Skip to main content

Nyx paleta br. 2- Butt „naked“ eyes


Čini mi se da je ovo jedna od najbolje iskombinovanih paleta što se tiče boja i proizvoda. Ona sadrži 15 senki za oči, 4 rumenila (dva mat i dva svetlucava), jedan bronzer i dva hajlajtera.


 Senke su u prilično nude nijansama i pogodne su za svakodnevno kombinovanje. 


Ima i mat i šimerastih senki. Pigmentacija im je dobra. Ne blendaju se loše, ali ih je bolje malo po malo nadograđivati. Prilično su postojane na očima (nisam ih nosila bez baze za senku). 







Iako boje nisu baš po mom ukusu, tj. smatram da ima previše sivkastih nijansi, ove senke ocenjujem kao veoma dobre.


Moj omiljeni deo palete jesu rumenila. 



Svetlija, posebno svetlo roze, pogodna su za dnevnu varijantu make-up-a, dok je tamnije, šimerasto rumenilo odlično kada želite da posebno naglasite svoje jagodice. Pigmentacija je sjajna i dugo se zadržavaju na obrazima.


Bronzer je odličan, lepo se nadograđuje, nije narandžast na licu i ne izgleda prljavo. Hajlajteri su, kao što primećujete, veoma voljeni. Dobro su pigmentovani, ali opet možete sami da kontrolišete intezitet boje na mestima koja želite da istaknete.





Cena palete je 2800 dinara, ali s obzirom na kvalitet i proizvode koje sadrži, rekla bih da se isplati. Odlična je za putovanja jer u njoj imate sve što vam je potrebno. Pakovanje je plastično, a sama paleta nije mnogo velika, pa možete uvek da je ponesete sa sobom. Takođe, u njoj se nalazi i i veliko ogledalo koje je pogodno za šminkanje.

Ocena od 1 do 5, 5- samo zbog prilično sličnih nijansi kada su senke u pitanju. Ova paleta ima oznaku S122, a postoji još jedna S132 sa, čini mi se, malo lepšim izborom senki i drugačijim nijansama rumenila (Nyx-ovu ponudu možete pogledati na sajtu Alexandar cosmetics-a).

Kako vam se čini ova paleta? Da li ste je probale ili možda nameravate da probate?

Comments

  1. Divna mi je i upravo ocekujem svoju da stigne :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Bićeš oduševljena, sa njom nema greške. :)

      Delete
  2. Super paleta, mislim da će biti na sledećem spisku za kupovinu...

    ReplyDelete
  3. E, tu drugu imam ja :D Slažem se što se kvaliteta a i izbora senki tiče, sjajne su obe. Prvo sam želela tu tvoju ali sam se na kraju ipak odlučila za drugu, svaka je lepa na svoj način. L.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Meni se činila kao najbolja paleta koju Nyx ima u ponudi, a ta tvoja ima lepše boje. :)

      Delete
  4. Kako su full one senke! :o
    http://verondzaa.blogspot.sk/

    ReplyDelete
  5. Kako volim kad se sminka trosi :) Super ti je paleta

    ReplyDelete

Post a Comment

Popular posts from this blog

ZIAJA losion za samopotamnjivanje

I dalje ostajem pri tome da ću se i ovog leta minimalno izlagati suncu, iako volim preplanuli ten. Međutim, zdravlje mi je važnije od izgleda, a izuzetno sam svesna koliko su sunčevi zraci opasni, posebno za mene. S obzirom na to da sam prilično svetlog tena, koji inače ne volim, pomoć tražim u kremama za samopotamnjivanje. Već sam pisala o Balea proizvodima za ovu namenu kojima sam prilično zadovoljna (pročitajte ovde ). Međutim, rešila sam da probam i Ziaju. Dobila sam preporuku od drugarica, ali i prilično niska cena od 300 dinara na sniženju, naterala me je da kupim ovaj proizvod.

SUBRINA professional Unique farba za kosu (moje iskustvo sa farbama)

Svako ko se farba u plavo, zna koliko je teško dobiti lepu, prirodnu nijansu, bez žutih tonova. Ja sam tokom godina koristila mnoge farbe, a u nastavku ćete pročitati i moje mišljenje o njima.

SUNKISSED pena za samopotamnjivanje - dark

S obzirom na to da ovog leta, bar do sada, nismo baš imali priliku da se sunčamo i dobijemo željenu preplanulu boju, mnoge devojke pokazale su interesovanje za razne proizvode za samopotamnjivanje. Pošto ja vodim računa o zdravlju kože, a i u skladu sa konsultacijama sa dermatologom, shvatila sam da je ovaj vid tamnjenja najzdraviji. Međutim, zaista nije lako pronaći proizvod koji će vašoj koži dati lep preplanuli izgled, a da pri tom izbegnete fleke i druge "neprijatnosti". Kada se brend Sunkissed pojavio na našem tržištu, ja sam imala veliku želju da probam proizvode za samopotamnjivanje jer sam čula zaista mnogo pozitivnih utisaka. Kako je ovaj brend kod nas bio dostupan samo na sajtu onlinekozmetika.com, odlagala sam kupovinu (ne volim da poručujem online), međutim slučajno sam na željenu penu naletela u Lilly drogeriji i morala sam odmah da je kupim. Pena dolazi u pakovanju od 200 ml. Dostupna je u dve nijanse - medium i dark. Ja sam u Lilly-u pronašla samo dark