Skip to main content

MAYBELLINE Colossal Go Extreme leather black maskara
Kada su Maybelline maskare u pitanju, čini mi se da nema greške. Još uvek nisam naišla na onu za koju bih mogla da kažem da je loša. Naravno, postoje odlične i one manje dobre, sve zavisi da li pružaju efekat koji želim da postignem, ali verujem da svaka devojka može, među Maybelline maskarama, da pronađe onu savršenu za sebe.

Moje trepavice su kratke, guste i spuštene i zbog toga uvek imam problem da ih produžim, podignem i istaknem. 

Maybelline Collossal Go Extreme maskara obećava gušće i izraženije trepavice. Iako meni gustina nije potrebna, ovu maskaru volim zato što mi produži trepavice, prilično ih podigne, a one takve ostaju sve dok ne skinem šminku.

Oči deluju istaknutije, a što je fenomenalno, nema grudvica, niti se maskara rasipa. Takođe, neće vam se preslikati ni na gornji kapak niti ispod oka, što se meni često dešava sa drugim maskarama, te ne morate da brinete da ćete u toku dana izgledati neuredno i razmazano.

Četkica je velika, ali se veoma lako rukuje njom. Čak je moguće zahvatiti i najmanje trepavice. Proizvođač tvrdi da ova četkica nanosi dvostruko veću količinu maskare samo u jednom potezu, što mogu da potvrdim, ali ja ipak volim da je nanesem u dva sloja.

Dugotrajna je, a lako se uklanja bilo kojim sredstvom za skidanje šminke. Ne iritira mi oči, niti mi na bilo koji način smeta.

Sa novim maskarama često imam problem jer mi budu previše mokre i ne mogu dobro da podignu trepavice, te moram da čekam određeno vreme da se malo osuše. Međutim, formula ove maskare je "taman". Iskreno se nadam da se neće brzo osušiti.

Da li ste probale ovu maskaru? Volite li Maybelline maskare?


Comments

 1. Ovu sam obožavala. Sada sam se nameračila na onu novu LS pa ću videti kako će mi se ona pokazati ali mislim da neće biti promašaja. L.

  ReplyDelete
  Replies
  1. I ti si pisala o njoj. :) Generalno mislim da sa njihovim maskarama ne možeš da pogrešiš.

   Delete
 2. Imam ovu maskaru i sa uzivanjem je trosim, jedna je od retkih koja radi sve sto bi trebalo - daje gustinu trepavicama, podize ih, boji u crno... Volim i Rocket, i ona je super. Kristina

  ReplyDelete

Post a Comment

Popular posts from this blog

Samopotamnjivanje- proizvodi DM drogerie

Poznato je koliko su žene, ali i muškarci ludi za preplanulim tenom i da je on uvek u trendu. S obzirom na to da je sunce iz godine u godinu sve opasnije, te se preterano izlaganje sučevim zracima ne preporučuje, a o opasnosti solarijuma ni ne treba da pišem, mnogi pribegavaju upotrebi raznih krema za samopotamnjivanje.
Iako boja tena prilikom sunčanja i ona koju dobijate koristeći ove kreme ne može da se poredi, ipak je samopotamnjivanje pametnije rešenje. Tamnjenje se postiže tako što DHA (dihidroksiaceton), supstanca proizvedena u laboratoriji koju stvara naš organizam kada se izlaže suncu, reaguje sa aminokiselinama karotena u epidermu. Kreme deluju samo na gornje slojeve epiderma, a to je osnovna razlika između njih i solarijuma.
Proizvodi za samotamnjenje postoje u obliku kreme, spreja, gela i ulja. Na našem tržištu ima mnogo proizvođača koji u svojoj ponudi imaju samopotamnjivače. Ja ću u ovom postu predstaviti one koje proizvodi dm.


SUBRINA professional Unique farba za kosu (moje iskustvo sa farbama)

Svako ko se farba u plavo, zna koliko je teško dobiti lepu, prirodnu nijansu, bez žutih tonova. Ja sam tokom godina koristila mnoge farbe, a u nastavku ćete pročitati i moje mišljenje o njima.

INGRID Shimmer powder

Nedavno sam imala priliku da izaberem koje ću to proizvode Ingrid kozmetike ovaj put isprobati i svoje utiske preneti vama. Odmah sam znala da jedan od proizvoda svakako mora biti ovaj šimer puder, tačnije hajlajter koji me je potpuno oduševio.Nemoguće je da ostanete imuni da divnu šimerastu ružu koja pri tom lepo miriše.

Dakle, odmah na prvi pogled jasno vam je da je neko iz Ingrid kozmetike vrlo dobro znao šta bi to moglo da privuče pažnju devojaka. Ja nekako veoma volim da proizvodi, osim što su dobrog kvaliteta, budu i prijatni za oko, što ovaj hajlajter svakako jeste.

Smešten je u plastično pakovanje koje je sasvim dobrog kvaliteta i ima 25g što znači da vam pored njega nijedan drugi neće biti potreban prilično dugo.Kao što sam napisala, osim što lepo izgleda, ovaj hajlajter i vrlo lepo miriše

Tekstura je svilenkasta, nema šljokice u sebi. Nije previše pigmentovan, što se meni i dopada.


On zaista licu da predivan sjaj, a koža izgleda zdravo i prirodno
Lično ja volim takve hajlajte…