Skip to main content

L’oreal Inflallible tečni puder



L’oreal je, ne tako davno, izbacio novu verziju Infallible pudera sa poboljšanom formulom. S obzirom na moje negativno iskustvo sa starom verzijom, nisam bila sigurna da želim da ga isprobam. Međutim, čitajući komentare koji su prilično pozitivni, ipak sam odlučila da mu dam šansu.

Proizvođač obećava blistav ten i 24h postojanosti i komfora. Puder sadrži hijaluronski kompleks koji pruža dugotrajnu svežinu koži.          


                                                                              

Ovaj proizvod dolazi u staklenoj ambalaži. Pumpica je plastična i ne funkcioniše baš savršeno. Ponekad je potrebno i nekoliko puta da pritisnete kako bi vam izašla neophodna količina proizvoda, ali ono što je sigurno nikada neće izaći previše.




Puder je srednje gustine, ali je lagan i prijatan. Lako se nanosi i stapa sa kožom. Prekrivanje je sasvim dobro, a da pri tom nema efekta maske. 




Neće se preterano prosijati, posebno ako ga fiksirate, mada u mom slučaju (suva koža) ni nema potrebe. 



Ne ističe previše suve delove, tako da mogu da ga koriste i oni koji imaju suvu kožu.
Ja ga nanosim beauty blenderom i veoma sam zadovoljna.




Prilično je dugotrajan. Nisam ga nosila duže od 10 sati, te ne mogu da posvedočim da traje 24 časa kao što kaže proizvođač. Nakon nekoliko sati nošenja ja sam bila izuzetno zadovoljna da su puder, ali i bronzer, rumenilo i hajlajter ostali na svom mestu.

Ima prijatan miris, ali ne iritira osetljivu kožu.

Moj puder je u nijansi 130 true beige i fanstastično se stopi sa prirodnom bojom kože.




Kada ga uporedim sa starom formulom, novi Infallible puder je mnogo bolji i kvalitetniji, mada nije najbolji koji sam do sada probala. Moje utiske o starom Infallible puder možete pročitati ovde.

Cena je oko 1600 dinara, često je na sniženju u drogerijama.


Da li ste probale ovaj puder? Kakvo je vaše mišljenje?

Comments

  1. Po opisu mi se čini kao novi Aurin puder Take care of me pa mi se čini da bi mi i ovaj odgovarao, samo što je Aurin upola jeftiniji :) Super recenzija! L.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Nisu slični, ovaj baš dobro prekriva. :)

      Delete
  2. Dopada mi se recenzija, mozda je vise slican Aurinom Cover me nego Take care of me? :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Nisam probala ni jedan ni drugi, tako da ne mogu da uporedim, ali svakako nije kao Take care of me, shodno karakteristikama. :)

      Delete
  3. Ovaj puder me bas zanima, probala sam ga na ruci ali ne mogu da procenim da li bi bio dobar za mesovitu kozu ( masno celo, ostatak lica normalan :) ), sta ti mislis ? Hvala. Kristina

    ReplyDelete
    Replies
    1. Mislim da bi bio dobar, možda jedino u toku dana, ako bude bilo potrebe, matirati deo koji se masti.

      Delete
  4. Meni se nikako nije dopao :/ oksidirao mi je na licu u roku od sat vremena i već mi nekoliko mjeseci stoji netaknut :/

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ja sam izgleda uzela dovoljno svetlu nijansu. :)

      Delete
  5. A koji su po tebi bolji puderi? Mislim u ovom rangu, cena, dobra pokrivenost...(ja imam suvu kozu)
    Hvala unapred :-)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ja sam do sada bila najviše zadovoljna sa Fit me Maybelline puderom. On ima srednju prekrivenost i namenjen je suvljoj koži. Nisam naišla na puder koji ima odličnu prekrivenost a da je namenjen suvoj koži.

      Delete
  6. Skoro sam probala aura cover me i odusevila se. Namenjen je suboj kozi, a pokrivenost je odlicna, cak ne koristim korektor pored njega. Najlaksi je za nanosenje sa blush-ovom cetkom 32. Je si li probala mozda?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Nisam ga probala jer sam čula da nije baš najbolji za suvu kožu, ali kažu da odlično prekriva i cena je zaista i više nego korektna.

      Delete
  7. da li loreal infallible ima u lily drogerijama

    ReplyDelete

Post a Comment

Popular posts from this blog

ZIAJA losion za samopotamnjivanje

I dalje ostajem pri tome da ću se i ovog leta minimalno izlagati suncu, iako volim preplanuli ten. Međutim, zdravlje mi je važnije od izgleda, a izuzetno sam svesna koliko su sunčevi zraci opasni, posebno za mene. S obzirom na to da sam prilično svetlog tena, koji inače ne volim, pomoć tražim u kremama za samopotamnjivanje. Već sam pisala o Balea proizvodima za ovu namenu kojima sam prilično zadovoljna (pročitajte ovde ). Međutim, rešila sam da probam i Ziaju. Dobila sam preporuku od drugarica, ali i prilično niska cena od 300 dinara na sniženju, naterala me je da kupim ovaj proizvod.

SUBRINA professional Unique farba za kosu (moje iskustvo sa farbama)

Svako ko se farba u plavo, zna koliko je teško dobiti lepu, prirodnu nijansu, bez žutih tonova. Ja sam tokom godina koristila mnoge farbe, a u nastavku ćete pročitati i moje mišljenje o njima.

SUNKISSED pena za samopotamnjivanje - dark

S obzirom na to da ovog leta, bar do sada, nismo baš imali priliku da se sunčamo i dobijemo željenu preplanulu boju, mnoge devojke pokazale su interesovanje za razne proizvode za samopotamnjivanje. Pošto ja vodim računa o zdravlju kože, a i u skladu sa konsultacijama sa dermatologom, shvatila sam da je ovaj vid tamnjenja najzdraviji. Međutim, zaista nije lako pronaći proizvod koji će vašoj koži dati lep preplanuli izgled, a da pri tom izbegnete fleke i druge "neprijatnosti". Kada se brend Sunkissed pojavio na našem tržištu, ja sam imala veliku želju da probam proizvode za samopotamnjivanje jer sam čula zaista mnogo pozitivnih utisaka. Kako je ovaj brend kod nas bio dostupan samo na sajtu onlinekozmetika.com, odlagala sam kupovinu (ne volim da poručujem online), međutim slučajno sam na željenu penu naletela u Lilly drogeriji i morala sam odmah da je kupim. Pena dolazi u pakovanju od 200 ml. Dostupna je u dve nijanse - medium i dark. Ja sam u Lilly-u pronašla samo dark