Skip to main content

FAVORITI GODINE (2016)




Kada sumiram utiske moram da istaknem da je ova godina bila sjajna jer sam imala priliku da isprobam različite proizvode od kojih su mi mnogi postali favoriti. S druge strane pojavile su se neke nove ideje i projekti, koji će verujem zaživeti, i ostvarene su neke lepe saradnje. Takođe sam veoma srećna što sam uspela kroz nagrađivanje da obradujem nekog od vas. Iskreno se nadam da će se to nastaviti i u narednoj godini.

Proizvodi, koje ću pomenuti u ovom postu, zaista su me oduševili i ušli su u moju svakodnevnu rutinu šminkanja ili nege lice i tela. Neke brendove sam otkrila tek ove godine, dok su se drugi, sa svojim proizvodima, pojavljivali i u prošloj godini među favoritima.

Korektor

Očekivano- Catrice kamuflaža. Od kako sam probala ovaj proizvod zaljubila sam se u njega. Odlična pokrivenost, lako blendanje i fenomenalna formula koja je dugotrajna i vodootporna a ne stvara kejki izgled, čini ovaj korektor savršenim.




Maskara

Mislim da je ova godina bila veoma uspešna kada je kompanija Golden Rose u pitanju. Poboljšan kvalitet stavio je proizvode ovog brenda u sam centar pažnje devojaka u Srbiji. Njihova maskara High Definition mi je apsolutni godišnji favorit. Stvara efekat veštačkih trepavica i veoma je postojana. Ukoliko imate kratke trepavice, obavezno probajte ovu maskaru.





Karmin


Još jedan favorit od GR, a svakako ne i poslednji, jeste mat tečni karmin koji je oduševio gotovo sve devojke. Fenomenalna formula, pigmentacija, dugotrajnost, sve ono što očekujete od savršenog karmina. A cena, samo oko 500 dinara. 







Olovka za obrve


Naime, olovka za obrve je nešto što me je možda i najviše oduševilo kada je GR u pitanju. Savršeno je precizna, dobro pigmentovana i dugotrajna. Najbolja je od svih olovaka za obrve koje sam do sada probala. Preporučila sam je svojim drugaricama koje je sad koriste već duže vreme i isto su, takođe, veoma zadovoljne.






Hajlajter

Već sam nekoliko puta spominjala City color hajlajter bez koga ne mogu da zamislim svoje svakodnevno šminkanje. Da predivan sjaj vašim jagodicama i svež izgled, a možete i da kontrolišete intezitet. Prosto sam zaljubljena u ovaj proizvod.






Četkice za šminkanje


Definitivno me je oduševio brend Pollie koji za malo novca nudi prilično zadovoljavajući kvalitet četkica. Svakako planiram da upotpunim svoju kolekciju, a možda i naredne godine opet neke četkice poklonim i vama.





Balzam za usne

Obično nisam zadovoljna balzamima za usne, jer imam osećaj da mi stvaraju zavisnost, tačnije da mi se usne više suše kada ih koristim i da imam potrebu stalno da ih nanosim. Međutim brend Koozmetik ima balzam koji je zaista odličan kada je nega usana u pitanju. Potpuno je prirodan, a ima nekoliko različitih mirisa/ukusa. Vanila-kokos je moj favorit. S druge strane imam osećaj da zaista omekšavaju i neguju usne, a pri tom nemam potrebu da ih stalno nanosim.





Micelarna voda

Definitivno omiljena ove godine, Ziaja micelarna voda odličan je izbor za suvu i osetljivu kožu. Moram da napomenem da sam ove godine otkrila i Ziaju kao brend čije ću proizvode u narednom periodu vrlo rada koristiti, što i vama preporučujem.





Piling za telo

Do ove godine nisam se interesovala za pilinge za telo. Pošto nemam suvu kožu smatrala sam da nema potrebe da koristim pilinge. Sve dok nisam probala K piling. Divna Lejla unela je mnogo ljubavi i kreativnosti u pravljenje ovog proizvoda koji je za kratko vreme postao prepoznatljiv na Instragramu i voljen. Kada ga jednom probate prosto ne možete da zamislite tuširanje bez njega. 





Spa sonic


Uređaj za čišćenje lica takođe je jedan od onih stvarčica bez kojih ne mogu da zamislim svoju rutinu čišćenja lica. Lice neuporedivo bolje i lepše izgleda kada se, za samo nekoliko minuta, očisti četkicama koje dobijate uz ovaj aparat.




Farba za kosu


Kao otkriće godine morala sam da izdvojim i Subrina profesional farbu za kosu. Definitivno odličan izbor za plavuše jer dobro izvlači željenu nijansu. S druge strane cena je oko 600 dinara što je prilično povoljno ako uzmemo u obzir militražu.





Da li imamo slične godišnje favorite?





Comments

  1. Prav tri favorita i K piling delimo. Danas sam opet stavila GR maskaru, zaboravila sam koliko je dobra, a njihovi karmini su sigurno najbolji pproizvod ove godine. Jedva cekam da probam nove nijanse.

    ReplyDelete
    Replies
    1. I ja jedva čekam nove nijanse. GR je zaista obeležio ovu godinu. :)

      Delete
  2. Odlično. 💘 Slažem se sa tobom za Catrice korektor. ❤

    Special Section

    ReplyDelete
  3. Ovde jos jedna ljubiteljka GR maskare i tecnih ruzeva :)! Sve najlepse u Novoj godini zeli ti Kristina :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hvala, draga Kristina. Sve najlepše želim i ja tebi. :)

      Delete

Post a Comment

Popular posts from this blog

ZIAJA losion za samopotamnjivanje

I dalje ostajem pri tome da ću se i ovog leta minimalno izlagati suncu, iako volim preplanuli ten. Međutim, zdravlje mi je važnije od izgleda, a izuzetno sam svesna koliko su sunčevi zraci opasni, posebno za mene. S obzirom na to da sam prilično svetlog tena, koji inače ne volim, pomoć tražim u kremama za samopotamnjivanje. Već sam pisala o Balea proizvodima za ovu namenu kojima sam prilično zadovoljna (pročitajte ovde ). Međutim, rešila sam da probam i Ziaju. Dobila sam preporuku od drugarica, ali i prilično niska cena od 300 dinara na sniženju, naterala me je da kupim ovaj proizvod.

SUBRINA professional Unique farba za kosu (moje iskustvo sa farbama)

Svako ko se farba u plavo, zna koliko je teško dobiti lepu, prirodnu nijansu, bez žutih tonova. Ja sam tokom godina koristila mnoge farbe, a u nastavku ćete pročitati i moje mišljenje o njima.

SUNKISSED pena za samopotamnjivanje - dark

S obzirom na to da ovog leta, bar do sada, nismo baš imali priliku da se sunčamo i dobijemo željenu preplanulu boju, mnoge devojke pokazale su interesovanje za razne proizvode za samopotamnjivanje. Pošto ja vodim računa o zdravlju kože, a i u skladu sa konsultacijama sa dermatologom, shvatila sam da je ovaj vid tamnjenja najzdraviji. Međutim, zaista nije lako pronaći proizvod koji će vašoj koži dati lep preplanuli izgled, a da pri tom izbegnete fleke i druge "neprijatnosti". Kada se brend Sunkissed pojavio na našem tržištu, ja sam imala veliku želju da probam proizvode za samopotamnjivanje jer sam čula zaista mnogo pozitivnih utisaka. Kako je ovaj brend kod nas bio dostupan samo na sajtu onlinekozmetika.com, odlagala sam kupovinu (ne volim da poručujem online), međutim slučajno sam na željenu penu naletela u Lilly drogeriji i morala sam odmah da je kupim. Pena dolazi u pakovanju od 200 ml. Dostupna je u dve nijanse - medium i dark. Ja sam u Lilly-u pronašla samo dark