Skip to main content

AVON Perfectly Matte ruž za usne





I Avon je, ne tako davno, odlučio da isprati trend, pa je izbacio nove mat ruževe koji su odmah zainteresovali sve ljubiteljke šminke.

Iako mnogi smatraju da ovog proleća i leta mat karmini postaju prošlost, meni se čini da će oni još dugo biti glavni proizvod u svakoj make-up kolekciji.


S tim u vezi odlučila sam da isprobam Avon ruževe. Naručila sam osam testera da bih vam pokazala kako izgledaju i kako se ponašaju određene nijanse na usnama. Inače ne volim katalošku prodaju kada je šminka u pitanju, ukoliko pre toga nemam priliku da uživo pogledam i probam određeni proizvod. Zato verujem da će vam ovaj post biti od koristi.

Ovaj ruž, iako je mat, nije preterano suv i veoma je prijatan na usnama. Dakle ne zateže, ne isušuje usne, skoro da ga ni ne osetite.

Nije sklon isticanju suvih delova, osim dve svetle nijanse koje su vrlo specifične. Postojanost nije nešto čime ovaj ruž može da se pohvali. Nekoliko sati biće na usnama, ali kada krenete da jedete i pijete, lagano će se skidati i nestajati. 

Pigmentacija nije ista kada su sve nijanse u pitanju. Svetlije su slabije pigmentovane, dok tamnije imaju veoma lepu pigmentaciju. 

Karmin ima lep miris, koji nestaje vrlo brzo nakon nanošenja.






PERFECTLY NUDE

Nijansa korektora, izuzetno svetla. Čak je i meni, koja inače imam svetle usne i ten, ovaj nijansa čudna. Možda bi odgovarala jedino onima koji pudere i korektore vole da nanose preko usana. S druge strane, nije mi se dopala zbog toga što istakne svaki suv deo i zaista ne izgleda lepo na usnama.



POSH PETAL

Još jedna izuzetno čudna, svetla nijansa, sa kojom možete izgledati prilično bolesno. Inače, meni nije jasno ko kupuje i nosi takve nijanse, jer verujem da baš nikome ne stoje dobro. Čini mi se da još samo Avon ovakve ima u svojoj ponudi. Dakle, potpuno nenosiva, plus ističe suve delove na usnama.



AU NATURALE

Lepa, topla, nude nijansa. Pogodna za svakodnevno nanošenje i dnevnu šminku, bar kada sam ja u pitanju. Takođe bi odlično išla sa jačom šminkom na očima. Pigmentacija je korektna.



MARVELOUS MOCHA

Prava braon, nude nijansa, koja meni nije posebno draga, jer smatram da mi ne stoji dobro kao neke druge. Međutim, ukoliko ste ljubitelj braon karmina za svaki dan, ovaj bi mogao biti pravi zbor. Pigmentacija je sasvim dobra.




PEACH FLATTERS

Breskvasta nijansa, lepo pigmentovana. Takođe pogodna za dnevnu varijantu kada želite da malo osvežite svoj make-up.




ADORING LOVE

Roze, klasična nijansa, koja pomalo vuče na toplo. Nešto sa čime, ukoliko baš ovakve nijanse volite, ne možete da pogrešite.




VIBRANT MELON

Pomalo drečava, breskvasta nijansa, koja će biti odlična za leto. Sasvim je lepo pigmentovana.




RUBY KISS

Divna crvena nijansa, plavičastog podtona, koja bi savršeno odgovarala svakoj ženi.




U aktuelnom katalogu cena ovog ruža je 349 dinara.
Da li ste ga probale? Koja je vaša omiljena nijansa?







Comments

  1. Splendidly Fuchsia i Vibrant Melon su mi omiljene nijanse :)

    ReplyDelete
  2. Imam Adoring Love i obozavam taj ruz :). Na meni je dosta tamniji nego na tebi, a planiram da narucim i Ravishing Rose. Slazem se sa tobom da nisu bas dugotrajni, ali su zato izuzetno prijatni na usnama. Inace, ne nosim nijanse poput Au Naturale, Perfectly Nude, Marvelous Mocha, Posh Petal.. Vise sam za jarke boje :) Kristina

    ReplyDelete
    Replies
    1. Da, veoma su prijatni i to im je prednost u odnosu na slične ruževe drugih brendova.

      Delete
  3. Prelepi su :) u poslednje vreme bas volim braon karmine pa mi se najvise svidja Marvelous mocha :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Znala sam da će se svideti onima koji vole braon karmine. :)

      Delete
  4. Predivna si!Divno ti stoje ove tamno roze nijanse,ja sam probala tester adoring love i izuzetno sam se iznenadila,pa ubrzo poručujem i testere iz,verovatno ove kolekcije :).Odličan post,vidi se da si uložila trud.Koliko je vremena trebalo skinuti,naneti,slikati,ukloniti... :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hvala mnogo. Fotografisanje u ovom slučaju traje malo duže, ali srećom karmini se lako skidaju, pa usne nisu mnogo stradale. :)

      Delete
  5. Rubby Kiss ti stoji savršeno <3

    ReplyDelete
  6. Ne diraj mi Posh petal! :D Obozavam tu nijansu, dodaj malo crne olovke i dobices sivu nijansu :) Na meni ova boja npr super stoji i samostalno :D divan post <3

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hvala, draga. Znači ipak postoje oni koji nose posh petal. :))

      Delete

Post a Comment

Popular posts from this blog

ZIAJA losion za samopotamnjivanje

I dalje ostajem pri tome da ću se i ovog leta minimalno izlagati suncu, iako volim preplanuli ten. Međutim, zdravlje mi je važnije od izgleda, a izuzetno sam svesna koliko su sunčevi zraci opasni, posebno za mene. S obzirom na to da sam prilično svetlog tena, koji inače ne volim, pomoć tražim u kremama za samopotamnjivanje. Već sam pisala o Balea proizvodima za ovu namenu kojima sam prilično zadovoljna (pročitajte ovde ). Međutim, rešila sam da probam i Ziaju. Dobila sam preporuku od drugarica, ali i prilično niska cena od 300 dinara na sniženju, naterala me je da kupim ovaj proizvod.

SUBRINA professional Unique farba za kosu (moje iskustvo sa farbama)

Svako ko se farba u plavo, zna koliko je teško dobiti lepu, prirodnu nijansu, bez žutih tonova. Ja sam tokom godina koristila mnoge farbe, a u nastavku ćete pročitati i moje mišljenje o njima.

SUNKISSED pena za samopotamnjivanje - dark

S obzirom na to da ovog leta, bar do sada, nismo baš imali priliku da se sunčamo i dobijemo željenu preplanulu boju, mnoge devojke pokazale su interesovanje za razne proizvode za samopotamnjivanje. Pošto ja vodim računa o zdravlju kože, a i u skladu sa konsultacijama sa dermatologom, shvatila sam da je ovaj vid tamnjenja najzdraviji. Međutim, zaista nije lako pronaći proizvod koji će vašoj koži dati lep preplanuli izgled, a da pri tom izbegnete fleke i druge "neprijatnosti". Kada se brend Sunkissed pojavio na našem tržištu, ja sam imala veliku želju da probam proizvode za samopotamnjivanje jer sam čula zaista mnogo pozitivnih utisaka. Kako je ovaj brend kod nas bio dostupan samo na sajtu onlinekozmetika.com, odlagala sam kupovinu (ne volim da poručujem online), međutim slučajno sam na željenu penu naletela u Lilly drogeriji i morala sam odmah da je kupim. Pena dolazi u pakovanju od 200 ml. Dostupna je u dve nijanse - medium i dark. Ja sam u Lilly-u pronašla samo dark