Skip to main content

Revlon Nearly Naked tečni puder
Već duže vreme želim da probam Revlon Color Stay puder, jer je toliko hvaljen. Kada sam u jednoj novosadskoj apoteci ugledala Neary Naked puder, laganiju verziju Revlon pudera, nisam odolela da ne probam.
Puder je smešten u staklenu bočicu. Nema pumpicu pa doziranje nije lagano i može da se desi da se bespotrebno uprljate.Ovaj puder prilično je tečan, lako se nanosi, blenda i stapa sa kožom. Međutim prekrivna moć mu nije toliko dobra i neće uspeti u potpunosti da prekrije crvenilo, bubuljice i druge nepravilnosti. Što se tiče ujednačavanja tena, to će odlično uraditi.
Nije ni mat ni blistav, negde je približan prirodnom izgledu tena. Ukoliko ne želite da prosijate, moraćete da ga matirate.
Sklon je tome da istakne suve delove na licu, mada ne previše.
Postojanost mu nije jača strana. Duže će izdržati na manje masnoj koži.Nema poseban miris i apsolutno ne iritira kožu. Mislim da bi najviše odgovarao normalnoj koži bez nekih velikih nepravilnosti.Ima SPF 20. Moja nijansa je 150 nude. Iako izgleda dosta tamnije lepo se ublenda i stopi sa kožom lica.

Cena je oko 1200 dinara, može da se nabavi u apoteci Janković u Novom Sadu.


Da li ste možda probale ovaj puder? Kakvi su vaši utisci?

Comments

Post a Comment

Popular posts from this blog

Samopotamnjivanje- proizvodi DM drogerie

Poznato je koliko su žene, ali i muškarci ludi za preplanulim tenom i da je on uvek u trendu. S obzirom na to da je sunce iz godine u godinu sve opasnije, te se preterano izlaganje sučevim zracima ne preporučuje, a o opasnosti solarijuma ni ne treba da pišem, mnogi pribegavaju upotrebi raznih krema za samopotamnjivanje.
Iako boja tena prilikom sunčanja i ona koju dobijate koristeći ove kreme ne može da se poredi, ipak je samopotamnjivanje pametnije rešenje. Tamnjenje se postiže tako što DHA (dihidroksiaceton), supstanca proizvedena u laboratoriji koju stvara naš organizam kada se izlaže suncu, reaguje sa aminokiselinama karotena u epidermu. Kreme deluju samo na gornje slojeve epiderma, a to je osnovna razlika između njih i solarijuma.
Proizvodi za samotamnjenje postoje u obliku kreme, spreja, gela i ulja. Na našem tržištu ima mnogo proizvođača koji u svojoj ponudi imaju samopotamnjivače. Ja ću u ovom postu predstaviti one koje proizvodi dm.


SUBRINA professional Unique farba za kosu (moje iskustvo sa farbama)

Svako ko se farba u plavo, zna koliko je teško dobiti lepu, prirodnu nijansu, bez žutih tonova. Ja sam tokom godina koristila mnoge farbe, a u nastavku ćete pročitati i moje mišljenje o njima.

INGRID Shimmer powder

Nedavno sam imala priliku da izaberem koje ću to proizvode Ingrid kozmetike ovaj put isprobati i svoje utiske preneti vama. Odmah sam znala da jedan od proizvoda svakako mora biti ovaj šimer puder, tačnije hajlajter koji me je potpuno oduševio.Nemoguće je da ostanete imuni da divnu šimerastu ružu koja pri tom lepo miriše.

Dakle, odmah na prvi pogled jasno vam je da je neko iz Ingrid kozmetike vrlo dobro znao šta bi to moglo da privuče pažnju devojaka. Ja nekako veoma volim da proizvodi, osim što su dobrog kvaliteta, budu i prijatni za oko, što ovaj hajlajter svakako jeste.

Smešten je u plastično pakovanje koje je sasvim dobrog kvaliteta i ima 25g što znači da vam pored njega nijedan drugi neće biti potreban prilično dugo.Kao što sam napisala, osim što lepo izgleda, ovaj hajlajter i vrlo lepo miriše

Tekstura je svilenkasta, nema šljokice u sebi. Nije previše pigmentovan, što se meni i dopada.


On zaista licu da predivan sjaj, a koža izgleda zdravo i prirodno
Lično ja volim takve hajlajte…