Skip to main content

PROBAJ, ZAOBIĐI #6

Pišući na ovom blogu i čitajući vaše komentare shvatila sam da ne postoji proizvod oko koga ćemo se svi složiti u smislu da je dobar ili nije. Čini mi se da svaki proizvod negde pronađe put do onog koji će ga rado koristiti jer mu odgovara. U ovom postu suočiću dekorativne proizvode i napisati svoje mišljenje koje ne mora da bude mišljenje većine.


Nyx rumenila





PROBAJ


Nyx blush/ pinched




Volim ova Nyx rumenila, jer smatram da su veoma kvalitetna. Pigmentacija je odlična, postojanost takođe. Imaju ogroman izbor nijansi, koje mogu da zadovolje svačiji ukus. Tekstura im je sjajna, lepo se blendaju na licu. 






Pored ovog imam još i toupe nijansu za konturisanje i jednu nijansu koja je kao bronzer.


ZAOBIĐI


Nyx baked blush/ wanderlust




Ovo pečeno rumenilo ujedno je i iluminator i bronzer. Meni se ne dopada previše zato što je slabije pigmentovano i mnogo tvrdo. 






Ne smatram da je ovo rumenilo toliko loše, ali ako se dvoumite između ova dva Nyx-ova, definitivno preporučujem obično Nyx rumenilo.


Olovke za obrve- Essence i Golden Rose




PROBAJ


Essence





Ova olovka nije previše ni tvrda, ni mekana, nekako je taman. Njome mogu lepo da se iscrtaju obrve, fino je pigmentovana. Dugotrajna je i definitivno moj favorit.







ZAOBIĐI


Golden Rose



Tvrđa je nego Essence i slabije pigmentovana, tako da mi je potrebno više vremena kada njome crtam obrve. 





Boja mi odgovara i koristiću je s vremena na vreme, ali svakako ne planiram više da je kupujem.


levo Golden Rose, desno Essence




CC kreme- Evelin i Bioten





PROBAJ


Evelin CC krema




U jednom od prethodnih postova pisala sam o ovoj CC kremi (klikni ovde) i reću samo ukratko da je odlična, da zaista lepo prekrije i izjednači ten. Ne ističe suve delove, ne masti kožu, hidrira je i neguje.



ZAOBIĐI


Bioten CC krema




O ovoj kremi sam čitala zaista mnogo pozitivnih komentara, ali meni se ona uopšte nije svidela. Prekrivna moć joj nije velika, cvenilo ne prekriva uopšte. Nekako izmasti kožu, a istakne suve delove. Skida se sa kože u toku dana. Svetla nijansa je prilično tamna za mene. Čak sam primetila da mi izađu neke sitne bubuljice od nje. Koliko god ja pokušavala da mi se svidi ova CC krema, ipak ću morati nekom da je prosledim.


gore Evelin, dole Bioten



Koristite li ove proizvode? Kakvi su vaši utisci?

Comments

  1. Ne mogu da verujem za CC kremu od Biotena da ti ne odgovara ti si prva koju sam od koje "čujem" tako nešto, većini cura je totalni favorit pa čak i meni al ne može nikako svima sve isto da nam prija :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. I kupila sam je na preporuku, pokušavala više puta da je nanosim, na različite načine, ali ne vredi. :)

      Delete
    2. Ovde sam se pronašla :) Znam da ti se nije svidela i baš mi je žao ali sad znajući da imaš crvenilo po licu, razumem. Od olovaka za obrve preporučujem Flormar a od pečenih rumenila definitivno je Deborino najbolje :) Ostatak iz posta nisam probala...L.

      Delete
    3. Ti si preporučila iz najbolje namere, kao što i ja to često uradim, pa se desi da nekom ne odgovara. :) Moraću da probam Flormar olovku za obve. :)

      Delete
  2. Super post! Moglo bi da ih bude češće! :-*

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hvala, trudiću se da izbacujem češće. :)

      Delete
  3. Bas mi je zao sto ti Biotenova CC krema nije odgovarala, ali eto ne moze svima sve da odgovara..Ja je obozavam..:)
    Inace, obozavam ovaj tip postova na tvom blogu..:)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hvala. :) Znam da sam jedina što se tiče Bioten CC kreme, ali meni njihovi proizvodi u većini slučajeva ne odgovaraju.

      Delete
  4. Slažem se za Bioten koristila sam je i izlazile su mi bubuljice a dosta mi je mastila i skidala se vrlo brzo, sada i ja moram da prosledim dalje 😞
    Rumenilo toup je frh !

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ipak nisam jedina. :) Toupe je odličan, žao mi je što su ga povukli u ovom pakovanju iz prodaje.

      Delete
  5. Za obrve koristim Essence set i prezadovoljna sam i ne menjam ga :) Probala sam i Eveline CC kremu, mislim da je ova bila u pitanju posto mi se cini da imaju vise vrsta, znam samo da je zelena..tester sam dobila i odusevila se..Mada kad bolje razmislim mislim da mi se bolje pokazala od Biotenove, i ako Bioten koristim vec trecu bocicu, nekako sam se navikla na nju pa sam je mehanicki uzela opet, mislim da cu sledeci put sigurno uzeti Evelin.. NYX Blush-om nisam zadovoljna, tekstura mi se uopste ne dopada, jedva izvlacim bilo sta iz njega i jako tesko ga izblendam na licu, ovo drugo peceno nisam probala :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Čula sam da je Eveline i BB krema dobra, da pokriva kao puder. Essence set za obrve imam i ja, ali mi se ne dopada što se mnogo truse senke, bar ovo pakovanje koje ja imam, pa ga koristim s vremena na vreme. :)

      Delete
  6. Slazem se, veoma dobar post. Ja sam skoro uzela Essence I <3 extreme maskaru, i meni ne odgovara a cula sam 1334484 pozitivnih preporuka o njoj. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hvala. Potrebe su nam definitivno različite. :)

      Delete
  7. Najbolje eveline Odlicno post =D

    ReplyDelete
  8. Imam Nyx rumenilo u nijansi Dusty Rose i obozavam ga, diskretno je ali opet se vidi taman koliko treba. A Bioten CC krema mi je bila grozna, premasna za moju mesovitu kozu, nijansa pretamna za mene, tako da se pridruzujem onima koji imaju lose iskustvo sa njom, dakle nisi jedina :D Kristina

    ReplyDelete
  9. Od svega ovoga sam probala samo Bioten CC i iako jos nisam jos potrosila tubu, vec planiram sledecu :) za svaki dan mi je odlicna, iako mi je koza masna, svakako prosijam ispod svega zivog. No, razumem da ne moze bas svima odgovarati :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Utisci su baš različiti i potpuno individualni, a svaki proizvod će nekom odgovarati. :)

      Delete
  10. Odličan post, navela si me da kupim ovu Eveline CC kremu :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hvala, čekam da čujem tvoje mišljenje. :) Ja ne planiram da se razdvajam od nje, zaista mi je spas. :)

      Delete
  11. Obozavam ovakve postove, super su. :)

    ReplyDelete
  12. Essence olovku za obrve koristim već dugo, potrošila sam ih 5 do sada ja mislim. :D Tako da se tu slažemo. :)

    ReplyDelete

Post a Comment

Popular posts from this blog

ZIAJA losion za samopotamnjivanje

I dalje ostajem pri tome da ću se i ovog leta minimalno izlagati suncu, iako volim preplanuli ten. Međutim, zdravlje mi je važnije od izgleda, a izuzetno sam svesna koliko su sunčevi zraci opasni, posebno za mene. S obzirom na to da sam prilično svetlog tena, koji inače ne volim, pomoć tražim u kremama za samopotamnjivanje. Već sam pisala o Balea proizvodima za ovu namenu kojima sam prilično zadovoljna (pročitajte ovde ). Međutim, rešila sam da probam i Ziaju. Dobila sam preporuku od drugarica, ali i prilično niska cena od 300 dinara na sniženju, naterala me je da kupim ovaj proizvod.

SUBRINA professional Unique farba za kosu (moje iskustvo sa farbama)

Svako ko se farba u plavo, zna koliko je teško dobiti lepu, prirodnu nijansu, bez žutih tonova. Ja sam tokom godina koristila mnoge farbe, a u nastavku ćete pročitati i moje mišljenje o njima.

SUNKISSED pena za samopotamnjivanje - dark

S obzirom na to da ovog leta, bar do sada, nismo baš imali priliku da se sunčamo i dobijemo željenu preplanulu boju, mnoge devojke pokazale su interesovanje za razne proizvode za samopotamnjivanje. Pošto ja vodim računa o zdravlju kože, a i u skladu sa konsultacijama sa dermatologom, shvatila sam da je ovaj vid tamnjenja najzdraviji. Međutim, zaista nije lako pronaći proizvod koji će vašoj koži dati lep preplanuli izgled, a da pri tom izbegnete fleke i druge "neprijatnosti". Kada se brend Sunkissed pojavio na našem tržištu, ja sam imala veliku želju da probam proizvode za samopotamnjivanje jer sam čula zaista mnogo pozitivnih utisaka. Kako je ovaj brend kod nas bio dostupan samo na sajtu onlinekozmetika.com, odlagala sam kupovinu (ne volim da poručujem online), međutim slučajno sam na željenu penu naletela u Lilly drogeriji i morala sam odmah da je kupim. Pena dolazi u pakovanju od 200 ml. Dostupna je u dve nijanse - medium i dark. Ja sam u Lilly-u pronašla samo dark