Skip to main content

EVELINE Super koncentrovani anticelulit noćni serum

Nedavno sam dobila tri različita Eveline anticelulit seruma. Iako mi je bilo teško da odaberem koji ću prvo da isprobam i sa vama podelim utiske, ipak sam odlučila da to bude noćni serum koji ima efekat zagrevanja. Delovalo mi je da on ima najjače dejstvo i da daje najbolje rezultate.


Ovaj proizvod namenjen je intezivnom mršavljenju i učvršćivanju kože tokom dve nedelje. Upotreba seruma se preporučuje uz fizičku aktivnost i dijetu. 24h non-stop slim tehnologija na bazi aktivnog phytosonic kompleksa pospešuje brže sagorevanje masnog tkiva. Aktivni sastojci koji se postepeno oslobađaju tokom noći učvršćuju kožu i čine je glatkom.

Serum je beo, srednje gustine i ima prijatan i vrlo blag miris. Uglavnom sam navikla da slični proizvodi imaju veoma intezivan miris, međutim ovaj skoro da i ne osetite.

Lako se nanosi i utrljava. Nije vam potrebno previše proizvoda kako biste ga naneli na određenu regiju.

Može da se nanosi na sve delove tela na kojima imate celulit i masne naslage (noge, ruke, stomak, zadnjica).


Koristi se tako što se uveče, nakon tuširanja a pre spavanja, utrlja u željene delove tela. Kada se proizvod upije, kreće efekat zagrevanja.

Znam da je mnogima problem sam efekat zagrevanja posebno ukoliko imate osetljivu kožu i proširene kapilare. Takođe, to nije baš najprijatnije leti. Međutim, efekat zagrevanja kod ovog seruma nije mnogo jak. Koristila sam proizvode nakon kojih zaista imate osećaj da vam gori koža. Sa ovim to nije slučaj. Osećate da greje ali, bar meni, nije nepodnošljivo. Takođe, dobra strana je to što sam efekat ne traje dugo.

Savet: Ukoliko želite da efekat zagrevanja bilo kog anticelulit proizvoda bude manji, nemojte da ga nanosite odmah nakon tuširanja. Neka to bude bar pola sata kasnije. Takođe, koža mora da vam bude potpuno suva. 

Proizvođač preporučuje da se ovaj serum koristi dve nedelje nakon čega su vidljivi rezultati.
Čak i nakon prve nedelje vide se prvi rezultati, tačnije celulit je manje primetan. Međutim, to nije ono što sam ja očekivala jer sam sa nekim drugim proizvodima odlične rezultate imala odmah nakon nekoliko dana. Proizvođač takođe obećava zatezanje kože, a neku drastičnu promenu ja zaista nisam videla nakon prve nedelje.


Nakon dve nedelje korišćenja, primećujem da se celulit smanjio, da je koža zategnutija posebno na onim mestima koji su manje bili zahvaćeni celulitom i masnim naslagama. Da li su to rezultati koje sam očekivala? Iskreno, ne. Očekivala sam bolje rezultate. Posebno zbog toga što tretman traje dve nedelje i što obećava tu šok terapiju. Proizvođač preporučuje da nakon tog perioda, serum koristite dva do tri puta nedeljno za održavanje rezultata. Ja smatram da treba da ga koristite svakog dana oko mesec dana jer mi deluje da rezultati dolaze sporije nego kod nekih drugih anticelulit proizvoda.

Za dve nedelje potrošila sam otprilike polovinu bočice. To koliko ćete vi potrošiti zavisi od količine koju ćete utrljavati kao i od površine kože koju ćete tretirati. Naravno da će serum duže da traje ukoliko ga koristite samo za noge i zadnjicu.

Savet: Kada su u pitanju svi anticelulit proizvodi, morate da imate na umu da je ključno da budete uporni i redovni. Dakle, potrebno je da svako veče nanosite proizvod onoliko dana koliko je proizvođač naveo. Takođe, nakon što završite sa tretmanom bilo bi dobro da nastavite da koristite proizvod jednom ili nekoliko puta nedeljno kako biste održavali postignuti efekat i kako vam se celulit ne bi vratio.

Važno je i to da od seruma i gelova ne očekujete čudo. Postoje oni koji daju bolji ili manje bolji efekat, ali nijedan neće učiniti da magično izgubite kilograme i centimetre ukoliko se ne pridržavate nekih zdravijih navika.

Da li ste koristile ovaj ili neki drugi Eveline anticelulit serum? Kakvi su vaši rezultati?













Comments

Popular posts from this blog

ZIAJA losion za samopotamnjivanje

I dalje ostajem pri tome da ću se i ovog leta minimalno izlagati suncu, iako volim preplanuli ten. Međutim, zdravlje mi je važnije od izgleda, a izuzetno sam svesna koliko su sunčevi zraci opasni, posebno za mene. S obzirom na to da sam prilično svetlog tena, koji inače ne volim, pomoć tražim u kremama za samopotamnjivanje. Već sam pisala o Balea proizvodima za ovu namenu kojima sam prilično zadovoljna (pročitajte ovde ). Međutim, rešila sam da probam i Ziaju. Dobila sam preporuku od drugarica, ali i prilično niska cena od 300 dinara na sniženju, naterala me je da kupim ovaj proizvod.

SUBRINA professional Unique farba za kosu (moje iskustvo sa farbama)

Svako ko se farba u plavo, zna koliko je teško dobiti lepu, prirodnu nijansu, bez žutih tonova. Ja sam tokom godina koristila mnoge farbe, a u nastavku ćete pročitati i moje mišljenje o njima.

SUNKISSED pena za samopotamnjivanje - dark

S obzirom na to da ovog leta, bar do sada, nismo baš imali priliku da se sunčamo i dobijemo željenu preplanulu boju, mnoge devojke pokazale su interesovanje za razne proizvode za samopotamnjivanje. Pošto ja vodim računa o zdravlju kože, a i u skladu sa konsultacijama sa dermatologom, shvatila sam da je ovaj vid tamnjenja najzdraviji. Međutim, zaista nije lako pronaći proizvod koji će vašoj koži dati lep preplanuli izgled, a da pri tom izbegnete fleke i druge "neprijatnosti". Kada se brend Sunkissed pojavio na našem tržištu, ja sam imala veliku želju da probam proizvode za samopotamnjivanje jer sam čula zaista mnogo pozitivnih utisaka. Kako je ovaj brend kod nas bio dostupan samo na sajtu onlinekozmetika.com, odlagala sam kupovinu (ne volim da poručujem online), međutim slučajno sam na željenu penu naletela u Lilly drogeriji i morala sam odmah da je kupim. Pena dolazi u pakovanju od 200 ml. Dostupna je u dve nijanse - medium i dark. Ja sam u Lilly-u pronašla samo dark