Skip to main content

Sabi Handmade kozmetika

Kada sam nedavno otvorila pošiljku sa Sabi Handmade proizvodima, prvo što me je oduševilo bila su pakovanja. Odmah sam primetila da je u njihovu izradu i osmišljavanje uneseno mnogo ljubavi i da su pažljivo birana, posebno detalji. I da ne znate, mogli biste da pogodite da su za sve zaslužne žene, tačnije dve sestre.





Kao neko ko veoma obraća pažnju na mirise, naravno da je odmah usledilo „njuškanje“ proizvoda, a istog momenta i još jedno oduševljenje.

Prvo što sam pomislila kada sam otvorila body Butter bilo je- pa ovo zaista miriše na čokoladu. Toliko divno miriše da imate želju da ga pojedete. Miris je intezivan i dugo ostaje na koži.




Puter ima teksturu šlaga koja se savršeno razmazuje i upija u kožu. Ovo je novina kad je ovaj proizvod u pitanju, jer je on ranije u svom sastavu imao zrnca koja se tope u dodiru sa kožom.



Ovaj puter je divno vazdušast što ćete osetiti prilikom uzimanja i nanošenja za kožu, a taj osećaj je za mene bio potpuno nov. Još nisam naišla na proizvod koji ima sličnu teksturu.



Kada se nanese na kožu veoma je mastan, ali za nekoliko minuta on se upije, ostavljajući kožu divno mekanom i lepom. Dala sam jednoj osobi, koja ima probleme sa ekcemima i suvom kožom na rukama, da proba ovaj puter i bila je oduševljena.




Sastojci ovog mirišljavog šlaga za telo jesu šea puter, kakao puter i čokolada. Čokolada poboljšava teksturu kože, snažno je tonificira i pospešuje stvaranje kolagena i elastina, osiguravajući potrebnu zategnutost i čvrstinu.

Proizvođač kaže da može da se koristi i za negu kose.

Puter je dostupan u ambalaži od 40ml čija je cena 550 dinara i 125ml čija je cena 1.100 dinara
Moram da napomenem da ako naručujete puter, a planirate da ga koristite za telo, moja preporuka je veće pakovanje, jer ćete manje jako brzo potrošiti.


Usne koje mirišu na čokoladu? Zvuči primamljivo, a sa Sabi balzamom za usne to je i moguće.




Balzam u stiku smešten je u preslatko pakovanje sa tufnicama, koje je pri tom dobrog kvaliteta.




Braon je boje, ali vašim usnama daće samo blagi sjaj. Lepo hidrira usne, veoma je prijatan i ne stvara osećaj zavisnosti, tačnije nećete imati potrebu da ga svaki čas nanosite.




Sastojci: bademovo ulje, suncokretovo ulje, šea puter, kakao puter, pčelinji vosak, vitamin E i aroma.

Postoji 10 različitih aroma, a cena jednog balzama je 190 dinara.


U poslednje vreme prešla sam na zdrave dezodoranse, ali nisam baš zadovoljna kako štite od neprijatnih mirisa. Bila sam veoma nestripljiva da što pre isprobam Sabi dezodorans u stiku i mogu reći da sam prilično zadovoljna. 




Pakovanje od 30 ml veoma je praktično za nošenje u tašnici.
Odabrala sam miris limuna i ruzmarina, a shvatila sam da nisam pogrešila jer ova kombinacija veoma osvežava.




Što se teksture tiče ovaj dezodorans mnogo je mekši i lakši za aplikaciju nego standardni stikovi, ali budite pažljivi jer zbog mekoće hoće da se uprlja pakovanje. Ne ostavlja tragove na odeći, jer je providan, ili ja bar do sada nisam primetila. Dobro štiti od neprijatnih mirisa i bolje nego što sam očekivala, mada ako se mnogo znojite, onda će vam trebati nešto jače. Neće vam izazvati nikakve iritacije ispod pazuha.




Sastojci: kokosovo ulje, šea puter, ruzmarin, pčelinji vosak, soda bikarbona, kukuruzni skrob, eterična ulja. Ovaj proizvod ne sadrži aluminijum.

Postoje tri različite arome, a cena je 450 dinara.


Iako ste mogli da primetite iz spiska sastojaka, napomenuću da su Sabi Handmade proizvodi potpuno prirodni. Moje iskustvo sa ovom kozmetikom je veoma pozitivno i preporučila bih je svima, posebno onima koji vode računa o sastojcima u kozmetičkim proizvodima.

Proizvode možete poručiti preko sajta Sabi Handmade.



Kako vam se čine ovi proizvodi?

Comments

  1. Probala sam buter i balzam za usne u stiku i jako sam zadovoljna pa mi je sledeći na listi dezodorans :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Predivni proizvodi, samo mala pakovanja. :(

      Delete
    2. To sam isto i ja komentarisala haha :)

      Delete
  2. Puter mi je deluje predobro, dopada mi se sto se miris dugo zadrzava. :)

    ReplyDelete
  3. Merkam ih već mesec dana! Najviše me interesuje krema za lice, ali sad si me zainteresovala i za dezodorans!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Nisam htela da probam ništa za lice, jer sam preterala sam kremama, iako smem samo jednu da koristim, ali verujem da su dobri, jer su sastojci potpuno prirodni. :)

      Delete
  4. Osećam miris dok čitam post :D Buter mi izgleda savršeno. L.

    ReplyDelete
  5. Ajme preslatki su proizvodi, stvarno bih rado nesto od ovog probala :) jedino prirodne dezodorane ne koristim, nisu mi dosta, a to si i sama rekla i za ovog da nije dobar za jace znojenje, no maslac za tijelo itekako zvuci zanimljivo :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ja sam za sada probala dva "zdrava" dezodoransa i probaću još neki pre nego što definitivno odustanem. Ne volim da razmišljam da li imam dovoljnu zaštitu, jer ipak ide leto. :) Maslac je predivan, veruj mi. :)

      Delete
  6. Ja sam dobila ovaj balzam za usne sa kokosom i jedva cekam da ga koristim.
    puter za telo deluje bas primamljivo, ali malo mu je jaca cena pa se zato jos uvek nisam odlucila da isprobam.. :/

    ReplyDelete
    Replies
    1. Puter jeste malo skuplji, ali je fenomenalan. :)

      Delete
  7. Probala sam puter za telo, savrsen je. Dezodorans sa mirisom limuna - osvezavajuci, lagan. Sada konacno mogu da dozvolim svom malom sinu da koristi moj dezodorans, jer je potpuno prirodan. Sledece cu kupiti kremu za lice. Ja sam zadovoljni kupac koji ce se sigurno vratiti:)

    ReplyDelete

Post a Comment

Popular posts from this blog

ZIAJA losion za samopotamnjivanje

I dalje ostajem pri tome da ću se i ovog leta minimalno izlagati suncu, iako volim preplanuli ten. Međutim, zdravlje mi je važnije od izgleda, a izuzetno sam svesna koliko su sunčevi zraci opasni, posebno za mene. S obzirom na to da sam prilično svetlog tena, koji inače ne volim, pomoć tražim u kremama za samopotamnjivanje. Već sam pisala o Balea proizvodima za ovu namenu kojima sam prilično zadovoljna (pročitajte ovde ). Međutim, rešila sam da probam i Ziaju. Dobila sam preporuku od drugarica, ali i prilično niska cena od 300 dinara na sniženju, naterala me je da kupim ovaj proizvod.

SUBRINA professional Unique farba za kosu (moje iskustvo sa farbama)

Svako ko se farba u plavo, zna koliko je teško dobiti lepu, prirodnu nijansu, bez žutih tonova. Ja sam tokom godina koristila mnoge farbe, a u nastavku ćete pročitati i moje mišljenje o njima.

SUNKISSED pena za samopotamnjivanje - dark

S obzirom na to da ovog leta, bar do sada, nismo baš imali priliku da se sunčamo i dobijemo željenu preplanulu boju, mnoge devojke pokazale su interesovanje za razne proizvode za samopotamnjivanje. Pošto ja vodim računa o zdravlju kože, a i u skladu sa konsultacijama sa dermatologom, shvatila sam da je ovaj vid tamnjenja najzdraviji. Međutim, zaista nije lako pronaći proizvod koji će vašoj koži dati lep preplanuli izgled, a da pri tom izbegnete fleke i druge "neprijatnosti". Kada se brend Sunkissed pojavio na našem tržištu, ja sam imala veliku želju da probam proizvode za samopotamnjivanje jer sam čula zaista mnogo pozitivnih utisaka. Kako je ovaj brend kod nas bio dostupan samo na sajtu onlinekozmetika.com, odlagala sam kupovinu (ne volim da poručujem online), međutim slučajno sam na željenu penu naletela u Lilly drogeriji i morala sam odmah da je kupim. Pena dolazi u pakovanju od 200 ml. Dostupna je u dve nijanse - medium i dark. Ja sam u Lilly-u pronašla samo dark