Skip to main content

Golden Rose matte TOP COAT

Golden Rose lakove za nokte koristila sam godinama i to one njihove klasične, u zaobljenim bočicama. Uvek sam bila zadovoljna i pigmentacijom i gustinom i trajanjem. Da ne zaboravimo i cenu koja je uvek povoljna.

Već duže vreme, mat efekat popularan je u makeup look-ovima, a sama činjenica da postoji nešto što može matirati i svaki lak na noktima, dodatno me je zainteresovala.






GR mat nadlak dolazi u providnoj, staklenoj bočici koja je mat. Na vrhu, takođe mat, drške nalazi se Golden Rose akronim (GR). Veoma jednostavan i elegantan dizajn.




Četkica je standardne veličine, lako nanosi nadlak, dovoljna su dva poteza.




Kako bih testirala ovaj nadlak, koristila sam takođe Golden Rose lak, iz kolekcije Color expert, br. 59, nijansa je tamno ljubičasta.





Pigmentacija ovog laka je odlična, malo je gušći, međutim ne može previše da se pohvali postojanošću.




Namazala sam jedan sloj laka, ostavila malo da se osuši, zatim nanela top coat. Matiranje laka odvija se postepeno i meni je bilo veoma zanimljivo da to pratim. Čim nanesete nadlak, lak će biti blago matiran, a kako se suši, mat efekat biće sve primetniji.




Za, otprilike, minut vaš lak je matiran, a nokti potpuno suvi, što je odlično. Dobar proizvod kada žurite i kada nemate vremena da čekate da se vaši nokti prirodno osuše.


Kako bih vam pokazala razliku, jedan nokat sam matirala, drugi nisam. Meni lično, ova nijansa više se dopada kada je matirana.




Nadlak je srednje gustine i veoma me zanima koliko vremena će proći dok se ne stvrdne. Nisam imala problem sa standardnim GR lakovima, obično dugo traju.

Primetila sam da nakon dva, tri dana, mat efekat počinje lagano da bledi, kao da se, ako mogu tako da napišem, izliže taj gornji sloj. Tada možete ponovo naneti nadlak, ako želite baš jak mat efekat.

Lak na noktima izdržao je nekih tri, četiri dana, a onda je počeo da se ljušti sa strane. Međutim, nokti su bili matirani sve dok nisam skinula lak.




Sve u svemu, jedan dobar proizvod kada želite da svojim noktima pružite mat izgled ili želite da se vaš lak brzo osuši. Nemojte da očekujete da će on drastično prudužiti trajanje vašeg laka na noktima.

Cena je oko 170 dinara.



Kako vam se dopada ovaj mat top coat? Jeste li imale priliku da ga probate? Koristite li nadlak?

Comments

  1. Jako mi se dopadaju nokti tvoji želim i ja takve, kmeeeeee :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. :))) majka priroda. Srećna sam što su čvrsti iako ih ne mažem mesecima, ovo je bila posebna priika da se isproba nadlak. :)

      Delete
  2. Taj mat lak koristim vec skoro mesec dana stalno. :D Zaljubljena sam u njega. Traje mi 5 dana ako ne perem posudje. Sad zelim da probam i Aurin mat. :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Meni se dopada što dobijem potpuno novi lak sa njim. :) Javi utiske za Aurin.

      Delete
  3. Bas mi se dopada kako izgledaju nokti nakon nanosenja, odlican je. :)

    ReplyDelete

Post a Comment

Popular posts from this blog

ZIAJA losion za samopotamnjivanje

I dalje ostajem pri tome da ću se i ovog leta minimalno izlagati suncu, iako volim preplanuli ten. Međutim, zdravlje mi je važnije od izgleda, a izuzetno sam svesna koliko su sunčevi zraci opasni, posebno za mene. S obzirom na to da sam prilično svetlog tena, koji inače ne volim, pomoć tražim u kremama za samopotamnjivanje. Već sam pisala o Balea proizvodima za ovu namenu kojima sam prilično zadovoljna (pročitajte ovde ). Međutim, rešila sam da probam i Ziaju. Dobila sam preporuku od drugarica, ali i prilično niska cena od 300 dinara na sniženju, naterala me je da kupim ovaj proizvod.

SUBRINA professional Unique farba za kosu (moje iskustvo sa farbama)

Svako ko se farba u plavo, zna koliko je teško dobiti lepu, prirodnu nijansu, bez žutih tonova. Ja sam tokom godina koristila mnoge farbe, a u nastavku ćete pročitati i moje mišljenje o njima.

SUNKISSED pena za samopotamnjivanje - dark

S obzirom na to da ovog leta, bar do sada, nismo baš imali priliku da se sunčamo i dobijemo željenu preplanulu boju, mnoge devojke pokazale su interesovanje za razne proizvode za samopotamnjivanje. Pošto ja vodim računa o zdravlju kože, a i u skladu sa konsultacijama sa dermatologom, shvatila sam da je ovaj vid tamnjenja najzdraviji. Međutim, zaista nije lako pronaći proizvod koji će vašoj koži dati lep preplanuli izgled, a da pri tom izbegnete fleke i druge "neprijatnosti". Kada se brend Sunkissed pojavio na našem tržištu, ja sam imala veliku želju da probam proizvode za samopotamnjivanje jer sam čula zaista mnogo pozitivnih utisaka. Kako je ovaj brend kod nas bio dostupan samo na sajtu onlinekozmetika.com, odlagala sam kupovinu (ne volim da poručujem online), međutim slučajno sam na željenu penu naletela u Lilly drogeriji i morala sam odmah da je kupim. Pena dolazi u pakovanju od 200 ml. Dostupna je u dve nijanse - medium i dark. Ja sam u Lilly-u pronašla samo dark