Skip to main content

ZIAJA losion za samopotamnjivanje

I dalje ostajem pri tome da ću se i ovog leta minimalno izlagati suncu, iako volim preplanuli ten. Međutim, zdravlje mi je važnije od izgleda, a izuzetno sam svesna koliko su sunčevi zraci opasni, posebno za mene.
S obzirom na to da sam prilično svetlog tena, koji inače ne volim, pomoć tražim u kremama za samopotamnjivanje. Već sam pisala o Balea proizvodima za ovu namenu kojima sam prilično zadovoljna (pročitajte ovde). Međutim, rešila sam da probam i Ziaju. Dobila sam preporuku od drugarica, ali i prilično niska cena od 300 dinara na sniženju, naterala me je da kupim ovaj proizvod.


Ziaja losion za samopotamnjivanje tela sadrži ekstrat oraha i ćilibara, vitamin E i provitamin B5. intezivno vlaži epidermis i sprečava dehidrataciju. Vraća elastičnost i mekoću koži.

Tesktura ovog losiona je lagana. Prilično je tečan i lako se razmazuje.



Kroz otvor izlazi potrebna količina, jer nije ni previše mali niti veliki.




Miris je neverovatno blag i prijatan, kao da niste naneli kremu za samopotamnjivanje. Obično sve imaju neki specifičan miris, ova ne.

Ne ostavlja fleke ukoliko je pažljivo nanosite. Budite oprezni na onim mestima gde imate naboranu kožu, kao što su kolena, laktovi i zglobovi. Poželjno je uraditi i pilig.
Skida se ravnomerno.

Boja na telu se pojavljuje nakon 3 do 4 sata. Nakon nanošenja ovog losiona ne bi trebalo da se znojite.
On daje blagu preplanulost, stoga nemojte da očekujute da ćete biti mnogo tamniji.

Nisam ga nanosila na lice, pa ne znam kako bi se ponašao, ali na telu ne izaziva nikakve alergije.


Sve u svemu jedan dobar proizvod za prilično nisku cenu.
Dobijate 300 ml proizvoda.



Koristite li proizvode za samopotamnjivanje? Da li ste probale Ziaju? Koji losion za samopotamnjivanje biste mi preporučili?

Comments

  1. Skoro kupljen,bas zbog snizenja...i zadovoljna.Nema onaj specifican miris,boja se postepeno pojavljuje,bas kao sto si rekla,ne daje neku jaku boju,sto mi se i svidja,ne deluje vestacki,niti narandzasto...Ovaj bih stavila na prvo mesto,obzirom da sam dosta proizvoda,ovog tipa,probala.Ukoliko neko zeli brze da dobije boju,onda bih preporucila lorealovo,boja je,posle jednog mazanja,primetna dosta,jaca,ali nesto narandzastija,a i miris je jak,cak i posle tusiranja!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Moja drugarica je koristila Loreal, ali je imala neke fleke. :/

      Delete
  2. Meni se čini super, nikad ne koristim ovakve proizvode a trebala bih, ne izlažem se previše na Suncu jer ne smijem, bijela sam k'o papir :P i kad se sunčam samo cvrknem kao pile :P

    ReplyDelete
  3. Gde je kupljen ? :)

    ReplyDelete
  4. Nisam ni znala da postoji ZIaja losion sa samopotamnjivanje. Ja sam bela kao sir, pa bi mi dobro došlo malo blage boje...baš ću da potražim ovaj losion. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Postoji i zaista preporučujem. Javi kad probaš. :)

      Delete
  5. Ja sam ga danas kupila. :) Videću kakvi će biti utisci. Samo me zanima, koliko često ga nanosiš (tipa, svako drugo veče ili kako)? :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Da, možeš svako veče nakon tuširanja. Mislim da je najbolje uveče pred spavanje. :)

      Delete
    2. Hvala ti! :) A nisi ga nanosila na lice? :)

      Delete
    3. Nisam jer je moje osetljivo, ali moja drugarica jeste.

      Delete
  6. Probala sam samo Avon proizvode za samopotamljivanje i nisu losi. Volela bih i Ziaja da probam ♡

    ReplyDelete
    Replies
    1. Avon proizvode za samopotamnjivanje koristila sam davno, imala loše iskustvo i nisam se ponovo usudila da ih kupim.

      Delete
  7. Evo ovako najzad i ja da probam ovaj proizvod,istusirala se namazala ga na telo sacekala da upije jedno 20-ak minuta,oblukla se i izasla.Kada sam dosla kuci posle 5 sati moje telo je bilo na pecatima i to jarko braon dok sam ja bela kao sir,mozda sam nanela negde vise nego sto je trebalo jer sam nanosila rukama stvarno ne znam sta sad da radim da li da se istusiram i da stavim ponovo ili da sacekam da se skinu ove fleke nekako? POMOCC♥

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ja ti ne preporučujem da mažeš ovu kremu, ili bilo koju za samopotamnjivanje, ukoliko ubrzo izlaziš iz kuće, posebno ako se znojiš. Ne znam kako si dobila fleke jer je ovo mleko baš blago i meni ih nikada nije napravilo. Moraš ravnomerno da ga rasporediš svuda i dobro utrljaš. Obevezno opereš ruke kasnije. Uradi piling i namaži neko hidratantno mleko, pusti da se upije pa tek onda nanesi ovaj samopotamnjivač. A ukoliko sad želiš da ga skineš, takođe to uradi pomoću grubljeg pilinga.

      Delete
  8. Odličan proizvod! Ne ostavlja fleke na tijelu, ravnomjerno se ispire tako da nemam problema . Ovaj proizvod preporučam ukoliko imate vec boju , a željeli bi ste je jos malo pojačat za 1-2 nijansu. Ne daje onaj grozan orange look vec približnoj prirodnoj boji. Za moj suhi tip kože mi bas godi

    ReplyDelete
  9. Koliko dugo vremena smije da se nanosi ovaj losion?

    ReplyDelete
  10. Cime da nanosim ovaj losion, kupila sam ga ali ga jos nisam probala

    ReplyDelete
  11. Da li je neko probao na licu?? :)

    ReplyDelete
  12. Da li ovaj proizvod smiju na nositi trudnice?

    ReplyDelete
  13. Danas sam probala ovaj proizvod. Ima laganu teksturu, lijepo se razmazuje i ima lijep miris na pocetku. Problem je sto se taj miris nakon par sati pretvori u uzasno neprijatan. Ne znam da li cu ga vise koristiti...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tako je uglavnom sa svakim proizvodom za samopotamnjivanje, s tim što je kod nekih miris manje neprijatan. Probaj Sunkissed penu.

      Delete
    2. Ja sam ga prosle nedelje kupila i stvarno sam zadovoljna . Inace sambelog tena i vidi se razlika. Ja nanosim ujitru i uvece .

      Delete
    3. Da li sme da se stavlja na lice? Da li si ti probala?

      Delete
    4. Ja ziaju stavljam na lice. Drugi dan vec. Nemam nikakve lose reakcije. .. i drugi dan se inace mazem sa njim.. cekamo jos par dana da vidimo rezultate. Mada za razliku od drugih niveinih i u spreju za sad ne ostavlja fleke inace sam bela bas.
      Zanima me da li zna neko kakva je boja nakon duzeg koriscenja. Da li izgleda kaobda ste malo preplanuli. Muka mi je kad vidim moje bele nogeeeeee....

      Delete
  14. koristila sam ovaj losion prošle godine i odlično mi se pokazao. ja sam ga stavljala na lice i nisam nikakve promene osetila jer je blag. e sad, da li ja nisam znala da nepo nanesem ovaj losion ili šta, meni je ostajalo tamnije na prevojima kože, ali posle malo jačeg pilinga se skine.

    ReplyDelete
  15. upravo sam kupila ovaj proizvod i fenomenalni su rezultati ☺️

    ReplyDelete
  16. Probala sam prije ovog onaj Ziaja losion za samotamljivanje u tamnoj boci. Odličan je. Preporuka je da ga nanosite pamučnom rukavicom i zaobilazite koljena zglobove, tek kada ste utrljali proizvod, rukavicom predjete preko zglobova. Nikakve fleke nisam imala a svi su me pitali gdje sam se sunčala😀 Sada sam kipila ovaj, i vidim da nema miris samotamnjivača.

    ReplyDelete

Post a Comment

Popular posts from this blog

SUBRINA professional Unique farba za kosu (moje iskustvo sa farbama)

Svako ko se farba u plavo, zna koliko je teško dobiti lepu, prirodnu nijansu, bez žutih tonova. Ja sam tokom godina koristila mnoge farbe, a u nastavku ćete pročitati i moje mišljenje o njima.

SUNKISSED pena za samopotamnjivanje - dark

S obzirom na to da ovog leta, bar do sada, nismo baš imali priliku da se sunčamo i dobijemo željenu preplanulu boju, mnoge devojke pokazale su interesovanje za razne proizvode za samopotamnjivanje. Pošto ja vodim računa o zdravlju kože, a i u skladu sa konsultacijama sa dermatologom, shvatila sam da je ovaj vid tamnjenja najzdraviji. Međutim, zaista nije lako pronaći proizvod koji će vašoj koži dati lep preplanuli izgled, a da pri tom izbegnete fleke i druge "neprijatnosti". Kada se brend Sunkissed pojavio na našem tržištu, ja sam imala veliku želju da probam proizvode za samopotamnjivanje jer sam čula zaista mnogo pozitivnih utisaka. Kako je ovaj brend kod nas bio dostupan samo na sajtu onlinekozmetika.com, odlagala sam kupovinu (ne volim da poručujem online), međutim slučajno sam na željenu penu naletela u Lilly drogeriji i morala sam odmah da je kupim. Pena dolazi u pakovanju od 200 ml. Dostupna je u dve nijanse - medium i dark. Ja sam u Lilly-u pronašla samo dark