Skip to main content

Eveline micelarna voda- za suvu i osetljivu kožu

Definitivno ne mogu da zamislim skidanje šminke bez micelarne vode, iako, do pre nekoliko meseci, nisam imala želju da probam ovaj proizvod. Sviđa mi se što je ona tri u jedan, tačnije i skida šminku i čisti lice, ali i neguje.




Eveline micelarna voda sadrži biohijaluron kompleks koji je bogat hijaluronskom kiselinom i koji omogućava savršeni nivo hidratacije kože. Koži vraća elastičnost i glatkoću. Alge Laminarije ublažavaju, toniraju i hidriraju. D-pantenol i alantoin umiruju i imaju protiv upalno dejstvo.
Ova micelarna obećava 100% uklanjanje maskare, čak i vodootporne.



Ne bih previše pisala o pakovanju, jer i sami možete da vidite na fotografijama, osim što ću napomenuti da mi se dopada to što je bočica zaštićena providnom nalepnicom, tako da možete primetiti ako je ju je neko otvarao pre vas. Taj detalj mi je uvek plus, jer ima „radoznalih“ žena koje sve vole da otvore, pa čak i probaju.



Ova micelarna nema miris, što je meni jedan od znakova da neće dodatno iritirati kožu.
Lepo očisti lice, čak iz dva poteza tupferom. Iako obećava lako uklanjanje maskare, ja sam se pomučila ili ’pak ne umem da uklanjam maskaru micelarnom. Inače maskaru skidam vlažnim maramicama, jer mi se to do sada pokazalo kao najbolje rešenje.

Ono što mi se izuzetno dopada kod ove micelarne vode jeste to što nakon čišćenja njom koža nije ni crvena niti iritirana. Zaista je blaga, čak i za oči, nije mi se desilo da me peku nakon korišnjenja ove micelarne, a opet dobro skida šminku i čisti lice. Koža ostaje meka i glatka, što mene, kao nekog sa suvom kožom, dodatno raduje.
Ova micelarna neće vam izazvati nikakve alergijske reakcije, bar tako tvrdi proizvođač.




Nakon nje, ja uvek volim da operem lice, da budem sigurna da sam potpuno skinula šminku, što i vama preporučujem.

Često je koristim i pre šminkanja, da ujednačim kožu i pripremim je za CC kremu.

Ja sam veoma zadovoljna ovim proizvodom i nastaviću da ga koristim. Od micelarnih voda, jedino sam još probala Biotenovu, ali ova Eveline je, prema mom mišljenju, mnogo bolja.
Iako sam proizvod dobila na testiranje, to nije uticalo na moje objektivno mišljenje. Smatram da je ova micelarna zaista odličan proizvod. Postoji i micelarni rastvor za masnu i kombinovanu kožu.




Cena je oko 500 dinara, a možete je naći u svim objektima koji prodaju Eveline kozmetiku.


Da li ste probale Eveline micelarnu vodu?


Comments

  1. Upravo sinoć. To je ujedno prva micelarna voda koju sam koristila i prvi utisak je sasvim OK. Nisam testirala sa nekom jačom šminkom, pa ne znam kako bi se sa njom izborila. :-)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Skida svu šminku, jedino se sa maskarom treba pomučiti. :)

      Delete
  2. Definitivni ću je probati čim potrošim zalihe koje imam. Trenutno koristim, testiram i upoređujem čak 3 micelarne :)
    Sa maskarom uvek bude malo problema ali se na kraju ipak skine. Probaj da natopiš tufer i malo tapkaš po trepuškama pa tek onda povučeš maskaru. L.

    ReplyDelete
  3. Probacu je cim potrosim Garnierovu, deluje mi primamljivo i mozda mi cak bude i vise odgovarala od ove Garnier. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Nisam probala Garnier zato što sam čula da su se mnoge devojke žalile da im je izazvala probleme po licu.

      Delete
  4. Probala sam neku micelarnu njihovu i bila mi je savršena osim za oči tu mi je nažalost izazvala peckanje ali za lice i vrat je savršena i uklanja svaki trag šminke besprekorno, ali ja generalno imam problem te prirode sa 90 % proizvoda tako da to ne mogu uzeti za zlo micelarnoj :). Bioderma mi se tu najbolje pokazala a sada koristim Niveinu i nemam problema.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Nisam probala neke skuplje, pa da ne mogu da uporedim. Ja nemam osetljive oči, tako da meni ne smeta. Planiram svakako da isprobam još neke, samo da dođu na red. :)

      Delete

Post a Comment

Popular posts from this blog

ZIAJA losion za samopotamnjivanje

I dalje ostajem pri tome da ću se i ovog leta minimalno izlagati suncu, iako volim preplanuli ten. Međutim, zdravlje mi je važnije od izgleda, a izuzetno sam svesna koliko su sunčevi zraci opasni, posebno za mene. S obzirom na to da sam prilično svetlog tena, koji inače ne volim, pomoć tražim u kremama za samopotamnjivanje. Već sam pisala o Balea proizvodima za ovu namenu kojima sam prilično zadovoljna (pročitajte ovde ). Međutim, rešila sam da probam i Ziaju. Dobila sam preporuku od drugarica, ali i prilično niska cena od 300 dinara na sniženju, naterala me je da kupim ovaj proizvod.

SUBRINA professional Unique farba za kosu (moje iskustvo sa farbama)

Svako ko se farba u plavo, zna koliko je teško dobiti lepu, prirodnu nijansu, bez žutih tonova. Ja sam tokom godina koristila mnoge farbe, a u nastavku ćete pročitati i moje mišljenje o njima.

SUNKISSED pena za samopotamnjivanje - dark

S obzirom na to da ovog leta, bar do sada, nismo baš imali priliku da se sunčamo i dobijemo željenu preplanulu boju, mnoge devojke pokazale su interesovanje za razne proizvode za samopotamnjivanje. Pošto ja vodim računa o zdravlju kože, a i u skladu sa konsultacijama sa dermatologom, shvatila sam da je ovaj vid tamnjenja najzdraviji. Međutim, zaista nije lako pronaći proizvod koji će vašoj koži dati lep preplanuli izgled, a da pri tom izbegnete fleke i druge "neprijatnosti". Kada se brend Sunkissed pojavio na našem tržištu, ja sam imala veliku želju da probam proizvode za samopotamnjivanje jer sam čula zaista mnogo pozitivnih utisaka. Kako je ovaj brend kod nas bio dostupan samo na sajtu onlinekozmetika.com, odlagala sam kupovinu (ne volim da poručujem online), međutim slučajno sam na željenu penu naletela u Lilly drogeriji i morala sam odmah da je kupim. Pena dolazi u pakovanju od 200 ml. Dostupna je u dve nijanse - medium i dark. Ja sam u Lilly-u pronašla samo dark