Skip to main content

Potrošeni proizvodi #4


Konačno je došlo vreme da se pobacaju sve potrošene bočice proizvoda koje sam koristila celo leto, a mnoge i duže. Neke sam sa zadovoljstvom koristila dok sam druge jedva čekala da potrošim.



TANANA ANTICELULIT GEL- Ovaj gel je najdelotvorniji od svih proizvoda ovog tipa koje sam koristila. Odgovorno tvrdim da otklanja celulit, ali morate da budete uporni. Otkrila sam ga pre nekoliko godina i stalno ga kupujem.

BALEA MANGO MAMBO- Ovaj losion ima pravi letnji, osvežavajući miris. Veliki sam fan baleinih losiona, jer osim niske cene, oni su i dobrog kvaliteta. Uvek imaju privlačna pakovanja.

BALEA KUPKA LUBENICA- U ovoj kupki uživala sam u letnjim danima. Osvežava, a miris lubenice zadržava se na koži. Balea svako leto izbaci kupke sa raznim voćkastim mirisima, te svako može pronaći onaj koji najviše voli ili mu najviše prija.

SUN DANCE MLEKO ZA SUNČANJE- Nema veliki zaštitni faktor, pa mi je bilo dobro za svakodnevno mazanje u veoma toplim letnjim danima, kada je sunce prilično jako. Pošto mi dermatolog ne preporučuje da iz kuće izlazim bez zaštitne kreme, ova je bila odličan izbor. Ima prijatan miris i nisku cenu.




NIVEA DEZODORANS BEZ SOLI AUMINIJUMA- Već sam spominjala ovaj dezodorans nekoliko puta u postovima. Koristila sam ga celo leto. Nakon što potrošim još jednu bočicu koju trenutno koristim, promeniću miris kako mi ne bi dosadio.

B.U. DEZODORANS- I ranije sam pisala da uvek imam neke parfimisane dezodoranse koje svakodnevno prskam kad izlazim na kratko i ne želim da trošim parfem. Svi B.U. mirisi mi se dopadaju već godinama.

ALVERDE ROLL-ON- Nije mi se dopao, ali sam ga iskoristila do kraja. Uglavnom sam ga stavljala pred spavanje. Nema lep miris i ne štiti od neprijatnih mirisa tako da ga nikad više neću kupiti niti vam ga preporučujem.



DAHLIA MASKA ZA KOSU- Maska, koja se našla među proizvodima koji mi se nisu dopali, ipak je potrošena do kraja. Dobro je poslužila u periodima kada sam ostajala bez omiljene maske, ali je svakako neću ponovo kupovati.

BATISTE ŠAMPON ZA SUVO PRANJE KOSE- I dalje mislim da su Batiste šamponi najbolji na tržištu, iako možete pronaći i jeftinije proizvode koji slično deluju. Roze mi je omiljeni i preporučila bih ga plavušama jer često ostavi beličasti trag, što meni odgovara. Mini pakovanje pronašla sam u Merkatoru. Iako se ne isplati jer je oko 200 din (dok je veliko pakovanje oko 500 din), meni je odličan za nošenje u tašni, jer nikad ne znam kada će mi zatrebati. Jedina zamerka- ovi šamponi se brzo troše.



MAX FACTOR BRONZER- Kao što možete videti na fotografiji, bronzer mi se doslovno raspao i bilo je vreme da ga pošaljem u kantu. Ovaj proizvod imam već dugo i veoma sam zadovoljna njegovim kvalitetom, ali ne verujem da ću ga ponovo kupiti.

BALEA TONIK ZA ČIŠĆENJE LICA- Nisam ga potrošila, ali je počeo čudno da miriše, pa nisam smela da nastavim da ga koristim. Dobar i blag tonik koji preporučujem svima sa osetljivom kožom, a i cena je prilično niska.

BALEA KREMA ZA OSETLJIVU KOŽU- Krema koja mi se uopšte nije dopala i koju sam nakon nekoliko nanošenja počela da mažem na stopala. Definitivno je neću kupiti ponovo.

LILLY SKIDAĆ LAKA ZA NOKTE- Iako piše da je bez acetona, nokti nakon njega budu izuzetno isušeni i beli. Mislim da je ovo najlošiji skidač laka za nokte koji sam probala.

FRESH TUPFERI- Nisam mnogo zadovoljna osim tupferima jer su prilično tanki i neću ih kupiti ponovo.

Da li ste koristili neke od ovih proizvoda? 




Comments

  1. Da. I ja smatram da su Batiste suvi šamponi najbolji a BU obožavam onaj žuti koji se prvi pojavio, podseća me na jedan divan period života. Nivea dezodorans sam kupila na tvoju preporuku pa mi je letos bio preslab ali mi je zato sada odličan :) L.

    ReplyDelete
  2. Baleine kupke i gelove obozavam. Odlicni su, a miris je prelep. :)

    ReplyDelete
  3. I ja sam potrosila ovaj Balein gel od lubenice..Jako lepo mirise, nekako kiselkasto a opet savrseno :) Mama ce me izbaciti iz kuce zbog ovih praznih bocica :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Mojoj prvo nije bilo jasno zašto ništa ne bacam. 😀

      Delete
  4. Trenutno koristim ovaj Balea tonik i zadovoljna sam. Ali ima osećaj da sam ga nekako brzo potrošila... Mada cena je super niska, pa ću ga sigurno ponovo kupiti.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Od kada imam micelarnu slabije koristim tonik, tako da je meni duže trajao.

      Delete
  5. Sve same divote, Balea , Nivea uglavnom imamo slične favorite i slične potrošene proizvode :)

    ReplyDelete
  6. Dopada mi se ova sun dance krema za suncanje, ja sam imala sa spf 30 i stvarno je super. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Za sledeće leto planiram da kupim neku sa većim faktorom, oni uvek imaju veliki izbor proizvoda za sunčanje. 😊

      Delete
  7. Kako je simpatična mala bočica Batiste, nisam ni znala da postoji :)

    ReplyDelete
  8. Ovaj gel protiv celulita obavezno kupujem :D super je to sto radi nesto a mucim vec dugo muku :/ ova Dahlia maska se ni meni nije svidela, nije radila apsolutno nista, bacene pare :(

    ReplyDelete
    Replies
    1. Vrlo brzo ćeš videti da deluje, ali budi uporna. Svako veče nanosi gel. :)

      Delete
  9. gde ima da e kupi ovaj gel za celulit ? i koliko je ? :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Letos sam ga kupila u Lilly-u, mada moguće je da ga ima i u velikim marketima kao što je Tempo, Merkator i sl. Za cenu nisam sigurna, jedno vreme je bio oko 300, a onda su mu duplo povećali cenu, pa sam onda videla da su ponovo snizili. Kada budem znala objaviću na fb stranici. :)

      Delete
    2. Hvala ti puno ,pratim te na fb ,i kazes da ti je delotvoran ?bas hocu da ga kupim posle ovog tvog posta :)

      Delete
    3. Jedini je proizvod za celulit koji sam probala a koji zaista "radio posao". Ali moraš biti uporna i svaki dan ga nakon tuširanja pred spavanje nanositi.

      Delete
    4. hocu moram ga kupiti pod hitno ,hvala puno :*

      Delete
    5. Nema na čemu. Javi utiske. :)

      Delete
    6. Nema na čemu. Javi utiske. :)

      Delete
  10. Hiya, I’m really glad I’ve found this info. Nowadays bloggers publish only about gossip and net stuff and this is really frustrating. A good site with interesting content, that is what I need. Thank you for making this site, and I’ll be visiting again. Do you do newsletters by email?
    24k gold serum islamabad

    ReplyDelete

Post a Comment

Popular posts from this blog

ZIAJA losion za samopotamnjivanje

I dalje ostajem pri tome da ću se i ovog leta minimalno izlagati suncu, iako volim preplanuli ten. Međutim, zdravlje mi je važnije od izgleda, a izuzetno sam svesna koliko su sunčevi zraci opasni, posebno za mene. S obzirom na to da sam prilično svetlog tena, koji inače ne volim, pomoć tražim u kremama za samopotamnjivanje. Već sam pisala o Balea proizvodima za ovu namenu kojima sam prilično zadovoljna (pročitajte ovde ). Međutim, rešila sam da probam i Ziaju. Dobila sam preporuku od drugarica, ali i prilično niska cena od 300 dinara na sniženju, naterala me je da kupim ovaj proizvod.

SUBRINA professional Unique farba za kosu (moje iskustvo sa farbama)

Svako ko se farba u plavo, zna koliko je teško dobiti lepu, prirodnu nijansu, bez žutih tonova. Ja sam tokom godina koristila mnoge farbe, a u nastavku ćete pročitati i moje mišljenje o njima.

SUNKISSED pena za samopotamnjivanje - dark

S obzirom na to da ovog leta, bar do sada, nismo baš imali priliku da se sunčamo i dobijemo željenu preplanulu boju, mnoge devojke pokazale su interesovanje za razne proizvode za samopotamnjivanje. Pošto ja vodim računa o zdravlju kože, a i u skladu sa konsultacijama sa dermatologom, shvatila sam da je ovaj vid tamnjenja najzdraviji. Međutim, zaista nije lako pronaći proizvod koji će vašoj koži dati lep preplanuli izgled, a da pri tom izbegnete fleke i druge "neprijatnosti". Kada se brend Sunkissed pojavio na našem tržištu, ja sam imala veliku želju da probam proizvode za samopotamnjivanje jer sam čula zaista mnogo pozitivnih utisaka. Kako je ovaj brend kod nas bio dostupan samo na sajtu onlinekozmetika.com, odlagala sam kupovinu (ne volim da poručujem online), međutim slučajno sam na željenu penu naletela u Lilly drogeriji i morala sam odmah da je kupim. Pena dolazi u pakovanju od 200 ml. Dostupna je u dve nijanse - medium i dark. Ja sam u Lilly-u pronašla samo dark