Skip to main content

Balea professional repair ulje za kosu


Ako želite lepu i dugu kosu, a pri tom se farbate, odnosno tretirate kosu raznim hemikalijama, neophodna vam je dobra i redovna nega. Moja kosa je prirodno talasasta, jaka, gusta, suva, a s obzirom na to da se godinama farbam u plavo, dodatno je oštećena. Kao i svaka plavuša, imam problem sa suvim krajevima koji su skloni krzanju. Takva kosa veoma je teška za održavanje i zato uvek imam gomilu raznih proizvoda za negu. Tragala sam za onim koji će mi pružiti bar privid zdrave kose. Čula sam za baleino ulje i odmah sam odlučila da ga probam.


Proizvođač kaže: Lagana formula koja ne masti kosu, za svakodnevnu negu. Za veoma suvu i oštećenu kosu. Moćna formula sa uljem argana i suncokreta. Neguje suvu kosu koja je sklona rascvetalim krajevima, ne čineći je teškom. Intezivna nega i dugotrajna glatkoća: za zdravu, jaku i sjajnu kosu do krajeva.
Rezultat: meka i glatka kosa.


Ulje zaista ne masti kosu. Stavlja se na mokru, nakon što se prosuši peškirom, pre sušenja fenom. Ja stavljam i nakon peglanja umesto silikonskih kapi.
Kosa je glatka, sjajna je i nije teška, a krajevi izgledaju zdravije.
Ulje ima prijatan, dugotrajan miris. Sporo se troši. Imam ga više od godinu dana, a potrošila sam malo više od pola bočice.


Nekako mi se čini da mi je kosa porasla od kada koristim ovo ulje. Nisam imala potrebu za čestim šišanjem zato što mi krajevi odlično izgledaju.
Cena je, čini mi se, oko 400 din. S obzirom na to kako ga sporo trošim, zaista se isplati.

Ako tragate za proizvodom koji će učiniti da vaša kosa izgleda zdravo i bude sjajna baleino ulje pravi je izbor.
Isprobavajte razne proizvode jer ćete tako najbolje otkriti šta vašoj kosi odgovara i ne slušajte uvek tuđe savete, jer svaka kosa je drugačija. Ja nisam slušala druge ni kada je korišćenje prese u pitanju. Meni je feniranje uništilo kosu, a presa daje sjaj i kosa mi raste. No, o tome drugom prilikom.



Čime vi negujete kosu?


Comments

  1. Odlicno je i ja ga isto koristim!

    ReplyDelete
  2. Ovo ulje je super sudeći po komentarima koje sam čitala sa više strana i sledeće mi je na listi, čim potrošim Avonovo (koje imam ravno 100 godina, hahah) :D L.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Koliko je dobro ulje shvatim tek kada otputujem, a ne ponesem ga. Nećeš se pokajati ako ga uzmeš. :)

      Delete
  3. Imam ovo ulje i koristila sam ga tokom ljeta i baš sam bila zadovoljna. Mada ja sva ta ulja trošim nenormalnom brzinom jer ih stavljam skoro svaki dan :D Sada koristim matrix monoi ulje i odlično je :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Nisam čula za to ulje, ali ako ga vidim u drogerijama, probaću. :)

      Delete
  4. Odličan post :). Ja sam poslednje kapi za kosu koje sam kupila- iz Avona poklonila sestri jer meni previše maste kosu. Nisam u ljubavi sa njima, ali su me ove baš zainteresovale :). Trenutno za negu svoje kose koristim kremu za kovrdžavu kosu iz Farmasija i oduševljena sam, zalužuje recenziju :).

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ovo ulje zaista ne masti kosu, ja sam prezadovoljna. Probaj. :)

      Delete
  5. Odličan post :). Ja sam poslednje kapi za kosu koje sam kupila- iz Avona poklonila sestri jer meni previše maste kosu. Nisam u ljubavi sa njima, ali su me ove baš zainteresovale :). Trenutno za negu svoje kose koristim kremu za kovrdžavu kosu iz Farmasija i oduševljena sam, zalužuje recenziju :).

    ReplyDelete
  6. Odlican post...ja koristim iz Avona sa arganovim uljem...imam jos pola bocie, pa kada to potrosim kupujem ovo, definitivno :-D mada, mozda ga uzmem i sada (iako se trudim da ne gomilam :-D) :-) I lepa ti je kosa :-)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ja ga svima preporučujem :) Nisam probala taj iz Avona iako mislim da su one njihove silikonske kapi, najbolje koje sam ikad probala. Nekako me uvek nervira traženje Avon dame i čekanje da stigne proizvod. :)) Hvala na komplimentu.

      Delete
    2. Jaooo i mene nervira cekanje da stignu proizvodi, ali bas volim njihove proizvodee :-)

      Delete
  7. I ja koristim ovo ulje, miris je božanstven i svidja mi se što ostaje u kosi. Mada je cena skočila, oko 550 din je čini mi se :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Nisam znala, ja kada sam ga kupovala bio je oko 400 din. Verovatno se dobro prodaje, pa su povisili. :) Hvala na informaciji :)

      Delete
  8. Baš ti je lepa kosa!
    Dugo gledam ovo ulje i nikako da se odlučim da ga nabavim..ali hoću naredne godine sigurno :)

    ReplyDelete
  9. I ja koristim ovo ulje, i slažem se sa svim što si rekla. Probala sam i druga, ali ovo mi je nekako bolje, i definitivno povoljnije od ostalih. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Zato ja generalno volim balea proizvode, kvalitet dobar, a cene povoljne. :)

      Delete
  10. Imaš prelepu plavu kosu baš kao ja nekad,bacila si me u sevdak :). Šalu na stranu super post a Balea me sve više očarava kako šta probam pa verujem da će i ovo doći na red jer kad je kosa u pitanju tu volim sve i svašta da probam :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hvala na komplimentu. :) I ja volim balea proizvode. Prilično su kvalitetni i retko me razočaraju.

      Delete

Post a Comment

Popular posts from this blog

ZIAJA losion za samopotamnjivanje

I dalje ostajem pri tome da ću se i ovog leta minimalno izlagati suncu, iako volim preplanuli ten. Međutim, zdravlje mi je važnije od izgleda, a izuzetno sam svesna koliko su sunčevi zraci opasni, posebno za mene. S obzirom na to da sam prilično svetlog tena, koji inače ne volim, pomoć tražim u kremama za samopotamnjivanje. Već sam pisala o Balea proizvodima za ovu namenu kojima sam prilično zadovoljna (pročitajte ovde ). Međutim, rešila sam da probam i Ziaju. Dobila sam preporuku od drugarica, ali i prilično niska cena od 300 dinara na sniženju, naterala me je da kupim ovaj proizvod.

SUBRINA professional Unique farba za kosu (moje iskustvo sa farbama)

Svako ko se farba u plavo, zna koliko je teško dobiti lepu, prirodnu nijansu, bez žutih tonova. Ja sam tokom godina koristila mnoge farbe, a u nastavku ćete pročitati i moje mišljenje o njima.

SUNKISSED pena za samopotamnjivanje - dark

S obzirom na to da ovog leta, bar do sada, nismo baš imali priliku da se sunčamo i dobijemo željenu preplanulu boju, mnoge devojke pokazale su interesovanje za razne proizvode za samopotamnjivanje. Pošto ja vodim računa o zdravlju kože, a i u skladu sa konsultacijama sa dermatologom, shvatila sam da je ovaj vid tamnjenja najzdraviji. Međutim, zaista nije lako pronaći proizvod koji će vašoj koži dati lep preplanuli izgled, a da pri tom izbegnete fleke i druge "neprijatnosti". Kada se brend Sunkissed pojavio na našem tržištu, ja sam imala veliku želju da probam proizvode za samopotamnjivanje jer sam čula zaista mnogo pozitivnih utisaka. Kako je ovaj brend kod nas bio dostupan samo na sajtu onlinekozmetika.com, odlagala sam kupovinu (ne volim da poručujem online), međutim slučajno sam na željenu penu naletela u Lilly drogeriji i morala sam odmah da je kupim. Pena dolazi u pakovanju od 200 ml. Dostupna je u dve nijanse - medium i dark. Ja sam u Lilly-u pronašla samo dark