Skip to main content

Golden Rose Velvet matte karmin



Dugo sam razmišljala da li da kupim ovaj GR karmin, naročito nakon što sam probala GR mat ruž u olovci. Zaista mi se nije dopala tekstura tog proizvoda. Nekako mi nije mnogo kvalitetan i ne dopada mi se pigmentacija. Kada su GR proizvodi u pitanju nikad ne očekujem ništa posebno, s obzirom na cenu, ali se zato često prijatno iznenadim. 


Ovaj velvet matte više mi se dopao od mat ruža u olovci, koji je kremastiji ali lošije teksture (bar ona nijansa koju posedujem), ali me ipak nije posebno oduševio, u nastavku ćete pročitati i zbog čega.



Pakovanje je lepo, dopada mi se ta crvena nijansa sa zlatnim slovima, ali kao i sva druga GR pakovanja karmina, nije previše kvalitetno. Uvek imam strah da će mi se otvoriti u neseseru i napraviti haos.




Kao što sam naziv kaže, ruž je mat, ali ja bih rekla ne potpuno mat. Nekako mi se čini kao da ima veoma mali odsjaj. Možda baš zbog toga ne isušuje usne, ali je sklon da istakne suve delove. Kao i mat karmin u olovci i ovaj meni prilično loše izgleda na donjoj usni nakon određenog vremena, čak i kada su mi usne hidrirane. Dok na gornjoj izgleda sjajno. Ne znam da li još neko ima sličan problem? 
Ne stvara neprijatan osećaj. Lepo je kremast i to je ono što cenim kada su u pitanju mat proizvodi za usne. Lako i ravnomerno se raspoređuje po usnama i pigmentacija je prilično dobra (bar ova nijansa koju ja imam).



Ne bih rekla da je ovaj ruž preterano dugotrajan. Meni veoma brzo nestane sa donje usne u gornjem delu koji je po pravilu uvek vlažniji. Ne sakuplja se u uglovima, što je meni izuzetno važno. 
Ostavlja tragove na čaši i moraćete da ga popravljate u toku dana/noći.

Miris je neverovatno prijatan za razliku od drugih GR ruževa. Mnoge devojke kažu da ih podseća na vanilu, pa neka bude tako. 




Dugo sam birala nijansu i odlučila se za broj 07. Prilično čudna nijansa koja mi u nekim momentima izgleda kao prljavo, rozikasto nude, dok u drugim deluje pomalo drečavo. To uglavnom zavisi od svetlosti. Još uvek nisam sigurna da li je volim ili ne volim. Takođe, ona pripada onim toplijimnijansama koje umeju da učine da vaši zubi izgledaju više žuto. 





Cena ovog karmina je oko 250 dinara i za taj novac dobijate dobar proizvod. Sigurno ću kupiti još neku nijansu, mada i nisam preterano oduševljena.

*Sve pomenute karakteristike vezane su isključivo za nijansu koju sam probala. Ne mogu da tvrdim da se sve nijanse koje postoje ponašaju isto.

Da li ste probale ove karmnine? Kakvo je vaše mišljenje? Koju nijansu biste mi preporučile?



Comments

  1. Iz ove linije nemam samo tri nijanse... i ovo mi je najdraza linija kramina ikad! :D Predlažem ti sve osim 27-ice i 28-ice...

    ReplyDelete
  2. Divno :))

    http://raj-sminke.blogspot.ba/

    ReplyDelete
  3. Nisam probala ove karmine, mada imam u planu. Svi ih hvale :)

    ReplyDelete

Post a Comment

Popular posts from this blog

ZIAJA losion za samopotamnjivanje

I dalje ostajem pri tome da ću se i ovog leta minimalno izlagati suncu, iako volim preplanuli ten. Međutim, zdravlje mi je važnije od izgleda, a izuzetno sam svesna koliko su sunčevi zraci opasni, posebno za mene. S obzirom na to da sam prilično svetlog tena, koji inače ne volim, pomoć tražim u kremama za samopotamnjivanje. Već sam pisala o Balea proizvodima za ovu namenu kojima sam prilično zadovoljna (pročitajte ovde ). Međutim, rešila sam da probam i Ziaju. Dobila sam preporuku od drugarica, ali i prilično niska cena od 300 dinara na sniženju, naterala me je da kupim ovaj proizvod.

SUBRINA professional Unique farba za kosu (moje iskustvo sa farbama)

Svako ko se farba u plavo, zna koliko je teško dobiti lepu, prirodnu nijansu, bez žutih tonova. Ja sam tokom godina koristila mnoge farbe, a u nastavku ćete pročitati i moje mišljenje o njima.

SUNKISSED pena za samopotamnjivanje - dark

S obzirom na to da ovog leta, bar do sada, nismo baš imali priliku da se sunčamo i dobijemo željenu preplanulu boju, mnoge devojke pokazale su interesovanje za razne proizvode za samopotamnjivanje. Pošto ja vodim računa o zdravlju kože, a i u skladu sa konsultacijama sa dermatologom, shvatila sam da je ovaj vid tamnjenja najzdraviji. Međutim, zaista nije lako pronaći proizvod koji će vašoj koži dati lep preplanuli izgled, a da pri tom izbegnete fleke i druge "neprijatnosti". Kada se brend Sunkissed pojavio na našem tržištu, ja sam imala veliku želju da probam proizvode za samopotamnjivanje jer sam čula zaista mnogo pozitivnih utisaka. Kako je ovaj brend kod nas bio dostupan samo na sajtu onlinekozmetika.com, odlagala sam kupovinu (ne volim da poručujem online), međutim slučajno sam na željenu penu naletela u Lilly drogeriji i morala sam odmah da je kupim. Pena dolazi u pakovanju od 200 ml. Dostupna je u dve nijanse - medium i dark. Ja sam u Lilly-u pronašla samo dark