Skip to main content

PERFECT MATCH #3 - FLORMAR


Revolution perfect karmin i olovka za usne 216




Proizvodi za usne su, mogu slobodno da kažem, moji omiljeni dekorativni proizvodi. Njih nikad dosta, iako mnogi stoje među šminkom čekajući svoj red da budu upotrebljeni. Karmin, o kome ću vam danas pisati, stoji u mojoj tašni od kako sam ga dobila, jer sam se prosto zaljubila u njega na prvi pogled, ali i prvo nanošenje.
Olovka za usne, prema poslednjim make-up trendovima, postala je nezaobilazna, pa je mnogi često nose i potpuno zasebno. Flormar olovke za usne mnogo su hvaljene i voljene od strane devojaka, a sada i ja zvanično objavljujem da se priključujem klubu obožavateljki ovog proizvoda.


Revolution perfect- Incognito in Pink





Karmin dolazi u preslatkom, neobičnom i kvalitetnom pakovanju.






Mat je, mada se meni ponekad čini da nije u potpunosti. Lepo i lako se razmazuje i odlično je pigmentovan. 





Veoma je prijatan na usnama i nisam primetila da mi ih isušuje. Lagan je i ne previše napadan, pa ga preporučujem i za svakodnevnu upotrebu. Na mojim usnama izgleda prirodno i lepo ih naglašava.







Trajaće nekoliko sati ukoliko ne konzumirate hranu i piće. Ravnomerno se skida i lagano nestaje sa usana.
Trenutno mi je omiljeni i nosim ga uz sve odevne kombinacije.

Cena mu je 699 dinara.


Waterproof lipliner 216




Kremasta i veoma jednostavna za nanošenje, a opet dovoljno tvrda da ne dozvoljava karminu da se razlije, ova olovka je prosto savršena.





Ona je u nijansi koja izgleda drečavije, a kad se nanese deluje „mirnije“ i drugačije, što meni odgovara. 





Probala sam je sa nekoliko različitih karmina i, kako se odlično uklapa, već vidim da ću je nositi celo proleće, a i leto.

Cena joj je 269 dinara.


Iako su na prvi pogled toliko različiti, ovaj karmin i olovka za usne u stvari se savršeno uklapaju, jer olovka daje malo živosti karminu.










Ova kombinacija odlična je i kada želite da pravite blaži ombre efekat na vašim usnama.


Kako vam se dopada ovaj spoj? Da li koristite Flormar karmine i olovke za usne?

*Flormar proizvode možete da kupite u Novom Beogradu (TC Ušće, TC Merkator, TC Delta City), na Voždovcu (TC Stadion) i Bulevaru (preko puta Vukovog spomenika).

Comments

  1. Imam samo Flormarovu olovku 231 i malo je reci da sam odusevljena, tako da cu sigurno nabaviti jos neki proizvod, samo je pitanje vremena :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Još nisam čula da neko ne voli Flormar olovke. :)

      Delete
  2. Baš se savršeno uklapa i super ti stoji, nisam još probala ništa osim lakova za nokte :)

    ReplyDelete
  3. Potvrđujem da karmin savršeno izgleda uživo :)
    A moraću i ja nabaviti još neki lipliner. L.

    ReplyDelete
  4. Ruz je predivan, a svidja mi se i ova kombinacija, prelijepo izgleda na usnama :) Imam samo jednu Flormar olovku za usne, ali planiram naviti jos par nijansi, imaju prelijepe nijanse :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hvala. :) Ja sam za olovke znala da su dobre, ali ruž me je potpuno opčinio. :))

      Delete
  5. You have such an insightful blog. Thanks for sharing. Reading blogs is my hobby and I randomly found your blog. I enjoyed reading your posts. Interesting! All the best for your future blogging journey.

    ReplyDelete
  6. Po mom misljenju ova kombinacija ti odlicno stoji, divno izgleda. :)

    ReplyDelete

Post a Comment

Popular posts from this blog

ZIAJA losion za samopotamnjivanje

I dalje ostajem pri tome da ću se i ovog leta minimalno izlagati suncu, iako volim preplanuli ten. Međutim, zdravlje mi je važnije od izgleda, a izuzetno sam svesna koliko su sunčevi zraci opasni, posebno za mene. S obzirom na to da sam prilično svetlog tena, koji inače ne volim, pomoć tražim u kremama za samopotamnjivanje. Već sam pisala o Balea proizvodima za ovu namenu kojima sam prilično zadovoljna (pročitajte ovde ). Međutim, rešila sam da probam i Ziaju. Dobila sam preporuku od drugarica, ali i prilično niska cena od 300 dinara na sniženju, naterala me je da kupim ovaj proizvod.

SUBRINA professional Unique farba za kosu (moje iskustvo sa farbama)

Svako ko se farba u plavo, zna koliko je teško dobiti lepu, prirodnu nijansu, bez žutih tonova. Ja sam tokom godina koristila mnoge farbe, a u nastavku ćete pročitati i moje mišljenje o njima.

SUNKISSED pena za samopotamnjivanje - dark

S obzirom na to da ovog leta, bar do sada, nismo baš imali priliku da se sunčamo i dobijemo željenu preplanulu boju, mnoge devojke pokazale su interesovanje za razne proizvode za samopotamnjivanje. Pošto ja vodim računa o zdravlju kože, a i u skladu sa konsultacijama sa dermatologom, shvatila sam da je ovaj vid tamnjenja najzdraviji. Međutim, zaista nije lako pronaći proizvod koji će vašoj koži dati lep preplanuli izgled, a da pri tom izbegnete fleke i druge "neprijatnosti". Kada se brend Sunkissed pojavio na našem tržištu, ja sam imala veliku želju da probam proizvode za samopotamnjivanje jer sam čula zaista mnogo pozitivnih utisaka. Kako je ovaj brend kod nas bio dostupan samo na sajtu onlinekozmetika.com, odlagala sam kupovinu (ne volim da poručujem online), međutim slučajno sam na željenu penu naletela u Lilly drogeriji i morala sam odmah da je kupim. Pena dolazi u pakovanju od 200 ml. Dostupna je u dve nijanse - medium i dark. Ja sam u Lilly-u pronašla samo dark