka, žutih fleka, crvenila i vena.

Osim korektora u boji postoji i jedna klasična nijansa koja je odlična za prekrivanje manjih nepravilnosti kao i ne tako izraženih podočnjake.

Kao i kod prve palete, objašnjeno je koja boja se koristi za koju vrstu nepravilosti na licu.Kada sam fotografisala ovu paletu, bilo je veoma toplo, pa su tačkice koje sigurno primetite upravo zbog toga. 


Mislim da vam ova paleta nije neophodna ukoliko korektorom uspevate da prikrijete sve ono što je problematično na vašem licu, ali smatram da je odlična za one koji imaju problem sa crvenilom, tamnim podočnjacima kao i određenim flekama od sunca.

Ja nanosim narandžastu i žutu na podočnjake, pre nanošenja klasičnog korektora. Ljubičastu sam probala za pege i zaista ih lepo prekrije, a zelena neutrališe crvenilo. 

Kada sve nepravilnosti prekrijete ovim korektorima i nakon toga nanesete tečni puder, ten izgleda perfektno.

Cena ove palete je isto 699 dinara, što mislim da je sasvim korektna cena za kvalitet koji dobijate.

Ukoliko nemate veće nepravilnosti, za vas je svakako prva paleta. Međutim, obe bih vam preporučila jer smatram da su kvalitetne i, što je najbitnije, rade posao.

Kako vam se dopadaju palete? Da li ste ih već probale? Koju biste uzele za sebe?

*Iako je su u pitanju pr proizvodi to nije uticalo na moje objektivno mišljenje.
Comments

Post a Comment

Popular posts from this blog

Samopotamnjivanje- proizvodi DM drogerie

Poznato je koliko su žene, ali i muškarci ludi za preplanulim tenom i da je on uvek u trendu. S obzirom na to da je sunce iz godine u godinu sve opasnije, te se preterano izlaganje sučevim zracima ne preporučuje, a o opasnosti solarijuma ni ne treba da pišem, mnogi pribegavaju upotrebi raznih krema za samopotamnjivanje.
Iako boja tena prilikom sunčanja i ona koju dobijate koristeći ove kreme ne može da se poredi, ipak je samopotamnjivanje pametnije rešenje. Tamnjenje se postiže tako što DHA (dihidroksiaceton), supstanca proizvedena u laboratoriji koju stvara naš organizam kada se izlaže suncu, reaguje sa aminokiselinama karotena u epidermu. Kreme deluju samo na gornje slojeve epiderma, a to je osnovna razlika između njih i solarijuma.
Proizvodi za samotamnjenje postoje u obliku kreme, spreja, gela i ulja. Na našem tržištu ima mnogo proizvođača koji u svojoj ponudi imaju samopotamnjivače. Ja ću u ovom postu predstaviti one koje proizvodi dm.


MAX FACTOR noviteti - Radiant lift tečni puder i korektor, Miracle prep prajmer i Miracle glow hajlajter

Ove jeseni vaš ten će blistati zahvaljujući Max factor novitetima. U pitanju su četiri proizvoda za lice koji će vam pružiti hidrataciju i sjaj.


MIRACLE PREP prajmer
U pitanju je prajmer koji hidrira i daje licu vrlo blagi sjaj. Verujem da će ga voleti devojke koje imaju suvlju kožu. Sadrži vitamine E, B3 i B5.

Ima teksturu koja je slična teksturi lagane kreme za lice. Međutim, kada ga utrljavam, imam osećaj da je i blago silikonski.


Malo je lepljiv dok se ne osuši. Nakon njega koža je meka i baršunasta.
Ima blag miris.

Njegova redovna cena je oko 1800 dinara, ali ga na sniženju možete pronaći za mnogo manje novca, kao i sve druge Max factor proizvode.
RADIANT LIFT tečni puder


Dolazi u staklenoj bočici na pumpicu. Već u samom pakovanju uočavate da on sadrži sitne šljokice koje na licu nisu primetne ali pružaju blistav ten.
Ono što njega čini posebnim jeste to što ima sjajnu završnicu, a dugotrajan je. Obično se od mat pudera očekuje da budu takvi, međutim i ova blistava formula traje n…

SUBRINA professional Unique farba za kosu (moje iskustvo sa farbama)

Svako ko se farba u plavo, zna koliko je teško dobiti lepu, prirodnu nijansu, bez žutih tonova. Ja sam tokom godina koristila mnoge farbe, a u nastavku ćete pročitati i moje mišljenje o njima.