Skip to main content

GOLDEN ROSE Essential maskare




Prošlo je više od mesec dana od kako sam dobila ove maskare i moram da priznam da ja na početku uopšte nisam bila zadovoljna njima. Kako imam spuštene i kratke trepavice, retko koja maskara mi odgovara kada je nova, zato čekam da se one malo osuše kako bih stekla pravi utisak.

To se isto desilo i sa ovim GR maskarama. Samo mi je jedna bila dobra, a pročitaćete u daljem tekstu o kojoj je reč, jer je ona bila suvlja. Ostale su mi lepile trepavice, nisu mogle ni da ih podignu niti produže i preslikavale su mi se i na kapak i ispod oka.


Baš sam tih dana pitala neke od devojaka koje su isto dobile ove maskare da mi kažu svoje mišljenje i ono je bilo veoma pozitivno, a ja sam ostala zbunjena. Onda sam rešila da sačekam da prođe neko vreme kako bih vam prenela utiske i ispostavilo se da je to bila dobra odluka, jer sam sada pojedinim maskarama oduševljena.




Ne želim mnogo da vas davim o samom pakovanju jer meni to kod maskare nije bitno. Kao što vidite izgleda jednostavno, nije glomazna a svaka maskara označena je drugom bojom za lakše raspoznavanje. Međutim natpis se skida vremenom, tako da je to možda jedina mana što se ambalaže tiče.

Maskare ne sadrže parabene i oftamološki su testirane. Četkice su od plastičnih dlačica.





Kada je reč o kvalitetu maskara ovog brenda, znam da su mišljenja među devojkama podeljena. Međutim ja sam uvek volela GR maskare i za cenu od oko 200 dinara meni su odlično radile posao. Naravno postojale su i one koje mi se nisu dopale, ali samo zato što prosto četkica ili formula nije odgovarala mom tipu trepavica. 

U skladu sa tim i među ovim maskarama postoje one koje mi više ili manje odgovaraju. Počeću od one koja mi se najmanje dopala.




GREAT CURL & VOLUME


Kao što joj sam naziv kaže ona daje volumen i uvija trepavice. Ima zaobljenu četkicu, veoma kratkih dlačica koja je prilično čvrsta.




Meni ona ne podiže trepavice niti ih čini nešto primetno drugačijim. Jednostavno im daje samo malo boje i to je to. I ranije ovakve četkice nisu odgovarale mojim trepavica, pa sam taj efekat nekako i očekivala.




BLUE VOLUME


Nisam se susrela sa plavom maskarom još iz srednje škole i baš sam se radovala što ću ponovo da je probam. Nekako sam uvek imala mišljenje da plavo mojim očima ne stoji, ali u suštini i ne izgleda toliko loše.





Što se tiče četkice, ona ima guste dlačice i mogu da kažem da da fin efekat. O nekom neverovatnom volumenu ne mogu da govorim, ali da je sasvim korektna maskara jeste. Ukoliko volite plavu boju na vašim trepavica, ova vas sigurno neće razočarati.




WATERPROOF VOLUME


Ovo je maskara koju sam spomenula na početku teksta a koja mi je jedina odmah odgovarala jer je bila suvlja od ostalih. Ima odličnu četkicu, savitljivu i fleksibilnu, sa veoma gustim dlačicama, koja potpuno odgovara mojim trepavicama i osim što im da volumen, ona ih i izduži i podigne.



Iz dva sloja ona da odličan efekat.




Ono što bih istakla kao manu jeste to što ume da se truni, pa čak i da se preslika na gornji kapak (uzmite u obzir da ja imam spuštene kapke). Ne skida se lako, te ste strane opravdava ime da je vodootporna. Nisam probala da kvasim očim i da je na taj način testiram. Ja je skidam kokosovim ulje. 




HIGH DEFINITION LIFT UP & GREAT VOLUME


Maskara koja zaista definiše trepavice tako da one deluju nekako dramatično. U mom slučaju efekat podizanja nije toliko izražen ali zaista lepo izduži trepavice. Ukoliko imate veoma guste trepavice, biće sklona tome da ih pomalo slepi, ali to možete rešiti time što ćete ih raščešljati čistom četkicom.






Čini mi se kao da u sebi ima neke sitne dlačice pomoću kojih izduži trepavice. Inače četkica je prilično uska, što vam omogućuje da lako radite sa njom. Može da izvuče i one najmanje trepavice. Dlačice su kratke i postavljenje kao u redovim između kojih je prazan prostor.

Jedina mana je što četkica kupi mnogo proizvoda i samim tim nanosi na trepavice, pa morate da koristite i neku četkicu kojom ćete ukloniti višak. Međutim, kako namažete trepavice tako stoje dok ne skinete šminku.




FULL VOLUME & LENGTH, INTENSE BLACK


Ovo mi je definitivno omiljena maskara. Zaljubljena sam u nju. Sećam se kada mi je Lidija (Good morning, gorgeous!) rekla da joj je ta maskara sjajna i bila iznenađena kada sam joj saopštila da meni ne odgovara. A problem je bio samo u tome što mi je na početku bila previše vlažna.




Četkica je veoma fleksibilna i savitljiva, ima veoma guste dlačice, savršeno izdužuje, podiže i daje volumen. Ja se prosto svaki put iznenadim kako mi trepavice budu ogromne. Izgledaju kao da imam veštačke.

Ova maskara je odlična za sve one koji imaju kratke i spuštene trepavice.

Postojana je i trepavice drži podignutim sve dok ne skinem šminku. 


Levo roze maskara, desno srebrna



Čini mi se da i u ovoj novoj kolekciji GR maskara svaka devojka može da pronađe onu koja bi njenim trepavicama dala željeni efekat. Ukoliko i vama na početku maskare ne budu odgovarale, ne brinite se, potrebno je samo malo vremena da se osuše kako biste dobile pravi efekat.

Da li ste probale ove maskare? Kako vam se dopadaju? Da li inače koristite GR maskare?

Comments

  1. Nisam nikad probala njihove maskare, mada, verovatno cu probati, jer me njihov kvalitet oduševljava.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Za tu cenu dobijaš i više nego dobar proizvod.

      Delete
  2. Hello There. I found your blog using msn. This is a very well written article. I’ll make sure to bookmark it and come back to read more of your useful info. Thanks for the post. I’ll definitely comeback.
    24k gold price in pakistan

    ReplyDelete
  3. Koristila sam High Definition i preporucujem devojkama od srca, izuzetna maskara, daje gustinu, podize trepavice.. Full Volume izgleda odlicno na tebi. Kristina

    ReplyDelete

Post a Comment

Popular posts from this blog

ZIAJA losion za samopotamnjivanje

I dalje ostajem pri tome da ću se i ovog leta minimalno izlagati suncu, iako volim preplanuli ten. Međutim, zdravlje mi je važnije od izgleda, a izuzetno sam svesna koliko su sunčevi zraci opasni, posebno za mene. S obzirom na to da sam prilično svetlog tena, koji inače ne volim, pomoć tražim u kremama za samopotamnjivanje. Već sam pisala o Balea proizvodima za ovu namenu kojima sam prilično zadovoljna (pročitajte ovde ). Međutim, rešila sam da probam i Ziaju. Dobila sam preporuku od drugarica, ali i prilično niska cena od 300 dinara na sniženju, naterala me je da kupim ovaj proizvod.

SUBRINA professional Unique farba za kosu (moje iskustvo sa farbama)

Svako ko se farba u plavo, zna koliko je teško dobiti lepu, prirodnu nijansu, bez žutih tonova. Ja sam tokom godina koristila mnoge farbe, a u nastavku ćete pročitati i moje mišljenje o njima.

SUNKISSED pena za samopotamnjivanje - dark

S obzirom na to da ovog leta, bar do sada, nismo baš imali priliku da se sunčamo i dobijemo željenu preplanulu boju, mnoge devojke pokazale su interesovanje za razne proizvode za samopotamnjivanje. Pošto ja vodim računa o zdravlju kože, a i u skladu sa konsultacijama sa dermatologom, shvatila sam da je ovaj vid tamnjenja najzdraviji. Međutim, zaista nije lako pronaći proizvod koji će vašoj koži dati lep preplanuli izgled, a da pri tom izbegnete fleke i druge "neprijatnosti". Kada se brend Sunkissed pojavio na našem tržištu, ja sam imala veliku želju da probam proizvode za samopotamnjivanje jer sam čula zaista mnogo pozitivnih utisaka. Kako je ovaj brend kod nas bio dostupan samo na sajtu onlinekozmetika.com, odlagala sam kupovinu (ne volim da poručujem online), međutim slučajno sam na željenu penu naletela u Lilly drogeriji i morala sam odmah da je kupim. Pena dolazi u pakovanju od 200 ml. Dostupna je u dve nijanse - medium i dark. Ja sam u Lilly-u pronašla samo dark