Skip to main content

Ruževi: Essence i Rimmel Kate Moss

Danas vam predstavljam dva ruža koja sam kupila isti dan. Essence sam planirala da uzmem, a Rimmel sam slučajno spazila na sniženju. Iako nije u boji koju ja inače volim da nosim, nisam odolela niskoj ceni i lepom pakovanju.


Essence nude love 11








Toliko sam čekala da stignu novi nude ruževi, da na kraju nisam izdržala, nego sam otišla i kupila već postojeću nude nijansu. Kada bi me pitali da pokažem savršeni nude karmin, to bi svakako bio ovaj Essence.





Pakovanje je kvalitetno, čvrsto i plastično. Zatvara se na „klik“ te možete biti sigurni da se neće sam otvoriti i napraviti haos u vašoj tašni. Na sredini se nalazi plastični prsten u istoj boji u kojoj je i ruž, što je vrlo praktično. Često u žurbi umem samo da pokupim karmin i stavim ga u torbu, pa ga nanosim usput, a ovako mi se neće desiti da uzmem pogrešan.




Kremaste je teksture i lepo se razmazuje. Pigmentacija je zadovoljavajuća, shodno kremastim, svetlijim karminima.




Ume da istakne suve delove i da isuši usne. Posle njega mi je uvek potrebno labelo, ali to mi ne smeta preterano.
Ne može da se pohvali postojanošću, ali ja je ni ne očekujem od ovakvih karmina.




Za mene je ovo jedan dobar, nude karmin za svakodnevno korišćenje.
Cena mu je 309 dinara.







Rimmel Lasting finish by Kate Moss





Kada sam videla ovaj ruž na sniženju uzela sam ga bez razmišljanja. Kako sam se već uverila u kvalitet Kate Moss ruževa, ni od ovog nisam očekivala ništa manje. Nijansa svakako nije ona za koju bih se prvo „uhvatila“ ali izbor sniženih je bio mali. Međutim, nisam se pokajala.




Nije previše kremast, ali se lepo razmazuje i ne razliva se. U sebi ima neke sitne šljokice, zbog kojih sam prvo bila zabrinuta, jer ih ne volim u karminima, ali one zapravo daju lep i decentan sjaj, vizuelno povećavaju usne i iznenađujuće, uopšte mi ne smetaju.




Ovaj ruž ne naglašava suve delove na usnama.




Pigmentacija je veoma dobra. Dovoljno je da jednom do dva puta pređete preko usana.
Postojanost je takođe dobra. Nisam tačno merila koliko dugo izdrži na usnama, ali duže od 2,3 sata svakako.




Boja je čudna, nešto između braon i crvene i veoma mi se dopada zato što moje oči, koje su nekad zelene, a nekad braonkaste, veoma lepo istakne.

Treba li napominjati da je pakovanje kvalitetno i da izuzetno lepo izgleda?




Ne znam koja je redovna cena Kate Moss ruževa, ja sam ovaj platila oko 300 dinara.



Kako vam se dopadaju ova dva ruža? Da li ste ih probale?



Comments

  1. Krenula sam da kažem da moram da uzmem neki Kate dok su na sniženju i setih se da sam na no-buy-u. Inače generalno super cena. Ja više volim standardnu Essence kolekciju za razliku od ove nove Nude edicije!

    ReplyDelete
    Replies
    1. :)) Svi su mi rekli da novi ruževi nisu dobri, tako da nisam potrčala da ih uzmem kada sam čula da su stigli.

      Delete
  2. Prvi mi se baš sviđa. Imam par essence ruževa i samo od jednog mi se usne suše, a od drugog uopće ne. Za ovu cijenu mislim da su super :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kupiću sigurno još neku nijansu, pa ću da vidim da li će mi i on isušivati usne. :)

      Delete
  3. imam 4 essence ruza i 1 kate moss, i taj kate moss-ov mi je bolji od essence, oni mi samo stoje, i ako sam ljubitelj mat ruzeva, esssence su mi previse sjajni i razlijevaju se na usnama, ali zato su im olovke predobre =) Amina

    ReplyDelete
  4. Bas ona dva koja zelim da kupim! :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Preporučujem. :) U dm-u Rimmel Kate Moss je na sniženju do 29.3. :)

      Delete
  5. Essence nijansa ti stoji savrseno :)

    ReplyDelete
  6. joj ovaj Rimmel je predivan, bas mi se svidja nijansa :) i ja sam htjela uzeti jednu nijansu, ali u nasem DM-u su sve nijanse otvorene i dirane, pa sam odustala :/

    ReplyDelete
    Replies
    1. Baš sam juče videla u jednom dm-u da su svi ruževi otvarani i nisam mogla da verujem.

      Delete

Post a Comment

Popular posts from this blog

ZIAJA losion za samopotamnjivanje

I dalje ostajem pri tome da ću se i ovog leta minimalno izlagati suncu, iako volim preplanuli ten. Međutim, zdravlje mi je važnije od izgleda, a izuzetno sam svesna koliko su sunčevi zraci opasni, posebno za mene. S obzirom na to da sam prilično svetlog tena, koji inače ne volim, pomoć tražim u kremama za samopotamnjivanje. Već sam pisala o Balea proizvodima za ovu namenu kojima sam prilično zadovoljna (pročitajte ovde ). Međutim, rešila sam da probam i Ziaju. Dobila sam preporuku od drugarica, ali i prilično niska cena od 300 dinara na sniženju, naterala me je da kupim ovaj proizvod.

SUBRINA professional Unique farba za kosu (moje iskustvo sa farbama)

Svako ko se farba u plavo, zna koliko je teško dobiti lepu, prirodnu nijansu, bez žutih tonova. Ja sam tokom godina koristila mnoge farbe, a u nastavku ćete pročitati i moje mišljenje o njima.

SUNKISSED pena za samopotamnjivanje - dark

S obzirom na to da ovog leta, bar do sada, nismo baš imali priliku da se sunčamo i dobijemo željenu preplanulu boju, mnoge devojke pokazale su interesovanje za razne proizvode za samopotamnjivanje. Pošto ja vodim računa o zdravlju kože, a i u skladu sa konsultacijama sa dermatologom, shvatila sam da je ovaj vid tamnjenja najzdraviji. Međutim, zaista nije lako pronaći proizvod koji će vašoj koži dati lep preplanuli izgled, a da pri tom izbegnete fleke i druge "neprijatnosti". Kada se brend Sunkissed pojavio na našem tržištu, ja sam imala veliku želju da probam proizvode za samopotamnjivanje jer sam čula zaista mnogo pozitivnih utisaka. Kako je ovaj brend kod nas bio dostupan samo na sajtu onlinekozmetika.com, odlagala sam kupovinu (ne volim da poručujem online), međutim slučajno sam na željenu penu naletela u Lilly drogeriji i morala sam odmah da je kupim. Pena dolazi u pakovanju od 200 ml. Dostupna je u dve nijanse - medium i dark. Ja sam u Lilly-u pronašla samo dark