Skip to main content

Aura CONTOUR ME bronzer


Zaista sam se obradovala kada sam videla da je Aura izbacila nove mat bronzere i nisam čekala da neka od devojaka napiše recenziju nego sam požurila da ga što pre kupim. 
Postoje četiri različite nijanse u zavisnosti od boje vašeg tena.





Kako u Lilly-u nije bilo testera odlučila sam se za svetlu nijansu 401 Ibiza, iskreno se nadajući da će mi odgovarati. Na prvi pogled mi se učinilo da je mnogo žuto-narandžasta i nisam bila sigurna kako će to izgledati na licu, ali ova nijansa zaista pruža finu boju. S njom postižete efekat blago osunčanog tena. Idealna je za zimske dane zato što je prilično decentna.




Pigmentacija je dobra ali nije preterana tako da nećete izgledati prljavo. Može da se nadograđuje i dobro se blenda.






Bronzer je puderast, svilenkaste teksture i lako se uzima četkicom, a isto tako i nanosi.
Iako proizvođač tvrdi da je namenjen konturisanju lica, zaboravite na to. Moramo napraviti razliku između kontur proizvoda i bronzera.
Bronzerom licu dajete malo boje, tačnije stvarate efekat preplanulog tena. Proizvodima za konturu naglašavate crte lica i pojačavate prirodne senke na licu. Taj proizvod mora da bude u hladnim, neutralnim nijansama, dok su bronzeri u toplim.



Ja sam nekako uvek za mat bronzere posebno kada je u pitanju hladnije godišnje doba. Sasvim mi je dovoljan hajlajter ako želim malo sjaja. Šljokice ostavite za leto.




Pakovanje ovog bronzera veoma mi se dopada. Napravljeno je od čvrste, kvalitetnije plastike i tanko je tako da mi bez problema staje u svaki neseser. Ima ogledalo koje može da posluži ukoliko nemate veće pri ruci. Malo teže se otvara, što je dobro jer ne postoji mogućnost da se slučajno otvori u neseseru.
Cena je oko 600 dinara u Lilly-u.
Moram da pohvalim Auru koja u poslednje vreme veoma ulaže u kvalitet, osluškuje želje kupaca i trudi se da prati trendove. Jedino im zameram što skoro nikad ne prave sniženja i akcije.

Da li imate ovaj bronzer? Kakvi su vaši utisci?

Comments

  1. Meni nije jasan naziv proizvoda - bronzer za konturisanje??!! Šta su mislili? Ovo stvarno JESU bronzeri, ali kao što si već i sama objasnila... Neverovatno kako sa većinom proizvoda omanu u nečemu. Da li je to užasan jak miris, nijansiranje kamuflkažnih proizvoda (od 5-6 nijansi realno ih je 3), naziv (namena)... Da ne govorim o nijansama pudera koje su pre za latino tenove, a svetle devojke zaboraviše (znam, nisu jedini, ali su lokalci a mi smo svetla nacija). Puno toga mi se sviđa kod Aure, ali nekad mi stvarno nisu jasni...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Potpuno se slažem sa tobom. Čini mi se kao da u firmi nemaju nekog dovoljno stručnog, pa stalno prave neke greške. Puderi nikako nisu po mom ukusu, ne odgovaraju mi niti nijanse niti tekstura. Meni npr. nisu jasni sa nijansama onih ruževa koje su poslednje izbacili. Toliko je sličnih crvenkastih nijansi, a zaista je nepotrebno.

      Delete
    2. Ironija je što imaju nekog stručnog :) zato ni ne uspevam da dokučim logiku koom se vode.

      Delete
    3. Onda zaista ne kapiram. :)

      Delete
  2. Nagrdiste mi bronzic :D Ja imam najtamniji COPACABANA, pisala sam na blogu o njemu cim su izasli. Meni su prve 3 nijanse presvijetle, a mislila sam da ce biti i ova moja, a pri tom je najtamnija. Ali eto, da ne bude da ga ne kupim, a dosla specijalno zbog njega, hajde.. Zapravo na mom licu ne izgleda lose, imam prirodnu sjenu pa sam ja zadovoljna, ne volim ja ni prehladne konture vec nesto izmedju. Uvijek posle konture stavim malo toplijeg bronzera. Sa ovim nema potrebe, sve ja to sa jednim proizvodom. Na prvu sam bila u fazonu "sta ce meni ovo pretamna sam za njih".. svaki dan sam ga stavljala, i za Novu sam ga nosila, meni je stajao cijelo vrijeme i lijepo je izgledao. Sto sam ga vise koristila, vise mi se svidjao iskreno. Mozda je jednostavno visak ono "CONTOUR ME!" jer mu to funkcija u pravom smislu te rijeci-NIJE.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Nismo nagrdile bronzer nego jednostavno bronzer nije proizvod za konturu. :) Inače sam zadovoljna i stalno ga koristim, s tim što pored njega nanesem i malo kontur pudera.

      Delete
    2. Salim se, naravno. Lijepa je stvarcica za imati. :) Tako je, rekoh ja visak je "CONTOUR ME!". Lijepo je sto prate sta se trazi zaista. Mozda dopune sa nekim hladnijim nijansama.

      Delete
  3. Ja ga zelim!!! XDDDD Pa vi pricajte sta hocete... mi u sarjevu nemmao AURE... ja moram preko granice da gledam Aura peoizvode. :D

    ReplyDelete

Post a Comment

Popular posts from this blog

ZIAJA losion za samopotamnjivanje

I dalje ostajem pri tome da ću se i ovog leta minimalno izlagati suncu, iako volim preplanuli ten. Međutim, zdravlje mi je važnije od izgleda, a izuzetno sam svesna koliko su sunčevi zraci opasni, posebno za mene. S obzirom na to da sam prilično svetlog tena, koji inače ne volim, pomoć tražim u kremama za samopotamnjivanje. Već sam pisala o Balea proizvodima za ovu namenu kojima sam prilično zadovoljna (pročitajte ovde ). Međutim, rešila sam da probam i Ziaju. Dobila sam preporuku od drugarica, ali i prilično niska cena od 300 dinara na sniženju, naterala me je da kupim ovaj proizvod.

SUBRINA professional Unique farba za kosu (moje iskustvo sa farbama)

Svako ko se farba u plavo, zna koliko je teško dobiti lepu, prirodnu nijansu, bez žutih tonova. Ja sam tokom godina koristila mnoge farbe, a u nastavku ćete pročitati i moje mišljenje o njima.

SUNKISSED pena za samopotamnjivanje - dark

S obzirom na to da ovog leta, bar do sada, nismo baš imali priliku da se sunčamo i dobijemo željenu preplanulu boju, mnoge devojke pokazale su interesovanje za razne proizvode za samopotamnjivanje. Pošto ja vodim računa o zdravlju kože, a i u skladu sa konsultacijama sa dermatologom, shvatila sam da je ovaj vid tamnjenja najzdraviji. Međutim, zaista nije lako pronaći proizvod koji će vašoj koži dati lep preplanuli izgled, a da pri tom izbegnete fleke i druge "neprijatnosti". Kada se brend Sunkissed pojavio na našem tržištu, ja sam imala veliku želju da probam proizvode za samopotamnjivanje jer sam čula zaista mnogo pozitivnih utisaka. Kako je ovaj brend kod nas bio dostupan samo na sajtu onlinekozmetika.com, odlagala sam kupovinu (ne volim da poručujem online), međutim slučajno sam na željenu penu naletela u Lilly drogeriji i morala sam odmah da je kupim. Pena dolazi u pakovanju od 200 ml. Dostupna je u dve nijanse - medium i dark. Ja sam u Lilly-u pronašla samo dark