Skip to main content

LOREAL- trenutni favoriti




U poslednje vreme kupila sam nekoliko Lorealovih proizvoda i nekako su baš svi postali moji favoriti. Inače, smatram da je Loreal kvalitetan brend i kada je reč o šminki, ali i o ostalim preparativnim proizvodima.



SKIN PERFECTION gel-krema za umivanje





U pitanju je gel za suvu i osetljivu kožu. Ne sadrži parfem ni sapun.

Proizvođač kaže da nežno uklanja nečistoće, da je koža meka i nežna bez osećaja suvoće.





Moram da priznam da nežno čisti kožu i daje joj mekoću. Takođe, ne iritira pa je odlična za osetljivo lice. Međutim, ukoliko ne namažem kremu odmah nakon umivanja, pomalo zateže lice i imam osećaj suvoće.

Koristim ga u kombinaciji sa električnom četkom za čišćenje lica i daje odlične rezultate. Zaista imam osećaj da je koža dobro očišćena, a ten nekako ujednačen.





Nije mnogo proizvoda potrebno da bi se očistilo lice, a s obzirom na to da je rupa na otvoru prilično mala, lako ćete dozirati proizvod.

Cena je oko 500 dinara i zaista bih vam preporučila da probate ovaj gel.


LIP PAINT/MATTE





Ne postoji taj mat karmin koji ja ne bih želela da probam, pa tako nisam mogla da odolim ni ovom kada sam ga videla na polici. Privuklo me je njegovo pakovanje koje je jednostavno i drugačije.

Dakle u pitanju je tuba u kojoj kao da nema dovoljno proizvoda. Četkica je drugačija, ali se odlično uklapa u oblik usana i omogućava lako nanošenje.





Međutim, nije u pitanju klasičan mat karmin. Tekstura je suvlja, lagana i svilenkasta. Ne bude potpuno mat kao npr. Golden Rose ili Aura tečni karmini i nije dugotrajan. Međutim, veoma je prijatan na usnama.





Ono što me je pomalo razočaralo jeste pigmentacija koja je prilično slaba. Nekoliko slojeva je neophodno kako bi usne bile potpuno prekrivene. 

Meni ovaj ruž veoma prija i pogodan je za svaki dan, ali za cenu od 900 dinara zaista sam očekivala bolju pigmentaciju i dugotrajnost. 

Ukoliko ste probale tamnije nijanse, pišite mi u komentarima da li ima razlike u pigmentaciji.

Postoji šest različitih nijansi, ali kod nas, koliko mi se čini, samo četiri. Ja sam se odlučila za nijansu 201 koja mi je u Lilly-u izgledala više rozikasto, ali u stvari više vuče na breskvasto.




MEGA VOLUME MANGA maskara





Prodavala se u paketu zajedno sa dvofaznim sredstvom za skidanje šminke i meni se ta ponuda činila kao veoma dobra (fotografiju vidi ovde). 

Reč je o maskari koja obećava volumen i zaista mogu da potvrdim da ga i daje.

Ima prilično gustu četkicu koja odlično raščešljava, podiže i produžava trepavice. Takođe, nije mnogo velika pa može da zađe i u uglove oka.





Na moje ogromno zadovoljstvo, ova maskara nije previše vlažna te nisam morala da čekam da se malo osuši kako bi mogla da mi podigne i produži trepavice. Uglavnom imam taj problem sa većinom maskara tako da me je ova oduševila već nakon prvog nanošenja.

Ne mogu da kažem da je najbolja koju sam ikada koristila, ali je zaista prilično kvalitetna. Ne preslikava se ispod oka, niti truni u toku dana. Sa njom sam potpuno sigurna da neću izgledati neuredno. Nadam se da se neće brzo osušiti.





Njena cena je oko 1200 dinara, ali mogu reći da kvalitet opravdava cenu. Nisam sigurna da li je ima na Lorealovim policama i dalje.

Da li koristite neke od ovih proizvoda? Pišite mi svoja iskustva! Koji je vaš omiljeni proizvod ovog brenda?





Comments

  1. Lorealovu maskaru sam probala, ali u Punky verziji (crno-zuta). Njihove maskare definitivno opravdavaju cenu. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Da, jesu najskuplje u drogerijskom rangu, ali zaista su dobre. :)

      Delete
  2. Manga maskaru sam isprobala i bas sam zadovoljna sa njom, daje volumen i produzava moje trepavice :D a ostale proizvode nisam probala :/

    ReplyDelete

Post a Comment

Popular posts from this blog

ZIAJA losion za samopotamnjivanje

I dalje ostajem pri tome da ću se i ovog leta minimalno izlagati suncu, iako volim preplanuli ten. Međutim, zdravlje mi je važnije od izgleda, a izuzetno sam svesna koliko su sunčevi zraci opasni, posebno za mene. S obzirom na to da sam prilično svetlog tena, koji inače ne volim, pomoć tražim u kremama za samopotamnjivanje. Već sam pisala o Balea proizvodima za ovu namenu kojima sam prilično zadovoljna (pročitajte ovde ). Međutim, rešila sam da probam i Ziaju. Dobila sam preporuku od drugarica, ali i prilično niska cena od 300 dinara na sniženju, naterala me je da kupim ovaj proizvod.

SUBRINA professional Unique farba za kosu (moje iskustvo sa farbama)

Svako ko se farba u plavo, zna koliko je teško dobiti lepu, prirodnu nijansu, bez žutih tonova. Ja sam tokom godina koristila mnoge farbe, a u nastavku ćete pročitati i moje mišljenje o njima.

SUNKISSED pena za samopotamnjivanje - dark

S obzirom na to da ovog leta, bar do sada, nismo baš imali priliku da se sunčamo i dobijemo željenu preplanulu boju, mnoge devojke pokazale su interesovanje za razne proizvode za samopotamnjivanje. Pošto ja vodim računa o zdravlju kože, a i u skladu sa konsultacijama sa dermatologom, shvatila sam da je ovaj vid tamnjenja najzdraviji. Međutim, zaista nije lako pronaći proizvod koji će vašoj koži dati lep preplanuli izgled, a da pri tom izbegnete fleke i druge "neprijatnosti". Kada se brend Sunkissed pojavio na našem tržištu, ja sam imala veliku želju da probam proizvode za samopotamnjivanje jer sam čula zaista mnogo pozitivnih utisaka. Kako je ovaj brend kod nas bio dostupan samo na sajtu onlinekozmetika.com, odlagala sam kupovinu (ne volim da poručujem online), međutim slučajno sam na željenu penu naletela u Lilly drogeriji i morala sam odmah da je kupim. Pena dolazi u pakovanju od 200 ml. Dostupna je u dve nijanse - medium i dark. Ja sam u Lilly-u pronašla samo dark