Skip to main content

LOREAL Magic Retouch- Sprej za momentalno prikrivanje izrastka





Kada sam u reklami videla ovaj sprej bila sam prilično zainteresovana da ga probam s obzirom na to da se kod plavuša izrast vrlo brzo vidi i bilo šta što ga instant prekriva bilo bi od velike koristi, međutim, kupila sam potpuno drugačiju nijansu od moje boje kose.

Bamby (Bamby's Beauty Lab) izbacila je na Instagramu fotografiju ovog spreja i napisala da je odličan za ombre efekat. Ja sam, svojevremeno, imala ideju da ofarbam izrast u tamnije, ali pošto nisam sklona menjaju boje kose, jer znam koliko je teško dobiti lepu plavu boju bez preteranog izbeljivanja, ideja da sprejem napravim ombre, veoma mi se dopala. S tim u vezi, otišla sam u Lilly i izabrala nijansu Brown.




Bočica od 75ml košta oko 800 dinara, što nije nimalo povoljno. Pogotovo, što nisam sigurna koliko dugo može da traje, naravno ukoliko ga koristite za ombre.




Kako se koristi?

Proizvođač savetuje da se bočica prvo protrese, zatim se u razmaku 10 cm od kose nanese i onda sačeka jedan minut da se osuši

Ukoliko ga nanosite samo na izrast, postupak neće biti toliko "prljav", ali ukoliko radite ombre očekujte da će vam koja kap boje pasti i na lice, a ruke ćete svakako uprljati. Savetujem vam da ga nanosite u kupatilu. Ono što je dobro jeste da se boja lako skida sapunom i vodom.





Veoma se lako, lepo i ravnomerno raspoređuje po kosi. Na početku sam imala strah da će mnogo proizvoda izaći te da neću moći da kontrolišem koliko nanosim boje, ali baš kao u reklami, svaki sledeći prelazak stvara jači intezitet i ne možete odmah da preterate, što je odlično. 

Ono što mi se ne dopada jeste činjenica da boja i nakon što se osuši ostaje pomalo na prstima ukoliko dodirnete teme. Plašim se kako bi to izgledalo da npr. pokisnete. To nije strašna činjenica ako ovaj proizvod koristite za prikrivanje izrasta, ali ako je u pitanju ombre, onda može malo da smeta. 





Nema nikakav poseban miris. Boja traje do prvog pranja kose. Zanimljivo je da sam, kada sam prvi put prala kosu nakon što sam koristila ovaj sprej, bila zaprepašćena koliko je voda bila obojena i čak sam tri puta morala da šamponiram kosu. 

Nisam primetila da mi dodatno masti kosu, možda je čak malo i isuši, ali je bitno da ne preterujete sa nanošenjem.





Sve u svemu, ovo je veoma zanimljiv proizvod koji zaista može da vam pomogne u periodu dok čekate farbanje. Svakako će prekriti i sede. Takođe, može da bude zanimljiv ukoliko želite da napravite ombre i instant promenite boju kose ili čak da isprobate kako bi vam stajala određena nijansa pre nego što se ofarbate.

Postoji pet različitih nijansi: light blonde, dark blonde, black, brown i dark brown.





Ja nameravam da probam i najsvetliju nijansu jer me zanima kako prekriva tamniji izrast.

Da li ste probale ovaj proizvod?




Comments

  1. Jako ti lepo stoji tamniji koren. :) Super je proizvod, koristan u hitnim slučajevima. :)

    ReplyDelete
  2. Zanimljiv proizvod :D videla sam reklamu na tv-u za njega i mislila sam da ne radi nista, iskreno :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ukoliko zaista dobro prekiva i crn izrast kod plavuša (što ću da proverim), ovaj proizvod je fenomenenalan. :)

      Delete
  3. Extra, je li to boja kose subrina unique 11.1? Pozz

    ReplyDelete

Post a Comment

Popular posts from this blog

ZIAJA losion za samopotamnjivanje

I dalje ostajem pri tome da ću se i ovog leta minimalno izlagati suncu, iako volim preplanuli ten. Međutim, zdravlje mi je važnije od izgleda, a izuzetno sam svesna koliko su sunčevi zraci opasni, posebno za mene. S obzirom na to da sam prilično svetlog tena, koji inače ne volim, pomoć tražim u kremama za samopotamnjivanje. Već sam pisala o Balea proizvodima za ovu namenu kojima sam prilično zadovoljna (pročitajte ovde ). Međutim, rešila sam da probam i Ziaju. Dobila sam preporuku od drugarica, ali i prilično niska cena od 300 dinara na sniženju, naterala me je da kupim ovaj proizvod.

SUBRINA professional Unique farba za kosu (moje iskustvo sa farbama)

Svako ko se farba u plavo, zna koliko je teško dobiti lepu, prirodnu nijansu, bez žutih tonova. Ja sam tokom godina koristila mnoge farbe, a u nastavku ćete pročitati i moje mišljenje o njima.

SUNKISSED pena za samopotamnjivanje - dark

S obzirom na to da ovog leta, bar do sada, nismo baš imali priliku da se sunčamo i dobijemo željenu preplanulu boju, mnoge devojke pokazale su interesovanje za razne proizvode za samopotamnjivanje. Pošto ja vodim računa o zdravlju kože, a i u skladu sa konsultacijama sa dermatologom, shvatila sam da je ovaj vid tamnjenja najzdraviji. Međutim, zaista nije lako pronaći proizvod koji će vašoj koži dati lep preplanuli izgled, a da pri tom izbegnete fleke i druge "neprijatnosti". Kada se brend Sunkissed pojavio na našem tržištu, ja sam imala veliku želju da probam proizvode za samopotamnjivanje jer sam čula zaista mnogo pozitivnih utisaka. Kako je ovaj brend kod nas bio dostupan samo na sajtu onlinekozmetika.com, odlagala sam kupovinu (ne volim da poručujem online), međutim slučajno sam na željenu penu naletela u Lilly drogeriji i morala sam odmah da je kupim. Pena dolazi u pakovanju od 200 ml. Dostupna je u dve nijanse - medium i dark. Ja sam u Lilly-u pronašla samo dark