Skip to main content

FARMASI - Pomada za obrve (01 blonde)

Obrve izuzetno mogu da utiču na celokupan izgled vašeg lica. Osim što ga uokviruju, kada su pravilno oblikovane i istaknute, one čine da vaše oči izgledaju krupnije, otvorenije i blistavije. Možete savršeno da našminkate oči, ali ceo izgled dobije smisao tek kada "doterate" vaše obrve.


Kako bi one bile savršene, osim pažljivog i pravilnog oblikovanja, vrlo je važno i koji proizvod za popunjavanje, iscrtavanje i naglašavanje koristite. Prema dosadašnjem iskustvu, ja se najbolje snalazim sa olovkama na odvrtanje. One su mi precizne i uglavnom lepo pigmentovane, te njima mogu da popunim praznine i iscrtam dlačice tamo gde mi nedostaju. Međutim, nedavno sam dobila priliku da isprobam i pomadu za obrve i sada ću vam preneti svoje utiske.


U pitanju je Farmasi pomada u nijansi 01 blonde koja je prilično svetla i odgovaraće vam samo ukoliko imate baš svetle obrve ili malo tamnije kojima ne treba posebno iscrtavanje.

Proizvod se nalazi u staklenoj teglici koja dolazi u kartonskoj kutiji.

Kada je reč o teksturi, ona je prilično suva što meni odgovara kada je ovakav proizvod u pitanju. Brzo se osuši na obrvama i fiksira tako da ste sigurni da vam se ništa neće pomeriti i razmazati u toku dana.


Potrebno je da pronađete dobru četkicu kojom ćete ovaj gel nanositi na obrve. Ona mora da bude precizna ukoliko želite da iscrtavate i pravite efekat dlačica. Ukoliko vam je samo neophodno da obrve podebljate i fiksirate, četkica može da bude i deblja.


S obzirom na to da mi je nijansa svetlija nego što bi mi trebalo za iscrtavanje obrva na mestima gde ih nemam, ja ovaj gel kombinujem sa senkama i onda dobijem odličan efekat. Obrve budu fiksirane i savršeno izgledaju tokom celog dana. 
Za još bolji efekat i intezivniju nijansu, nanesite jedan sloj, ostavite da se malo osuši, zatim nanesite i drugi sloj ili popunite ona mesta koja su vam sa prvi ostala prazna.

Pomada pruža vrlo prirodan izgled, mnogo prirodniji nego kada koristite olovke, što mi se dopada, posebno za dnevnu šminku.


Vodootporna je i, prema mom mišljenju, najbolji izbor kada mi je potreban dugotrajni makeup.

Njena cena u aktuelnom katalogu iznosi 559 dinara. Ja proizvode naručujem preko stranice FARMASI KOZMETIKA- Jelena (Novi Sad).

Da li ste probale ovu pomadu? Čime vi ulepšavate obrve?








Comments

Popular posts from this blog

ZIAJA losion za samopotamnjivanje

I dalje ostajem pri tome da ću se i ovog leta minimalno izlagati suncu, iako volim preplanuli ten. Međutim, zdravlje mi je važnije od izgleda, a izuzetno sam svesna koliko su sunčevi zraci opasni, posebno za mene. S obzirom na to da sam prilično svetlog tena, koji inače ne volim, pomoć tražim u kremama za samopotamnjivanje. Već sam pisala o Balea proizvodima za ovu namenu kojima sam prilično zadovoljna (pročitajte ovde ). Međutim, rešila sam da probam i Ziaju. Dobila sam preporuku od drugarica, ali i prilično niska cena od 300 dinara na sniženju, naterala me je da kupim ovaj proizvod.

SUBRINA professional Unique farba za kosu (moje iskustvo sa farbama)

Svako ko se farba u plavo, zna koliko je teško dobiti lepu, prirodnu nijansu, bez žutih tonova. Ja sam tokom godina koristila mnoge farbe, a u nastavku ćete pročitati i moje mišljenje o njima.

SUNKISSED pena za samopotamnjivanje - dark

S obzirom na to da ovog leta, bar do sada, nismo baš imali priliku da se sunčamo i dobijemo željenu preplanulu boju, mnoge devojke pokazale su interesovanje za razne proizvode za samopotamnjivanje. Pošto ja vodim računa o zdravlju kože, a i u skladu sa konsultacijama sa dermatologom, shvatila sam da je ovaj vid tamnjenja najzdraviji. Međutim, zaista nije lako pronaći proizvod koji će vašoj koži dati lep preplanuli izgled, a da pri tom izbegnete fleke i druge "neprijatnosti". Kada se brend Sunkissed pojavio na našem tržištu, ja sam imala veliku želju da probam proizvode za samopotamnjivanje jer sam čula zaista mnogo pozitivnih utisaka. Kako je ovaj brend kod nas bio dostupan samo na sajtu onlinekozmetika.com, odlagala sam kupovinu (ne volim da poručujem online), međutim slučajno sam na željenu penu naletela u Lilly drogeriji i morala sam odmah da je kupim. Pena dolazi u pakovanju od 200 ml. Dostupna je u dve nijanse - medium i dark. Ja sam u Lilly-u pronašla samo dark