Skip to main content

Golden Rose WOW! lakovi za nokte

WOW je bila i moja reakcija kada sam ugledala ove preslatke lakove za nokte. Nisam mogla da se odlučim koja boja mi je najlepša, pa sam uzela sve one koje su mi se najviše dopale.


Inače volim GR lakove, zato što imaju odličnu teksturu, lepo se razmazuju, brzo suše i dugo traju na noktima. Međutim, ova mala pakovanja od 6 ml u pastelnim nijansama potpuno su me oduševila.


Četkica je deblja tako da je mazanje prilično jednostavno. Dva sloja su sasvim dovoljna da dobijete boju iz bočice.







Cena je 60 dinara u manjim parfimerijama.

Moje omiljene nijanse su 20 i 30. Koja nijansa se vama najviše dopada?




Comments

  1. Nijanse su prekrasne! I meni su definitivno nijanse 20 i 30 najljepše! Mogu imati 100 lakova u istim i sličnim nijansama, neće mi biti dovoljno :D

    ReplyDelete
  2. Prelepe nijanse, posebno mi se svidjaju 79 i 30 :) <3

    ReplyDelete
  3. Meni je 18 najljepša :) ja najviše volim plave lakove, ni sama ne znam koliko ih imam :) Imam 5-6 nijansi ovih lakova, i toliko su simpatični i maleni, da psotoji šansa da nekad i potrošim neki lak :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. E to si u pravu, obično bacim pola laka. :)

      Delete
  4. Obožavam ih, ne zna se koji je lepši :) L.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Nijanse su fantastične, pun pogodak su im ovi lakići. :)

      Delete
  5. probala sam ove lakove i stvarno su odlicni, totalno iznenadjenje :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Meni se svi GR lakovi dopadaju, a ove boje su me oduševile. :)

      Delete
  6. Izgledaju predivno, pogotovo ljubičasti :D

    ReplyDelete
  7. Gde imaju da se kupe za 60 din ?? :)

    ReplyDelete

Post a Comment

Popular posts from this blog

ZIAJA losion za samopotamnjivanje

I dalje ostajem pri tome da ću se i ovog leta minimalno izlagati suncu, iako volim preplanuli ten. Međutim, zdravlje mi je važnije od izgleda, a izuzetno sam svesna koliko su sunčevi zraci opasni, posebno za mene. S obzirom na to da sam prilično svetlog tena, koji inače ne volim, pomoć tražim u kremama za samopotamnjivanje. Već sam pisala o Balea proizvodima za ovu namenu kojima sam prilično zadovoljna (pročitajte ovde ). Međutim, rešila sam da probam i Ziaju. Dobila sam preporuku od drugarica, ali i prilično niska cena od 300 dinara na sniženju, naterala me je da kupim ovaj proizvod.

SUBRINA professional Unique farba za kosu (moje iskustvo sa farbama)

Svako ko se farba u plavo, zna koliko je teško dobiti lepu, prirodnu nijansu, bez žutih tonova. Ja sam tokom godina koristila mnoge farbe, a u nastavku ćete pročitati i moje mišljenje o njima.

SUNKISSED pena za samopotamnjivanje - dark

S obzirom na to da ovog leta, bar do sada, nismo baš imali priliku da se sunčamo i dobijemo željenu preplanulu boju, mnoge devojke pokazale su interesovanje za razne proizvode za samopotamnjivanje. Pošto ja vodim računa o zdravlju kože, a i u skladu sa konsultacijama sa dermatologom, shvatila sam da je ovaj vid tamnjenja najzdraviji. Međutim, zaista nije lako pronaći proizvod koji će vašoj koži dati lep preplanuli izgled, a da pri tom izbegnete fleke i druge "neprijatnosti". Kada se brend Sunkissed pojavio na našem tržištu, ja sam imala veliku želju da probam proizvode za samopotamnjivanje jer sam čula zaista mnogo pozitivnih utisaka. Kako je ovaj brend kod nas bio dostupan samo na sajtu onlinekozmetika.com, odlagala sam kupovinu (ne volim da poručujem online), međutim slučajno sam na željenu penu naletela u Lilly drogeriji i morala sam odmah da je kupim. Pena dolazi u pakovanju od 200 ml. Dostupna je u dve nijanse - medium i dark. Ja sam u Lilly-u pronašla samo dark