Skip to main content

Evelin CC krema 8 u 1

Svi oni koji imaju rozaceu i druge slične probleme sa crvenilom kože lica, sada mogu da odahnu, jer postoji proizvod koji zaista prekriva crvenilo.

Pre nego što počnem da recenziram Evelin CC kremu, želela bih da vam napišem nekoliko rečenica o rozacei.

Rozacea je hronična bolest koja zahvata kožu lica u vidu crvenila. Kako vreme odmiče zahvaćena koža dobija stalnu crvenu boju, a mogu se pojaviti i prošireni kapilari. Ponekad lice izgleda kao da imate sitne bubuljičice.
Ovo pišem zato što često mnogi ne znaju da imaju rozaceu, kao što ni ja nisam znala. Ne zna se tačno od čega se dobija  rozacea, ali ono što je bitno treba pravilno negovati kožu, kako se ova bolest ne bi pogoršala. Ja sam primetila da mi izuzetno smeta toplota, kiselo, ljuto i slatko. Postoje dani kada mi je crvenilo skoro neprimetno, ali ima dana kada prosto poludim od crvenila koje je teško prekriti. Ono što meni pomaže kada je rozacea u pitanju jesu Eucerin Sensitive kreme, Avene termalna voda i svi proizvodi koji ne sadrže mnogo sastojaka i koji su namenjeni osetljivoj koži.




Evelin CC krema glavni mi je saveznik u prikrivanju neprijatnog crvenila. Pri prvom nanošenju ove kreme, ja sam se prosto oduševila njenim učinkom.
Namenjena je osetljivoj koži sklonoj kapilarima i crvenilu.




Pakovanje- Krema je smeštena u plastičnoj tubici od 30 ml koja je kvalitetna i koja vam se nikada neće „sama“ otvoriti. Tubica dolazi u kartonskoj kutiji na čijem otvoru je zaštitni hologram, ali i pored toga kutija je zaštićena providnom folijom, tako da ste potpuno sigurni da kremu prvi put otvarate samo vi.







Tekstura je srednje gusta, malo duže će te je razmazivati nego npr. običnu kremu za lice. Zelenkaste je boje sa sitnim, tamnijim česticama. Kad se razmazuje, stapa se sa kožom. Pvi put kad sam je nanosila na lice nisam ni primetila da ona u stvari, dok se razmazuje, dobija boju koja daje dodatnu prekrivenost. Na licu se to uopšte ne primeti mnogo.






Prekrivenost je fantastična. Odlično će prekriti crvenilo i ujednačiti vam ten. Možete je koristiti kao podlogu pre pudera, što ja inače radim, ali i potpuno zasebno kada ne nosite tešku šminku, jer će vam dati lepu prekrivenost, bolju nego mnoge druge BB i CC kreme.

Kako bih vam što bolje pokazala delovanje ove CC kreme i njeno odlično prekrivanje, slikala sam svoje lice nakon sušenja kose fenom i onda nanela Evelin kremu. Ta situacija je prosto pakao za moje lice, ali tako ćete najbolje videti koliko je ova krema fenomenalna.


na fotografiji levo možete da primetite koliko mi se vide popucali kapilari od toplote i koliko to ne izgleda nimalo prijatno, desno primećujete koliko mi je CC krema drastično prekrila crvenilo, a koža pri tom izgleda prirodno


Ono što je odlično, ova krema umiruje kožu i dodatno je hidrira. Štiti kožu od spoljašnjih uticaja i od UV zraka, ima SPF 15. Kada skinem šminku, lice mi uopšte nije iziritirano, niti mnogo crveno, kao što se to ranije dešavalo.

Miris je lep, prijatan, mene podseća na kamilicu.




Ovu kremu sam neko vreme želela da probam, a onda sam je od Eveline Srbija dobila na recenziranje i ne planiram da se razdvajam od nje. Veoma sam srećna kada vidim da nešto zaista deluje. Eveline CC kremu preporučujem svima, a posebno onima koji se bore sa upornim crvenilom.

Krema sadrži parabene, a to pišem zbog onih koji ih izbegavaju u kozmetičkim proizvodima.




Cena je oko 550 dinara Lily-u, a verujem da može da se pronađe u svim parfimerijama koje prodaju Eveline proizvode.

Da li ste možda probale ovu ili neku drugu Eveline CC ili BB kremu? Kakvi su vaši utisci?



Comments

  1. Deluje savršeno, ja sam imala jedan mali tester i nije me oduševio ali verovatno nije bila dovoljna količina za probati pa joj dajem još jednu šansu nakon ovog posta ;)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ja sam stvarno bila oduševljena kako sve lepo prekrije. Bolje čak i od pudera i korektora. :)

      Delete
  2. Imam dosta crvenila i probala bih ovu kremicu.Jako sam svetla,i bojim se da bi mi bila pretamna,tj.narandzasta.Videcu da li imaju tester u Liliju.Hvala na preporuci.Lila

    ReplyDelete
    Replies
    1. Probajte da pronađete tester, ali ova krema se nekako utopi u kožu, ja prvi put nisam ni primetila da ima bilo kakvu boju.

      Delete
  3. Super prekriva, odusevljena sam efektom. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Jedan od onih proizvoda koji te prijatno iznenade. :)

      Delete
  4. Ovo je i meni potrebno... Cesto mi se zacrvene obrazi i nos pa mi je ova kremica bas potrebna, moram je potraziti, odlicno izgleda na slikama :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Uslikala sam lice samo da biste videli kako dobro prekriva, inače nikad ne bih slikala lice u tom stanju. :)) Preporučujem ti, stvarno je dobra.

      Delete
  5. E, ovo je prava stvar za nas sa osetljivom kožom! ;-)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Da, konačno da nešto prekriva crvenilo, a ujedno i umiruje kožu. :)

      Delete
  6. Super ti je recenzija.Imam isti problem kao ti.Volela bih da svaki put kad otkrijes nesto ovako dobro za rozaceu objavis,moze i neki post o tome kako negujes svoje lice,koje proizvode koristis.A Eveline cu svakako probati.:)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hvala, za koji dan sledi post o mojoj dnevnoj rutini nege lica. Svi proizvodi, koje ću spomenuti u postu, prijaju koži sa rozaceom. :)

      Delete
  7. S obzirom na to da kremu ne mogu naći (izgleda da više nije u prodaji) želela bih da znam sta koristis umesto nje? :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ne koristim ništa tog tipa jer je moje crvenilo svedeno na minimum. Poslednje što sam koristila za kamufliranje crvenila bila je GR paleta korektora tačnije zelena nijansa.

      Delete

Post a Comment

Popular posts from this blog

ZIAJA losion za samopotamnjivanje

I dalje ostajem pri tome da ću se i ovog leta minimalno izlagati suncu, iako volim preplanuli ten. Međutim, zdravlje mi je važnije od izgleda, a izuzetno sam svesna koliko su sunčevi zraci opasni, posebno za mene. S obzirom na to da sam prilično svetlog tena, koji inače ne volim, pomoć tražim u kremama za samopotamnjivanje. Već sam pisala o Balea proizvodima za ovu namenu kojima sam prilično zadovoljna (pročitajte ovde ). Međutim, rešila sam da probam i Ziaju. Dobila sam preporuku od drugarica, ali i prilično niska cena od 300 dinara na sniženju, naterala me je da kupim ovaj proizvod.

SUBRINA professional Unique farba za kosu (moje iskustvo sa farbama)

Svako ko se farba u plavo, zna koliko je teško dobiti lepu, prirodnu nijansu, bez žutih tonova. Ja sam tokom godina koristila mnoge farbe, a u nastavku ćete pročitati i moje mišljenje o njima.

SUNKISSED pena za samopotamnjivanje - dark

S obzirom na to da ovog leta, bar do sada, nismo baš imali priliku da se sunčamo i dobijemo željenu preplanulu boju, mnoge devojke pokazale su interesovanje za razne proizvode za samopotamnjivanje. Pošto ja vodim računa o zdravlju kože, a i u skladu sa konsultacijama sa dermatologom, shvatila sam da je ovaj vid tamnjenja najzdraviji. Međutim, zaista nije lako pronaći proizvod koji će vašoj koži dati lep preplanuli izgled, a da pri tom izbegnete fleke i druge "neprijatnosti". Kada se brend Sunkissed pojavio na našem tržištu, ja sam imala veliku želju da probam proizvode za samopotamnjivanje jer sam čula zaista mnogo pozitivnih utisaka. Kako je ovaj brend kod nas bio dostupan samo na sajtu onlinekozmetika.com, odlagala sam kupovinu (ne volim da poručujem online), međutim slučajno sam na željenu penu naletela u Lilly drogeriji i morala sam odmah da je kupim. Pena dolazi u pakovanju od 200 ml. Dostupna je u dve nijanse - medium i dark. Ja sam u Lilly-u pronašla samo dark