Skip to main content

Golden Rose favoriti




Golden Rose važi za brend čiji proizvodi imaju prilično niske cene, a često vas prijatno iznenade kvalitetom. Na našem tržištu su dugo i verujem da ne postoji devojka koja nema bar jedan Golden Rose proizvod u svojoj makeup kolekciji. U poslednje vreme svi su poludeli za njihovim karminima, a ja ću vam danas predstaviti svoje Golden Rose favorite.


Počeću sa proizvodom koji imam dugo i koji sam koristila i pre nekoliko godina. U pitanju je Bronzing powder.




Sastoji je od tri nijanse čijim mešanjem se dobija jedna prirodna nijansa koja je odlična za one sa svetlijim tenom


izvor

Nije previše pigmentovan. Sve tri nijanse su mat. Tamnija može da se koristi i za konturisanje ako vam ne smetaju toplije nijanse, a svetlija i kao fiksirajući puder preko korektora. 




Ovaj bronzer odličan je i kao senka za oči i često sam ga tako koristila. Sve u svemu jedan koristan i višenamenski proizvod koji preporučujem. Kao što vidite meni je pri kraju i planiram opet da ga kupim. 




Ne sećam se cene, ali verujem da nije više od 300 din.



Dipliner




Razlika između diplinera i eyelinera je u četkici. Tačnije dipliner ima čvršću i samim tim i precizniju četku i dobar je za početnike. Mnogi ga nazivaju i tuš za oči.


gore L'oreal eyeliner, dole Golden Rose dipliner



Ovaj Golden Rose dipliner je odličan. Veoma sporo se troši, zaboravićete kada ste ga kupili. Neće se desiti da se osuši, što je još jedan plus. Možda nije najpigmentovaniji koji sam imala ali zaista mi je jedan od favorita.




Prilično je tečan i potrebno ga je promućkati pre upotrebe. Osuši se za nekoliko sekundi, stoga nećete imati problem sa preslikavanjem na gornjem kapku. 




Na očima stoji sve dok ga ne skinete, bar je tako u mom slučaju. Cena je oko 150 dinara.



Ruž za usne


Postoji nekoliko vrsta kremastih i čini mi se jedna vrsta mat karmina. Mat nisam probala jer su mi sve nijanse tamne. Trenutno imam kremasti u crnom pakovanju.



Za cenu od 200 dinara, mislim da dobijate odličan karmin. Tekstura je lagana, lepo se razmazuje i pigmentacija je dobra.




Ukoliko imate suve usne, neće baš najbolje izgledati na njima. Nije previše dugotrajan, što meni lično ne smeta. Ima standardan miris karmina koji i ne volim previše, ali boja je fenomenalna, jedna od meni omiljenih. 






Pakovanje nije najsrećnije. Može se desiti da vam se otvori u tašni, jer nije čvrsto, tako da treba biti pažljiv. Kao i kod diplinera natpis zlatnim slovima vrlo brzo se skinuo. 
Sigurno ću nastaviti da kupujem ove karmina, već sam zapazila jedan u zlatnom pakovanju.



Eyebrow powder






Kupila sam ga nedavno, jer sam na blogu Makeup Arena pročitala post o ovim puderima i svidele su mi se nijanse (kliknite ovde i pogledajte detaljnu recenziju svih nijansi). Ja sam izabrala svetliju, taupe u broju 102.




Pigmentacija je dobra. Lepo popuni mesta na kojima imate rupe i izgleda prirodno. Svetlijim nijansama nije moguće iscrtavati obrve, one su više za pojačavanje boje vaših prirodnih. Ako želite jaču pigmentaciju, mokrom četkicom nanosite puder na obrve!


na mojim fotografijama nijansa je ispala toplija nego što jeste




Prilično je postojan, neće vam se skinuti sa obrva u toku dana.



Pakovanje je iznenađujuće kvalitetno, čvrsto i teže se otvara. U kutijici dobijete i četkicu koja s jedne strane ima koso sečenu četkicu, a s druge sunđerčić za razmazivanje. Četkica može da posluži u hitnim situacijama. Ovaj puder za obrve možete da koristite i kao senku.

Za 200 dinara dobijate 2,5 grama proizvoda.



Maskara Super Volume & Lengthening




Moj večiti favorit o kome sam već pisala u postu o povoljnim maskarama (više pročitajte ovde).



Silky touch blush-on







Rumenilo sam takođe kupila nedavno. Nisam mogla da odolim predivnoj roze-ljubičastoj nijansi. Veoma me podseća na Nyx rumenilo koje imam u paleti i koje obožavam.






Lepo je pigmentovano i lako se blenda na licu. Ostaje na obrazima sve dok ne skinem šminku. U pakovanju dobijete i četkicu koja može da vam posluži ako kod sebe nemate četku za rumenilo.




Potpuno je mat i trenutno samo njega koristim.
Cena mu je bila oko 300 dinara.



Koji su vaši Golden Rose favoriti? Da li nam se mišljenja podudaraju?


Comments

  1. Jao, 98 želim ga, želim ga :) Gde si kupila senku za obrve, nigde nisam našla?
    Bronzer izgleda interesantno kao i rumenilo. L.

    ReplyDelete
    Replies
    1. U jednoj parfimerijici u Novom Sadu. Rumenilo je super. :)

      Delete
  2. Jao ne verujem da ces naci vise taj trobojni bronzer.. Ja sam ga trazila pre nekoliko meseci i rekli su mi da se vise ne uvozi,ne proizvodi,ne znam bas sad tacno sta mi rekose,ali nema ga..Smrc.. Ako negde nadjes,javljaj obavezno,vidim da smo sugradjanke.. Pozdrav,odlicni postovi.. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hvala lepo. :) Probaću da ga potražim u manjim parfimerijama, možda je negde ostalo, pa javljam. :)

      Delete
  3. Odlican post, svi proizvodi su super, ja obozavam gr :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hvala. I ja volim GR, dobri proizvodi, a niske cene. :)

      Delete
  4. Razmisljala sam o kupovini diplinera, ali nisam ga kupila jer sam mislila da je loseg kvaliteta. Sada cu ga definitivno isprobati nakon citanja tvog utiska. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Probaj, dobar je, ne suši se, baš dugo traje. Samo mu pigmentacija nije zavidna i ja ponekad uzmem drugu četkicu kojom mi je lakše da radim. :)

      Delete
  5. Post koji mi je trebao. U mom mestu do skora nije bilo GR proizvoda, a sad je konacno njihov stalak u jednoj apoteci. Kupila sam tri stvarcice za pocetak, ali sad tacno znam na sta da ciljam. Pozzz

    ReplyDelete
  6. Nikako da konačno isprobam nešto iz GR asortimana, a čitam pohvale na sve strane :)

    ReplyDelete
  7. Super post Zeljka :) I ja volim GR sminku, svasta sam probala, konkretno iz posta ova rumenila, dobra su. Volim ruzeve Velvet Matte i Vision, olovke za usne Dream Lips, maskaru sa zlatnim cepom (valjda se zove x4 volume ili tako nesto, ne secam se, ne zameri:)), mat mono senke..Jedino puder u kamenu nije ostavio dobar utisak na mene nazalost, nekako mi je bio masniji i tesko se razmazivao. Dakle, mnogo vise pogodaka nego promasaja sa GR-om :) Kristina

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hvala, Kristina. :) Nisam probala puder u kamenu, a olovke za usne nameravam.

      Delete
  8. Imam mnogo GR favorita, koristim ovu kozmetiku punih 6 godina i zaista su kvalitetni. Pakovanja mogu da budu bolja to definitivno stoji, ali onda bi i cena bila veca. Mada i dalje bih kupovala njihove proizvode kada bi to uradili, jer ipak je vaznije sta je unutra nego spolja ;-) Ti si zaista izuzetno lepa devojka i svidja mi se sto pises o kozmetici koja je novcano pristupacnija vecini, nemoj samo da se pokondiris jednog dana i skroz zaboravis na GR :D
    Mnogo pozdrava i sve najbolje ti zelim, Alekta*

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hvala na komplimentima. :) Volim da pronađem nešto dobro a jeftino, tako će uvek biti, sigurna sam. Svesna sam gde živim i šta to devojke sebi mogu da priušte i naravno da će biti ovakvih postova. :)

      Delete
  9. Volim Golden Rose, po vrlo pristupačnoj ceni dobijamo sasvim solidne proizvode, trenutno luda za njihovim lakovima za nokte!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Lakove koristim godinama i smatram da su veoma kvalitetni, a uskoro ide post o jednom njihovom nadlaku. :)

      Delete
  10. Zdravo,

    gde u NS mogu da nađem najveći izbor njihovih proizvoda (uključujući senku za obrve)?
    Hvala :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Parfimerija u ulici Braće Ribnikara, preko puta Meridijan banke. Tamo imaju sve GR proizvode. Pozdrav!:)

      Delete

Post a Comment

Popular posts from this blog

ZIAJA losion za samopotamnjivanje

I dalje ostajem pri tome da ću se i ovog leta minimalno izlagati suncu, iako volim preplanuli ten. Međutim, zdravlje mi je važnije od izgleda, a izuzetno sam svesna koliko su sunčevi zraci opasni, posebno za mene. S obzirom na to da sam prilično svetlog tena, koji inače ne volim, pomoć tražim u kremama za samopotamnjivanje. Već sam pisala o Balea proizvodima za ovu namenu kojima sam prilično zadovoljna (pročitajte ovde ). Međutim, rešila sam da probam i Ziaju. Dobila sam preporuku od drugarica, ali i prilično niska cena od 300 dinara na sniženju, naterala me je da kupim ovaj proizvod.

SUBRINA professional Unique farba za kosu (moje iskustvo sa farbama)

Svako ko se farba u plavo, zna koliko je teško dobiti lepu, prirodnu nijansu, bez žutih tonova. Ja sam tokom godina koristila mnoge farbe, a u nastavku ćete pročitati i moje mišljenje o njima.

SUNKISSED pena za samopotamnjivanje - dark

S obzirom na to da ovog leta, bar do sada, nismo baš imali priliku da se sunčamo i dobijemo željenu preplanulu boju, mnoge devojke pokazale su interesovanje za razne proizvode za samopotamnjivanje. Pošto ja vodim računa o zdravlju kože, a i u skladu sa konsultacijama sa dermatologom, shvatila sam da je ovaj vid tamnjenja najzdraviji. Međutim, zaista nije lako pronaći proizvod koji će vašoj koži dati lep preplanuli izgled, a da pri tom izbegnete fleke i druge "neprijatnosti". Kada se brend Sunkissed pojavio na našem tržištu, ja sam imala veliku želju da probam proizvode za samopotamnjivanje jer sam čula zaista mnogo pozitivnih utisaka. Kako je ovaj brend kod nas bio dostupan samo na sajtu onlinekozmetika.com, odlagala sam kupovinu (ne volim da poručujem online), međutim slučajno sam na željenu penu naletela u Lilly drogeriji i morala sam odmah da je kupim. Pena dolazi u pakovanju od 200 ml. Dostupna je u dve nijanse - medium i dark. Ja sam u Lilly-u pronašla samo dark