Skip to main content

BURRA Tonirani krem i Roll-on

Burra je relativno nov brend na domaćem tržištu, a ja sam se po prvi put sa dva proizvoda, o kojima ću vam pisati u ovom postu, susrela zahvaljujući Lidiji sa bloga Good morning, gorgeous. Moj opšti utisak o ovom brendu, na osnovu testiranja dva proizvoda, prilično je pozitivan. 





Burra tonirani krem






Tonirani krem stiže u pakovanju od 20 ml, što smatram da je malo s obzirom na cenu koja je oko 1000 dinara. S druge strane, pakovanje je praktično jer sugurno staje u svaki kozmetički neser ili torbu.

Takođe, nije potrebno previše proizvoda kako bi se pokrilo celo lice.

Tonirani krem pruža zdrav i blistav izgled kože. Kako proizvođač tvrdi, ujednačava ten, prikriva nepravilnosti, štiti i obezbeđuje duboku hidrataciju kože. Svojim sastojcima poboljšava sposobnost kože u borbi protiv štetnih UV zraka i oksidativnog stresa.

Krem je lagane, baršunaste teksture i lako se raspoređuje po celom licu. Nije mastan i zbog toga je prilagođen svim tipovima kože. Kada ga naneste imate osećaj da hidrira.




Bele je boje i u sebi ima sitna tamnija zrnca koja utrljavanjem i razmazivanjem daju boju i dodatnu prekrivenost. U pitanju su Inkapsulirani pigmenti- BioGenic Magicolor. On obezbeđuju ujednačen ten i prirodan izgled bez efekta maske ili težine na licu.






Prekrivna moć ovog krema je veoma mala, on tek ujednači ten i pruža zaista lep izgled kože koja ima zdrav sjaj. Rekla bih da je namenjen onima sa veoma malo nepravilnosti na licu. Takođe, ukoliko ne volite pudere, a ipak želite na nešto nanesete na svoje lice, ovo je odličan proizvod za vas.

Meni uspeva da prikrije crvenilo ukoliko ono nije mnogo izraženo.




Iako se ovakvi proizvodi nanose prstima kako bi se te sitne čestice što bolje aktivirale utrljavanjem, ja sam ipak otkrila da se mnogo bolji efekat dobije kada se krem nanosi bjuti blenderom.

U tom slučaju i pokrivenost bude veća, a lice izgleda čistije. Nekako mi se čini da, kada ga razmažem prstima, ume da izgleda neuredno i prljavo. Takođe, meni je ova nijansa (medium) pretamna kada za nanošenje koristim prste, dok sa je bjuti blenderom dobijem onu koja odgovara nijansi mog lica.

Dakle ukoliko niste probale da ovakve proizvode nanosite bjuti blenderima, obavezno probajte jer je razlika ogromna.




Burra tonirani krem nije komedogen, neće vam začepiti pore i koža će moći da diše. Takođe ne sadrži mirise ni parabene, što je dobra vest za sve one sa osetljivom kožom.

Ima spf 10 tako da je odličan za svakodnevno korišćenje.

Postoje dve nijanse: light i medium. 

Ova je jedan zaista dobar proizvod, međutim, iskreno nisam sigurna da bih ikad dala 1000 dinara za 20 ml tonirane kreme jer ipak često nosim pudere. Ali ukoliko volite i preferirate prirodan izgled, onda vam preporučujem ovaj krem.

Burra deodorant ROLL-ON





Ono što me je odmah osvojilo kod ovog dezodoransa jeste miris. Jak je, osvežavajući, prijatan i dugo se zadržava na koži.

Ovaj roll-on je na bazi trietil citrata (stvara nepovoljne uslove za razmnožavanje bakterija i razgradnju produkata znoja) i sode bikarbone sa ekstraktima aloje i hamamelisa sa mineralima morske soli.





Proizvođač kaže da ovaj dezodorans ne remeti fiziološke procese znojenja, a ja potvrđujem da štiti od neprijatnih mirisa.

Brzo se suši na koži i ne ostavlja tragove, bar ja nisam primetila.

Ne sadrži aluminijum, alkohol i paraben, te je samim tim pogodan i za osetljivu kožu.



Ovaj proizvod preporučujem svima jer osim što spada u zdrave dezodoranse i što je pogodan i za osetljivu kožu, njegov miris je odličan i dobro štiti od neprijatnih mirisa.

Cena mu je, čini mi se, oko 500 dinara. Lidija je u jednom od svojih postova pisala o ovom dezodoransu. Kliknite ovde ukoliko želite da pročitate i njenu recenziju.

Da li ste probale ove proizvode? Kakva su vaša iskustva? Koji Burra proizvod biste mi preporučili?

Comments

  1. Drago mi je da ti se sviđaju i da ti odgovaraju proizvodi :D L.

    ReplyDelete
  2. Ja nazalost nisam probala ni jedan njihov proizvod mada vidim da su svi bas dosta hvaljeni i da su kvalitetni :) Kremica jeste skupa ali bolje koristiti nesto provereno i dobro nego neke gluposti od kojih ce se pore zatvarati i koza iritrati :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Slažem se, posebno ukoliko neko stalno koristi bb ili tonirane kreme.

      Delete
  3. Meni je BB krema fantasticna <3 Obozavam je i jurim sad neku akciju da se obezbedim :) Na zalost roll-on mi nije lego :\ Dobra stvar je da na njihvim akcijama moze da se kupi jedan proizvod a da se drugi dobije gratis :) Tako da se isplati juriti akcije! Jako mi je prija i Burra okoloocna krema i krema za suncanje 50+ :) Topla preporuka!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hvala za preporuke, mogla bih da probam kremu za sunčanje. A za te akcije nisam znala. :)

      Delete
  4. Probala sam bb kremu, apotekarka mi je dala tester, mogu da kazem da je stvarno dobra, koza mi je mesovita pa izbegavam bb kreme, ali ova nije masna, koza je odmah upija. Roll-on sam njusnula i miris je bas prijatan, jos kad bih znala da efikasno uklanja onaj neugodan miris znoja.. U tom slucaju sigurno bih ga kupila :) Kristina

    ReplyDelete
    Replies
    1. Sve zavisi koliko se znojiš. Meni odgovara, ali ja se ne znojim previše.

      Delete

Post a Comment

Popular posts from this blog

ZIAJA losion za samopotamnjivanje

I dalje ostajem pri tome da ću se i ovog leta minimalno izlagati suncu, iako volim preplanuli ten. Međutim, zdravlje mi je važnije od izgleda, a izuzetno sam svesna koliko su sunčevi zraci opasni, posebno za mene. S obzirom na to da sam prilično svetlog tena, koji inače ne volim, pomoć tražim u kremama za samopotamnjivanje. Već sam pisala o Balea proizvodima za ovu namenu kojima sam prilično zadovoljna (pročitajte ovde ). Međutim, rešila sam da probam i Ziaju. Dobila sam preporuku od drugarica, ali i prilično niska cena od 300 dinara na sniženju, naterala me je da kupim ovaj proizvod.

SUBRINA professional Unique farba za kosu (moje iskustvo sa farbama)

Svako ko se farba u plavo, zna koliko je teško dobiti lepu, prirodnu nijansu, bez žutih tonova. Ja sam tokom godina koristila mnoge farbe, a u nastavku ćete pročitati i moje mišljenje o njima.

SUNKISSED pena za samopotamnjivanje - dark

S obzirom na to da ovog leta, bar do sada, nismo baš imali priliku da se sunčamo i dobijemo željenu preplanulu boju, mnoge devojke pokazale su interesovanje za razne proizvode za samopotamnjivanje. Pošto ja vodim računa o zdravlju kože, a i u skladu sa konsultacijama sa dermatologom, shvatila sam da je ovaj vid tamnjenja najzdraviji. Međutim, zaista nije lako pronaći proizvod koji će vašoj koži dati lep preplanuli izgled, a da pri tom izbegnete fleke i druge "neprijatnosti". Kada se brend Sunkissed pojavio na našem tržištu, ja sam imala veliku želju da probam proizvode za samopotamnjivanje jer sam čula zaista mnogo pozitivnih utisaka. Kako je ovaj brend kod nas bio dostupan samo na sajtu onlinekozmetika.com, odlagala sam kupovinu (ne volim da poručujem online), međutim slučajno sam na željenu penu naletela u Lilly drogeriji i morala sam odmah da je kupim. Pena dolazi u pakovanju od 200 ml. Dostupna je u dve nijanse - medium i dark. Ja sam u Lilly-u pronašla samo dark