Skip to main content

MAYBELLINE - Eraser Eye korektor


Vest, da će Maybelline korektor Eraser eye ponovo biti dostupan u Srbiji, obradovala je sve. U pitanju je proizvod o kome se toliko piše na blogovima i koji se toliko hvali u videima domaćih i stranih jutjubera, da sam i ja jedva čekala da ga isprobam i nadala se da će ovo biti korektor koji ću redovno da kupujem.



On je karakterističan po svom neobičnom pakovanju sa sunđerčićem. Iako mi se dopada tekstura sunđera i način na koji lepo rasporedi proizvod po koži, moram da priznam da mi se ne dopada što je korektor nekako uvek prljav i što proizvod izlazi sa svih strana sunđera. 



S druge strane sunđer je napravljen tako da je zaštićen od stvaranja bakterija i samim tim nije potrebno pranje (proizvođač ne preporučuje pranje sunđera).


Moram da priznam da sam imala velika očekivanja kada je ovaj proizvod u pitanju. On obećava momentalno "brisanje" tamnih podočnjaka i vidljive natečenosti predela oko očiju. Takođe je anti-age te bi trebalo da smanji znake umora i ublaži vidljivost borica.

Međutim, on ima vrlo laganu teksturu. Kao takav lepo se blenda i stapa sa podlogom. Dobar je kao posvetljivač. Zaista nekako osveži predeo ispod očiju. Međutim, veoma loše prekriva tamne podočnjake. Nije preterano nadogradiv, s tim u vezi dodavanje slojeva neće mnogo pomoći. 


Ukoliko imate izražene podočnjake, ovo definitivno nije korektor za vas. Verujem da bi odgovarao osobama koje žele da posvetle okoloočni predeo i blago prekriju nepravilnosti. Ja ga koristim tako prvo stavim neki korektor za neutralisanje podočnjaka pa preko njega ovaj Maybelline.


Kod tamnih i izraženih podočnjaka korektori sa slabom prekrivnom moći samo mogu još više da naglase taj deo ili deluju vrlo sivo kada se ublendaju u kožu.

S druge strane, sklon je tome da se uvuče u borice, čak i da napravi dodatne što ne rade ni mnogo teži korektori.

Takođe, ekstremno se brzo troši što me je šokiralo. Ja sam potrošila trećinu za samo nekoliko nanošenja. Kada uzmemo u obzir i njegovu cenu od oko 1000 dinara, to ga uopšte ne čini primamljivim.



Smatram da na tržištu postoje bolji korektori za mnogo nižu cenu. Nažalost, ovaj korektor nije ni približno dobar kao Fit me koji je sigurno jedan od najbolji, a koji su takođe povukli iz Srbije.

Takođe, problematično je to što su kod nas dostupne samo dve nijanse.

Da li koristite ovaj korektor? Kakvi su vaši utsci?












Comments

  1. Planirala sam da ga kupum, ali posle citanja vidim da definitivno nije za mene, hvala za odlicnu recenziju ❤

    ReplyDelete
    Replies
    1. Nema na čemu. Pišem zbog svih vas kojima su ovakve informacije potrebne i uvek mi je drago kada pomognem. :)

      Delete
  2. I od mene veliko hvala za recenziju. Gledala sam ga od kad se pojavio ali sam odugovlačila jer sam imala sumnje a ovaj tekst je samo potvrdio ono što sam pretpostavljala.
    Imam jak utisak da ovaj proizvod nije istog kvaliteta na našem tržištu i na zapadnom. Već od samog pakovanja a pogotovu zbog pokrivne moći. U originalu je tekstura takođe lagana ali je pigment daleko jači, samim tim pokriva u jednom potezu i nije potrebna nadogradnja.
    Jelena V.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hvala za komentar. Dobila sam informacije da je bolja tekstura korektora koji može da se kupi u inostranstvu. Nažalost nisam probala pa nisam mogla da uporedim.

      Delete
  3. Ja sam predzadovoljna s njim. Vodim stvarno tesku borbu s tamnim podocnjacima i ne mogu se slozit s tobom. Stvar je nacina primjene. Itekako je narogradiv, potrebno ga je dobro slojevito nanijeti i pustiti da se malo upije, a potom lagano izblendati. Meni ne da kolicinski traje nego ga mjesecima koristim i tek sam ga sada zamijenila novim. Tako da me bas iznenadila ova recenzija jer je potpuno suprotna od mog iskustva.

    ReplyDelete

Post a Comment

Popular posts from this blog

ZIAJA losion za samopotamnjivanje

I dalje ostajem pri tome da ću se i ovog leta minimalno izlagati suncu, iako volim preplanuli ten. Međutim, zdravlje mi je važnije od izgleda, a izuzetno sam svesna koliko su sunčevi zraci opasni, posebno za mene. S obzirom na to da sam prilično svetlog tena, koji inače ne volim, pomoć tražim u kremama za samopotamnjivanje. Već sam pisala o Balea proizvodima za ovu namenu kojima sam prilično zadovoljna (pročitajte ovde ). Međutim, rešila sam da probam i Ziaju. Dobila sam preporuku od drugarica, ali i prilično niska cena od 300 dinara na sniženju, naterala me je da kupim ovaj proizvod.

SUBRINA professional Unique farba za kosu (moje iskustvo sa farbama)

Svako ko se farba u plavo, zna koliko je teško dobiti lepu, prirodnu nijansu, bez žutih tonova. Ja sam tokom godina koristila mnoge farbe, a u nastavku ćete pročitati i moje mišljenje o njima.

SUNKISSED pena za samopotamnjivanje - dark

S obzirom na to da ovog leta, bar do sada, nismo baš imali priliku da se sunčamo i dobijemo željenu preplanulu boju, mnoge devojke pokazale su interesovanje za razne proizvode za samopotamnjivanje. Pošto ja vodim računa o zdravlju kože, a i u skladu sa konsultacijama sa dermatologom, shvatila sam da je ovaj vid tamnjenja najzdraviji. Međutim, zaista nije lako pronaći proizvod koji će vašoj koži dati lep preplanuli izgled, a da pri tom izbegnete fleke i druge "neprijatnosti". Kada se brend Sunkissed pojavio na našem tržištu, ja sam imala veliku želju da probam proizvode za samopotamnjivanje jer sam čula zaista mnogo pozitivnih utisaka. Kako je ovaj brend kod nas bio dostupan samo na sajtu onlinekozmetika.com, odlagala sam kupovinu (ne volim da poručujem online), međutim slučajno sam na željenu penu naletela u Lilly drogeriji i morala sam odmah da je kupim. Pena dolazi u pakovanju od 200 ml. Dostupna je u dve nijanse - medium i dark. Ja sam u Lilly-u pronašla samo dark