Skip to main content

Flormar mono senke

Nemam običaj da kupujem mono senke, iskreno ne znam zašto, nekako se uvek odlučim za paletu. Međutim, u poslednje vreme, kad god krenem na kraći put, pomislim kako bi bilo super da imam dve, tri mono senke koje ću eventualno koristiti i kombinovati. Shodno tome, u Flormaru, izabrala sam dve senke od koji je jedna mat, druga sedefasta.

Mono senka 008


Senka je smeštena u kvalitetno, plastično pakovanje koje je zaštićeno providnom nalepnicom. Već sam pominjala koliko cenim takvu vrstu zaštite proizvoda.Kada otvorite senku, unutra se nalazi malo ogledalo koje može da bude od koristi, ukoliko nemate veće. U svakom slučaju lep detalj.
Senke je prilično svilenkasta, meka i lako se kupi četkicom. Odlično je pigmentovana, dobro se blenda i ne trusi se.Veoma je postojana, neće izbledeti, preslikati se, niti se skupljati na pregibu kapka, što je veoma bitno svakom ko ima spuštene kapke. Nisam probala da je nosim bez baze za senku, jer to inače nikad ni ne radim.


Definitivno je preporučujem svima, posebno onima koji imaju zelene oči, jer ih ova ljubičasta nijansa baš lepo istakne.


Mono senka 19


I pakovanje ove senke je istog kvaliteta, takođe zaštićeno providnom nalepnicom i sa ogledalcetom unutar njega.Jedina razlika između ove dve senke je u samom izgledu i teksturi. Ova senka je potpuno mat.
Dobro je pigmentovana, praškasta i laka za nanošenje. Kako se boja nekako stapa sa nijansom moje kože, ona mi je odlična kao bazna senka, tačnije nju stavim na ceo kapak, pa onda preko nje nanosim druge senke. Definitivno mislim da nisam imala bolju senku za tu vrstu namene.
Za 345 dinara dobijate 4g proizvoda, koji će vam, po mojoj proceni, trajati prilično dugo. 
Ove senke, ali i druge Flormar proizvode, možete kupiti na sledećim lokacijama- Novi Beograd (TC Ušće, TC Merkator, TC Delta City), Voždovac (TC Stadion) i Bulevar (preko puta Vukovog spomenika).

Da li koristite Flormar senke? Kakvi su vaši utisci?Comments

  1. Citala sam mnogo pozitivnih komentara o ovim senkama, definitivno cu naci neku nijansu koja mi odgovara. :)

    ReplyDelete

Post a Comment

Popular posts from this blog

Samopotamnjivanje- proizvodi DM drogerie

Poznato je koliko su žene, ali i muškarci ludi za preplanulim tenom i da je on uvek u trendu. S obzirom na to da je sunce iz godine u godinu sve opasnije, te se preterano izlaganje sučevim zracima ne preporučuje, a o opasnosti solarijuma ni ne treba da pišem, mnogi pribegavaju upotrebi raznih krema za samopotamnjivanje.
Iako boja tena prilikom sunčanja i ona koju dobijate koristeći ove kreme ne može da se poredi, ipak je samopotamnjivanje pametnije rešenje. Tamnjenje se postiže tako što DHA (dihidroksiaceton), supstanca proizvedena u laboratoriji koju stvara naš organizam kada se izlaže suncu, reaguje sa aminokiselinama karotena u epidermu. Kreme deluju samo na gornje slojeve epiderma, a to je osnovna razlika između njih i solarijuma.
Proizvodi za samotamnjenje postoje u obliku kreme, spreja, gela i ulja. Na našem tržištu ima mnogo proizvođača koji u svojoj ponudi imaju samopotamnjivače. Ja ću u ovom postu predstaviti one koje proizvodi dm.


SUBRINA professional Unique farba za kosu (moje iskustvo sa farbama)

Svako ko se farba u plavo, zna koliko je teško dobiti lepu, prirodnu nijansu, bez žutih tonova. Ja sam tokom godina koristila mnoge farbe, a u nastavku ćete pročitati i moje mišljenje o njima.

INGRID Shimmer powder

Nedavno sam imala priliku da izaberem koje ću to proizvode Ingrid kozmetike ovaj put isprobati i svoje utiske preneti vama. Odmah sam znala da jedan od proizvoda svakako mora biti ovaj šimer puder, tačnije hajlajter koji me je potpuno oduševio.Nemoguće je da ostanete imuni da divnu šimerastu ružu koja pri tom lepo miriše.

Dakle, odmah na prvi pogled jasno vam je da je neko iz Ingrid kozmetike vrlo dobro znao šta bi to moglo da privuče pažnju devojaka. Ja nekako veoma volim da proizvodi, osim što su dobrog kvaliteta, budu i prijatni za oko, što ovaj hajlajter svakako jeste.

Smešten je u plastično pakovanje koje je sasvim dobrog kvaliteta i ima 25g što znači da vam pored njega nijedan drugi neće biti potreban prilično dugo.Kao što sam napisala, osim što lepo izgleda, ovaj hajlajter i vrlo lepo miriše

Tekstura je svilenkasta, nema šljokice u sebi. Nije previše pigmentovan, što se meni i dopada.


On zaista licu da predivan sjaj, a koža izgleda zdravo i prirodno
Lično ja volim takve hajlajte…