Skip to main content

ZIMSKI FAVORITI 2017.




Što se meni tiče, proleće je već stiglo, pa s tim u vezi odlučila sam da vam predstavim proizvode koje sam rado koristila cele zime. Kao što možete i da primetite na fotografiji, uglavnom su to dekorativni proizvodi, jer sam ih ove zime rado kupovala i trošila.






Pre određenog vremena dobila sam Ingrid proizvode koji su mi se zaista dopali, ali su se ova dva posebno istakla.

Korektor mi je odličan za posvetljivanje. Dopada mi se njegova lagana tekstura i to što može lepo da se ublenda.

Prajmer za senke je fantastičan. Koristim ga od kako sam ga dobila. Ima laganu prekrivnu moć, dovoljnu da ujednači kapak. Odlično drži senku i povećava pigmentaciju. 

Detaljniju recenziju pročitajte ovde.





Golden Rose paletu korektora koristila sam najviše zbog zelene nijanse jer mi ona veoma dobro prikriva crvenilo. Ukoliko su vam neophodni korektori u boji, definitivno probajte ovu paletu. Detaljnije ovde.

Aurinu paletu za konturisanje koristim od prvog dana od kako sam je kupila. Iako su mi sve nijanse sasvim dobre, najviše koristim bronzer i proizvod za konturu. Ona je zaista praktična ukoliko idete na putovanje, a cena joj je oko 700 dinara. Recenziju pogledajte ovde.

U Max factor paletu senki zaljubila sam se na prvi pogled. Ima divne nijanse pogodne i za dnevnu i za noćnu šminku. Jedina mana je ta što se senke truse, ali su zaista dobro pigmentovane i lepo se blendaju. Recenzija ovde.





Golden Rose mat tečni karmini nezaobilazni su u svakom postu o favoritima. Jednostavno nema boljeg tečnog ruža, ukoliko mene pitate. Ove dve nijanse 06 i 15 jesu one koje sam najčešće nosila tokom zime. Odlična pigmentacija i savršena dugotrajnost. 





Ove zime ponovo sam počela da koristim Essence olovku za obrve. Ona mi je pogodna za dnevnu šminku, kad želim samo da pojačam boju, bez preteranih definicija. Dugo traje, a jedina mana joj je što se brzo troši.

Golden Rose bež olovku koristim u vodenoj liniji, ali i umesto korektora ili posvetljivača kada želim da definišem obrve. Odličan proizvod.

Eveline prajmer imam prilično dugo i planiram da ga ponovo naručim jer je zaista primetna razlika kada koristim njega zajedno sa maskarom i kada maskaru nanosim samu. S druge strane neguje trepavice i sprečava njihovo opadanje. Recenzija ovde





Loreal make-up remover dobila sam u paketu zajedno sa Manga maskarom. Uljani je i što se mene tiče bolje i lakše skida šminku od micelarne vode. S druge strane odlično skida mat tečne karmine.

Ziaja sensitive noćna krema mi je apsolutni favorit. Prija mojoj osetljivoj više nego bilo koja druga krema koju sam koristila. Volela bih da malo više hidrira i da uopšte mogu negde da je kupim. Gde god sam je tražila nisam uspela da nađem. :( Detaljnije ovde.

O Rich ulju za kosu pisala sam pre određenog vremena, međutim tada nisam bila zadovoljna ovim proizvodom. Naime, ja sam ga nanosila na kosu samo prosušenu peškirom i nije mi davao toliko dobre rezultate. Jednom sam ga nanela na polusuve krajeve i shvatila da je to način na koji treba da se koristi. Krajeve zaista čini sjajnim i nahranjenim, a ima i lep miris. Recenziju ovog ulja i drugih Rich proizvoda pročitajte ovde.


Comments

  1. Kompletna Ziaja Sensitive linija moze se kupiti u Cacao beauty store u Kragujevcu, kao i mnogi drugi proizvodi Ziaje, ali i drugih brendova, a koji (jos uvek) nisu dostupni u rasprostranjenim lancima maloprodaje. Nadam se da ce Cacao uskoro uvesti online prodaju, ponuda im je fantasticna. Inace, sve sem micelarne iz Sensitive linije sam koristila i recimo da je lista ovakva: 1. Nocna krema 2. Enzimski piling 3. Gel za tusiranje 4. Dnevna krema. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kragujevac mi nije baš blizu. :) Ne znam zbog čega nema te linije i u drugim gradovima i drogerijama. Volela bih da probam taj piling. :)

      Delete
    2. Pretpostavljam da je problem bila cena, previsoka za relativno poznat brend, sa neretkim oprecnostima na prednjoj i zadnjoj etiketi. Sensitive linija je zamisljena kao pandan dermokozmetickim linijama i kao poljska, a ne francuska ili nemacka medicinska kozmetika (predrasude, predrasude :) ), plasirana najpre u drogeriji, a ne ekskluzivno u apotekama, mislim da nije stekla poverenje i naklonost ciljne grupe... Steta, po mom misljenju, to je najbolje od Ziaje sto se kod nas moze naci.

      Delete
    3. Sve što sam probala od Ziaje meni je bilo odlično, a posebno ta krema. Bolja mi je i od Eucerina. Šteta. Hvala na odgovoru. :)

      Delete
  2. Odavno si mi baš ti, čini mi se, preporučila paletu korektora GR, nikako da je uzmem, probaću kad potrošim ove koje trenutno imam. Deluju ni masno ni suvo, za razliku recimo od Nyx zelenog koji imam. Artdeco kamuflaža mi je, recimo, super. Pozdrav!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Jesam kad sam pisala recenziju. Meni se mnogo dopada tekstura.

      Delete
    2. Sjajna recenzija,kao i uvek. Draga Zeljka reci mi,molim te,da li bi ova ingrid baza za senke odgovarala i masnim kapcima,tj. da li su tvoji masni? Ja koristim artdeco,ali mi mi se ne svdija sto se tesko blenda,brzo se susi,a i ima onih sljokica. Hvala unapred. :)

      Delete
  3. Ova Max factor paleta je prelepa 😊 bas mi se svidja ☺

    ReplyDelete
  4. I meni su favorit ove zime bili GR tecni ruzevi, a Ingrid bazu za senke sam koristila pre nekoliko godina i secam se da je bila ok, malo masnija za moje kapke, ali ok. Kristina

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ja nemam masne kapke pa mi zato baš odgovara. :)

      Delete
  5. Slažem se sa tobom da nema boljih mat ruževa od tih Golden Rose. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kvalitet odličan a cena pristupačna. :)

      Delete

Post a Comment

Popular posts from this blog

ZIAJA losion za samopotamnjivanje

I dalje ostajem pri tome da ću se i ovog leta minimalno izlagati suncu, iako volim preplanuli ten. Međutim, zdravlje mi je važnije od izgleda, a izuzetno sam svesna koliko su sunčevi zraci opasni, posebno za mene. S obzirom na to da sam prilično svetlog tena, koji inače ne volim, pomoć tražim u kremama za samopotamnjivanje. Već sam pisala o Balea proizvodima za ovu namenu kojima sam prilično zadovoljna (pročitajte ovde ). Međutim, rešila sam da probam i Ziaju. Dobila sam preporuku od drugarica, ali i prilično niska cena od 300 dinara na sniženju, naterala me je da kupim ovaj proizvod.

SUBRINA professional Unique farba za kosu (moje iskustvo sa farbama)

Svako ko se farba u plavo, zna koliko je teško dobiti lepu, prirodnu nijansu, bez žutih tonova. Ja sam tokom godina koristila mnoge farbe, a u nastavku ćete pročitati i moje mišljenje o njima.

SUNKISSED pena za samopotamnjivanje - dark

S obzirom na to da ovog leta, bar do sada, nismo baš imali priliku da se sunčamo i dobijemo željenu preplanulu boju, mnoge devojke pokazale su interesovanje za razne proizvode za samopotamnjivanje. Pošto ja vodim računa o zdravlju kože, a i u skladu sa konsultacijama sa dermatologom, shvatila sam da je ovaj vid tamnjenja najzdraviji. Međutim, zaista nije lako pronaći proizvod koji će vašoj koži dati lep preplanuli izgled, a da pri tom izbegnete fleke i druge "neprijatnosti". Kada se brend Sunkissed pojavio na našem tržištu, ja sam imala veliku želju da probam proizvode za samopotamnjivanje jer sam čula zaista mnogo pozitivnih utisaka. Kako je ovaj brend kod nas bio dostupan samo na sajtu onlinekozmetika.com, odlagala sam kupovinu (ne volim da poručujem online), međutim slučajno sam na željenu penu naletela u Lilly drogeriji i morala sam odmah da je kupim. Pena dolazi u pakovanju od 200 ml. Dostupna je u dve nijanse - medium i dark. Ja sam u Lilly-u pronašla samo dark