Skip to main content

AURA Paleta za konturisanje




Kada je Aura izbacila novu paletu za konturisanje, odmah sam se zainteresovala, ne zbog toga što mi je neophodan bilo koji proizvod iz ove palete, već zato što smatram da je vrlo praktična.

Dakle, u jednoj paleti dobijete sve što vam je potrebno od praškastih proizvoda da biste našminkali lice. S tim u vezi, veoma je pogodna za putovanja i meni će uštedeti mnogo mesta u neseseru, jer ja svaki od ova četiri proizvoda nosim posebno. S druge strane smatram da je sasvim dobrog kvaliteta, ali o tome u nastavku.




Sama paleta je od čvrste i dobre plastike i u pitanju je kvalitet na koji smo do sada i navikli kada je ovaj brend u pitanju. Dužinom celog poklopca je ogledalo koje zaista može da posluži za šminkanje i to mi se veoma dopada.




Svaki proizvod ima po 4g što smatram da je sasvim dovoljno, posebno kada je reč o hajlajteru. Nemojte da vas zavaraju prilično mali testeri, proizvodi su mnogo veći u paleti.




Takođe između njih i ogledala stoji zaštitna plastika na kojoj je napisano, kao što vidite na fotografiji, za šta je svaki proizvod namenjen.

Puder za fiksiranje je bež/svetlo žukaste boje i namenjen za fiksiranje korektora i ostatka šminke. Još uvek nisam sigurna šta da mislim o njemu. Korektno fiksira predeo ispod oka, ali ne sprečava uvlačenje u borice. Međutim, neće lice dugo držati mat, te ne znam da li bi se onima sa masnom kožom svideo. 



Hajlajter mi se na prvi pogled učinio prilično slab, međutim on toliko daje lep sjaj licu da sam zaista oduševljena. Potpuno mi je za neku dnevnu šminku, kao uostalom i cela paleta. 
Ima neki metalik roze odsjaj. Mislim da će pre odgovarati devojkama sa svetlijim tenom. 
Ja sam obožavalac onih starih Aurinih hajlajtera, te me ne čudi što mi se i ovaj veoma dopao.




Brozner je mat, u hladnoj i svetloj nijansi i može da posluži i za konture ukoliko imate svetliji ten pa bi vam drugi proizvod bio previše taman. Ono što mi se takođe dopada jeste to što nije previše pigmentovan, pa je sa njim lako raditi, kao i to što se zaista lepo blenda. Skoro da se uopšte ne rasipa kada ga kupite četkom.




Nijansa za konturisanje tamnija je od bronzera, ali kao i kod njega zaista ima dobru teksturu. Takođe se minimalno trusi, lepo se blenda i nije previše pigmentovana. 





Zadovoljna sam i trajanjem na licu. Nisam primetila da mi se bilo koji proizvod skinuo u toku dana. 

Paleta je trenutno na sniženju u Lilly-u i košta oko 600 dinara, što smatram da je sasvim korektno kada uporedimo koliko svaki taj proizvod košta pojedinačno. Meni je ova količina sasvim dovoljna jer sve te proizvode trošim prilično sporo.

Postoje, čini mi se, dve nijanse, tačnije svetlija i tamnija. Moja je svetlija fair.

Da li ste probale ovu paletu ili nameravate da je kupite? Kako vam se čini? 











Comments

  1. Deluje super. Čini li ti se da više vuče na braon ili na narandžasto? Nešto ne mogu da odredim :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Na ruci na slici deluje toplije, ali u paleti deluje hladnije. Nije narandžasto. Pogledaj i testere.

      Delete
    2. Super, to mi se sviđa. Kao i cena ;) Hvala!

      Delete
  2. Na svim fotkama koje sam videla do sada tamnije nijanse deluju baš toplo, ne vredi dok ne vidim uživo. Uzela sam nedavno Essence paletu za konturisanje (više služi kao bronzer) i Catrice koja ima predivnu hladnu nijansu, tako da se nećkam oko ove :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Da, najbolje bi bilo da vidiš sama testere pa da odlučiš.

      Delete
  3. Cena je odlična gledajući šta se sve dobije u paleti. Kupiću i probaću. :))

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tako sam i ja razmišljala i sasvim sam zadovoljna. :)

      Delete

Post a Comment

Popular posts from this blog

ZIAJA losion za samopotamnjivanje

I dalje ostajem pri tome da ću se i ovog leta minimalno izlagati suncu, iako volim preplanuli ten. Međutim, zdravlje mi je važnije od izgleda, a izuzetno sam svesna koliko su sunčevi zraci opasni, posebno za mene. S obzirom na to da sam prilično svetlog tena, koji inače ne volim, pomoć tražim u kremama za samopotamnjivanje. Već sam pisala o Balea proizvodima za ovu namenu kojima sam prilično zadovoljna (pročitajte ovde ). Međutim, rešila sam da probam i Ziaju. Dobila sam preporuku od drugarica, ali i prilično niska cena od 300 dinara na sniženju, naterala me je da kupim ovaj proizvod.

SUBRINA professional Unique farba za kosu (moje iskustvo sa farbama)

Svako ko se farba u plavo, zna koliko je teško dobiti lepu, prirodnu nijansu, bez žutih tonova. Ja sam tokom godina koristila mnoge farbe, a u nastavku ćete pročitati i moje mišljenje o njima.

SUNKISSED pena za samopotamnjivanje - dark

S obzirom na to da ovog leta, bar do sada, nismo baš imali priliku da se sunčamo i dobijemo željenu preplanulu boju, mnoge devojke pokazale su interesovanje za razne proizvode za samopotamnjivanje. Pošto ja vodim računa o zdravlju kože, a i u skladu sa konsultacijama sa dermatologom, shvatila sam da je ovaj vid tamnjenja najzdraviji. Međutim, zaista nije lako pronaći proizvod koji će vašoj koži dati lep preplanuli izgled, a da pri tom izbegnete fleke i druge "neprijatnosti". Kada se brend Sunkissed pojavio na našem tržištu, ja sam imala veliku želju da probam proizvode za samopotamnjivanje jer sam čula zaista mnogo pozitivnih utisaka. Kako je ovaj brend kod nas bio dostupan samo na sajtu onlinekozmetika.com, odlagala sam kupovinu (ne volim da poručujem online), međutim slučajno sam na željenu penu naletela u Lilly drogeriji i morala sam odmah da je kupim. Pena dolazi u pakovanju od 200 ml. Dostupna je u dve nijanse - medium i dark. Ja sam u Lilly-u pronašla samo dark