Skip to main content

SWOON Četka za puder i beauty blender




Swoon je brend koji se nedavno pojavio u Lilly drogerijama i odmah privukao pažnju svih ljubiteljki šminke. Proizvođač je znao šta će zainteresovati žene pa je četkice i sunđere odradio u roze i ljubičastim nijansama. 

Moram da priznam da me je izgled ovih make-up aksesoara privukao da ih uopšte probam, a da li su dobri koliko su lepi, saznaćete u nastavku.



Četka za puder je prilično neobičnog oblika, nešto što nije uobičajeno kada je make-up pribor u pitanju. Ovaj oblik se pojavio nedavno i mada su mnogi mislili da će potpuno zameniti standardne četkice, čini mi se da su mišljenja sada podeljena.

Četka ima izuzetno guste dlake čiji je posao da dobro rasproredi i ublenda puder. Veoma je nežna i neverovatno prijatna na dodir.

Primetila sam da sa ovom četkom veoma dobro mogu da nanesem pudere koji su teži i imaju veću pokrivnu moć, dok ona ne sarađuje dobro sa laganijim i tečnijim podlogama.

Ono što mi se ne dopada jeste to što ostavlja tragove tako da baš dobro moram da ublendam puder kako se oni ne bi videli. 

Sa njom radite tako što je povlačite od sredine lica (npr. od nosa, preko obraza do vilične kosti ili ušiju). Dakle, nema kružnih pokreta niti mnogo eksperimentisanja.




S obzirom na to da je neverovatno gusta, pranje je prava noćna mora. Na slici iznad četka je oprana nekoliko puta sa različitim sredstvima, međutim i dalje su ostale fleke od pudera. (Ukoliko neko zna efikasan način za dubinsko čišćenje, neka mi napiše u komentarima.)

Iako je u pitanju sasvim solidna četka, više volim da puder ublendam sunđerom kako bi se, koliko je to moguće, stopio sa tenom.

Cena četke je oko 500 dinara.

*Napomena: Kada sam kupovala četku, doslovno sam morala da tražim neku koja nije otvorena i isprljana. Proizvođač bi morao da poradi na boljem pakovanju kako bi četke bile zaštićene od nekulturnih žena koje vole sve da pipnu.




Od beauty blendera nisam očekivala mnogo, s obzirom na to da je njegova cena oko 200 dinara. On imam potpuno istu teksturu kao bezimeni sunđeri koje možete da kupite u lokalnim parfimerijama, a za koje verujem da su kineski.

Međutim, to ne znači da ne može solidno da odradi posao. Ja ga koristim i nemam preterane zamerke. 




Ne dopada mi se činjenica da je sunđer mekaniji dok se ne pokvasi. Kada poraste on postaje tvrđi što otežava rad, a treba da bude potpuno suprotno. 

Kod svakog proizvoda ovog tipa, meni se ne dopada to što se zaista sporo suši, ne znam da li je to slučaj i sa original beauty blenderom. Međutim i dalje je neizostavan deo šminkanja jer ništa ne može tako dobro da ublenda puder i korektor kao make-up sunđeri.

Da li ste probale ove ili neke druge Swoon proizvode? Kakvi su vaši utisci?










Comments

  1. Imam ovu vecu cetku I onu manju, nju koristim za korektor ispod ociju. Na pocetku Su mi bile cudne za rad Ali se sada vec navikavam. Sto se tice pranja posle prvog koriscenja isto mi je ostala fleka, a sada imam sitem Tu gde je najvise ostalo pudera prelazim noktom polako Ali Mora da nude natopljeno srrdstvom za pranje 3-4 puta tako I opere se. Izmedju trljanja ispiram. Nadam se da Sam ti pomogla :-) veliki pozdrav

    ReplyDelete
  2. Drago mi je sto si uradila recenziju ove cetke i blendera. Kupila sam blender i pokajala se, meni je bas tvrd i ne mogu lepo da ga operem :( Aurin 3D blender je odlican! A o cetki sam citala i misljenja su podeljena ne verujem da cu je kupiti.. Kupila sam cetku za kameni puder i mogu da kazem da je divna, lepo se pere, odlicna je! Preporucujem ti da probas. Odlicna recenzija, bas si me obradovala :) Fashion Lover

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hvala mnogo, moraću da kupim tu četku za kameni puder. Aurin blender mi je svakako na spisku. :)

      Delete
  3. Mislim da cu da probam ovu cetku jer uopste nije skupa, pa ako mi se ne svidi necu mnogo da se pokajem. Jooj nista ne mrzim vise no kad vidim kako ljudi nekulturni mogu da budu u radnjama. Sramota :/

    ReplyDelete
    Replies
    1. Neverovatno, skoro sve četke su bile prljave. Da ne pričam o dlakama u četkama za kosu i tome slično.

      Delete
  4. Ja pokvasim četkicu,a zatim trljam o sapun i ispiram. Ponovim to nekoliko puta i četkica je kao nova.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Pokušavala sam svašta, ali nije uspelo.

      Delete
  5. Ja imam onaj čistač u obliku srca sa izbočinama, i uspem lepo da je operem, nisam drugačije ni pokušavala...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Imam i ja čistač koji veoma dobro čisti sve druge četke, međutim sa ovom mi je problem.

      Delete

Post a Comment

Popular posts from this blog

ZIAJA losion za samopotamnjivanje

I dalje ostajem pri tome da ću se i ovog leta minimalno izlagati suncu, iako volim preplanuli ten. Međutim, zdravlje mi je važnije od izgleda, a izuzetno sam svesna koliko su sunčevi zraci opasni, posebno za mene. S obzirom na to da sam prilično svetlog tena, koji inače ne volim, pomoć tražim u kremama za samopotamnjivanje. Već sam pisala o Balea proizvodima za ovu namenu kojima sam prilično zadovoljna (pročitajte ovde ). Međutim, rešila sam da probam i Ziaju. Dobila sam preporuku od drugarica, ali i prilično niska cena od 300 dinara na sniženju, naterala me je da kupim ovaj proizvod.

SUBRINA professional Unique farba za kosu (moje iskustvo sa farbama)

Svako ko se farba u plavo, zna koliko je teško dobiti lepu, prirodnu nijansu, bez žutih tonova. Ja sam tokom godina koristila mnoge farbe, a u nastavku ćete pročitati i moje mišljenje o njima.

SUNKISSED pena za samopotamnjivanje - dark

S obzirom na to da ovog leta, bar do sada, nismo baš imali priliku da se sunčamo i dobijemo željenu preplanulu boju, mnoge devojke pokazale su interesovanje za razne proizvode za samopotamnjivanje. Pošto ja vodim računa o zdravlju kože, a i u skladu sa konsultacijama sa dermatologom, shvatila sam da je ovaj vid tamnjenja najzdraviji. Međutim, zaista nije lako pronaći proizvod koji će vašoj koži dati lep preplanuli izgled, a da pri tom izbegnete fleke i druge "neprijatnosti". Kada se brend Sunkissed pojavio na našem tržištu, ja sam imala veliku želju da probam proizvode za samopotamnjivanje jer sam čula zaista mnogo pozitivnih utisaka. Kako je ovaj brend kod nas bio dostupan samo na sajtu onlinekozmetika.com, odlagala sam kupovinu (ne volim da poručujem online), međutim slučajno sam na željenu penu naletela u Lilly drogeriji i morala sam odmah da je kupim. Pena dolazi u pakovanju od 200 ml. Dostupna je u dve nijanse - medium i dark. Ja sam u Lilly-u pronašla samo dark