Skip to main content

MIZON Joyful sheet maske za lice

Sheet maske za lice sigurno su najpraktičnije za upotrebu i možda ih zbog toga žene toliko vole. S druge strane pružaju značajnu hirataciju pre svega i poželjne su kao deo redovne nege kože lica.

Iskreno, ja nisam neko ko ih koristi toliko često. S obzirom na to da mi je koža osetljiva, ne volim da je pretrpavam proizvodima, ali ovakve maske mi prijaju s vremena na vreme.

Mizon je korejski brend koji je osmislio slogan *kvalitet pre profita* i koji koristi samo najbolje i najkvalitetnije sastojke za svoje proizvode. Ovaj put, imala sam priliku da isprobam tri sheet maske za lice.


Vitamin maska za čistu i sjajnu kožu

Sadrži esenciju vitamina koja kožu čini znatno blistavom i efikasno je zateže. Takođe pruža koži potrebnu hidrataciju i poboljšava njeno stanje.

Pošto se malo sporije upija, odnosno ostavlja lepljiv trag, predlažem da je koristite uveče.


Pruža svežinu i značajnu hidrataciju, a koža zaista deluje zategnuto. Ujutru ćete osetiti koliko vam je koža meka i nahranjena.

Direktan link za kupovinu --> ovde

Maska jagoda za zdrav izgled kože

Sadrži obilnu količinu ekstrakta jagode i namenjena je poboljšanju i zdravom izgledu kože. Posebno je značajna kod umorne kože jer joj pruža blistav izgled.


Meni se ova maska najviše dopada jer se nekako brzo upije ostavljajući kožu mekom, glatkom i blistavom. I nakon nje, vrlo brzo, mogu da nanesem sve proizvode za negu koje inače koristim. S tim u vezi pogodna je i za jutarnju negu. Takođe osvežava i briše tragove umora.

Direktan link za kupovinu --> ovde

Maska krastavac za blistavost i hidrataciju

Sadrži esenciju krastavca koja rešava mnoge probleme kože i obezbeđuje zdrav i mladalački izgled.

Takođe, ova maska nežno hidrira i umiruje te je odlična za osetljivu kožu. S druge strane pružiće joj, pored hidratacije, zdrav i čist izgled.


Direktan link za kupovinu --> ovde

Maske imaju blag i prijatan miris. Drže se na koži od 15 do 20 minuta. Prilično su natopljene i uglavnom im je potrebno više vremena da se upiju. Nakon uklanjanja maske potrebno je da proizvod, koji je ostao na koži, nežno umasirate spuštajući ga i na vrat i dekolte.

Proizvođač preporučuje da ove maske koristite 2-3 puta nedeljno. Prema mom mišljenju i dosadašnjem iskustvu, nije potrebno više od jednom nedeljno.

Cena maske je 180 dinara na sajtu Online kozmetika.

Comments

Popular posts from this blog

ZIAJA losion za samopotamnjivanje

I dalje ostajem pri tome da ću se i ovog leta minimalno izlagati suncu, iako volim preplanuli ten. Međutim, zdravlje mi je važnije od izgleda, a izuzetno sam svesna koliko su sunčevi zraci opasni, posebno za mene. S obzirom na to da sam prilično svetlog tena, koji inače ne volim, pomoć tražim u kremama za samopotamnjivanje. Već sam pisala o Balea proizvodima za ovu namenu kojima sam prilično zadovoljna (pročitajte ovde). Međutim, rešila sam da probam i Ziaju. Dobila sam preporuku od drugarica, ali i prilično niska cena od 300 dinara na sniženju, naterala me je da kupim ovaj proizvod.

Samopotamnjivanje- proizvodi DM drogerie

Poznato je koliko su žene, ali i muškarci ludi za preplanulim tenom i da je on uvek u trendu. S obzirom na to da je sunce iz godine u godinu sve opasnije, te se preterano izlaganje sučevim zracima ne preporučuje, a o opasnosti solarijuma ni ne treba da pišem, mnogi pribegavaju upotrebi raznih krema za samopotamnjivanje.
Iako boja tena prilikom sunčanja i ona koju dobijate koristeći ove kreme ne može da se poredi, ipak je samopotamnjivanje pametnije rešenje. Tamnjenje se postiže tako što DHA (dihidroksiaceton), supstanca proizvedena u laboratoriji koju stvara naš organizam kada se izlaže suncu, reaguje sa aminokiselinama karotena u epidermu. Kreme deluju samo na gornje slojeve epiderma, a to je osnovna razlika između njih i solarijuma.
Proizvodi za samotamnjenje postoje u obliku kreme, spreja, gela i ulja. Na našem tržištu ima mnogo proizvođača koji u svojoj ponudi imaju samopotamnjivače. Ja ću u ovom postu predstaviti one koje proizvodi dm.


SUBRINA professional Unique farba za kosu (moje iskustvo sa farbama)

Svako ko se farba u plavo, zna koliko je teško dobiti lepu, prirodnu nijansu, bez žutih tonova. Ja sam tokom godina koristila mnoge farbe, a u nastavku ćete pročitati i moje mišljenje o njima.