Skip to main content

MAT USNE ZA PREDSTOJEĆE LETO! Aura i Golden Rose

Asocijacija na leto, kada je u pitanju make-up, svakako su sjaj, šljokice, bronzane nijanse i karmini u jarkim bojama. Međutim ja uvek volim da odstupim od pravila i za bilo koju sezonu biram samo ono što mi tog momenta prija, ne obraćajući preterano pažnju na trend. 


Već duže vreme apsolutni hit su mat karmini i skoro svaka kozmetička kuća izbacila je kolekciju istih. Iako sam očekivala da se pred leto pojave neke sjajne varijante, Golden Rose i Aura ipak su se odličili za mat nijanse novih karmina.

One koje sam ja odabrala kao predlog za nastupajuće vrele dane, nekako odgovaraju mom ukusu kada su karmini u pitanju. Ne volim jarke boje na usnama, komotnije se osećam sa nude i rozikastim tonovima.
Golden Rose tečni mat karmini nedavno su se pojavili na našem tržištu. Već sam vam pisala o njihovim karakteristikama i predstavila vam tri nijanse koje sam dobila (pogledajte ovde). S obzirom na to da mi se dopada tekstura, ali te boje nisu po mom ukusu, morala sam da nabavim karmin u broju 1
Ova nijansa jeste možda malo drečavija, ali sasvim je pogodna za sunčane dane i malo tamniji ten. 
GR tečni karmini su savršeni ukoliko volite da precrtate usne, jer su odlično pigmentovani i kada se osuše ne mrdaju sa usana.
Mislim da su trenutno najbolji na našem tržištu, kada se uzmu u obzir kvalitet- postojanost, tekstura i cena proizvoda.
Aura je izbacila svoju prvu limitiranu kolekciju So dolly so sweet, čiji su proizvodi neodoljivi. Ovaj put odlučila sam se za karmin u broju 715 Sugarbabe. U pitanju je divna, nude, rozikasta nijansa koja može da se nosi u svim prilikama.

Moram da napomenem da se po teksturi ova dva ruža razlikuju.
GR je tečni te se nakon aplikacije veoma brzo osuši i bude potpuno mat, dok je Aurin kremast i manje mat.

Golden Rose


Čini mi se da GR manje ističe suve delove, ali u svakom slučaju uvek je preporučljivo da pre mat karmina pilingujete usne.


Aura


Auru bih preporučila za svakodnevno korišćenje, dok je GR više za specijalnije prilike jer je postojaniji.

Golden Rose


Oba ruža imaju lep miris vanile.
Što se tiče cene, Aurin ruž košta oko 600 dinara, dok je GR čini mi se oko 500 dinara.

Oba ruža su moji favoriti za prestojeće leto i svakako vam ih preporučujem.

Da li ste probale ove karmine? Koje nijanse su vaši letnji favoriti?Comments

  1. Prelepo ti oba stoje, malo vise mi se dopada aura 😊 moracu ga uzeti

    ReplyDelete

Post a Comment

Popular posts from this blog

Samopotamnjivanje- proizvodi DM drogerie

Poznato je koliko su žene, ali i muškarci ludi za preplanulim tenom i da je on uvek u trendu. S obzirom na to da je sunce iz godine u godinu sve opasnije, te se preterano izlaganje sučevim zracima ne preporučuje, a o opasnosti solarijuma ni ne treba da pišem, mnogi pribegavaju upotrebi raznih krema za samopotamnjivanje.
Iako boja tena prilikom sunčanja i ona koju dobijate koristeći ove kreme ne može da se poredi, ipak je samopotamnjivanje pametnije rešenje. Tamnjenje se postiže tako što DHA (dihidroksiaceton), supstanca proizvedena u laboratoriji koju stvara naš organizam kada se izlaže suncu, reaguje sa aminokiselinama karotena u epidermu. Kreme deluju samo na gornje slojeve epiderma, a to je osnovna razlika između njih i solarijuma.
Proizvodi za samotamnjenje postoje u obliku kreme, spreja, gela i ulja. Na našem tržištu ima mnogo proizvođača koji u svojoj ponudi imaju samopotamnjivače. Ja ću u ovom postu predstaviti one koje proizvodi dm.


SUBRINA professional Unique farba za kosu (moje iskustvo sa farbama)

Svako ko se farba u plavo, zna koliko je teško dobiti lepu, prirodnu nijansu, bez žutih tonova. Ja sam tokom godina koristila mnoge farbe, a u nastavku ćete pročitati i moje mišljenje o njima.

INGRID Shimmer powder

Nedavno sam imala priliku da izaberem koje ću to proizvode Ingrid kozmetike ovaj put isprobati i svoje utiske preneti vama. Odmah sam znala da jedan od proizvoda svakako mora biti ovaj šimer puder, tačnije hajlajter koji me je potpuno oduševio.Nemoguće je da ostanete imuni da divnu šimerastu ružu koja pri tom lepo miriše.

Dakle, odmah na prvi pogled jasno vam je da je neko iz Ingrid kozmetike vrlo dobro znao šta bi to moglo da privuče pažnju devojaka. Ja nekako veoma volim da proizvodi, osim što su dobrog kvaliteta, budu i prijatni za oko, što ovaj hajlajter svakako jeste.

Smešten je u plastično pakovanje koje je sasvim dobrog kvaliteta i ima 25g što znači da vam pored njega nijedan drugi neće biti potreban prilično dugo.Kao što sam napisala, osim što lepo izgleda, ovaj hajlajter i vrlo lepo miriše

Tekstura je svilenkasta, nema šljokice u sebi. Nije previše pigmentovan, što se meni i dopada.


On zaista licu da predivan sjaj, a koža izgleda zdravo i prirodno
Lično ja volim takve hajlajte…