Skip to main content

POtrošeni proizvodi #1



Došao je na red i moj prvi empties post. Proizvode ne trošim preterano brzo, jer, kao i većina, uvek imam nekoliko za istu namenu koje samo rotiram. Brzo mi dosadi jedan miris ili jedan proizvod pa volim da koristim najmanje dva istovremeno. Ovaj put preovlađuju proizvodi za kosu, jer njih ludački trošim, kao i proizvodi za negu tela.




Maske za kosu




Gliss kur sa keratinom spominjala sam i u Probaj, zaobiđi postu (pogledaj ovde). Potrošenu sam već, kao što ste mogli da vidite, zamenila novom. Odlična maska i verujem da ću nastaviti da je kupujem.


Lilly Total repair bila mi je omiljeni jesenji proizvod za kosu. Veoma povoljna, pakovanje dugo traje, kosa bude glatka i sjajna. Više o njoj pročitajte ovde. Ne znam da li ću je kupovati i u budućnosti, jer uvek volim da isprobavam nešto novo, ali svakako preporučujem da je probate.



Šamponi za kosu




Balea oil repair- odličan šampon koji sam ponovo kupila čim sam potrošila ovu bočicu i sigurno ću nastaviti opet da kupujem. Lepo opere kosu, a ona bude meka kao da ste stavili regenerator. Definitivno mi kosa manje opada od kada ga koristim. Veoma je povoljan, oko 250 dinara.

Botanika Pantenol šampon- šampon kojim sam takođe oduševljena. Već sam pisala o njemu (pogledaj ovde). Planirala sam opet da ga kupim i koristim paralelno sa drugim šamponima, ali ga već dugo nema u Super Veru. Čim ga nađem, uzimam ga, što preporučujem i vama.



Prskalice za kosu i šamponi za suvo pranje





Gliss kur Hair Repair je nešto fenomenalno za raščešljavanje i odlično miriše. Koristim gliss kur prskalicu godinama i mislim da je najbolji jeftiniji drogerijski proizvod ovog tipa.

Elseve total repair- već sam spominjala da Elseve proizvodi „ne sarađuju“ sa mojom kosom, pa tako ni ova prskalica. Nisam videla rezultate prilikom korišćenja ovog proizvoda, tako da ga neću kupiti ponovo.

Obe prskalice spominjala sam u Probaj, zaobiđi postu. Ako vas zanima kliknite ovde.

Velnea suvi šampon kupljen za testiranje, a kako nije prošao test, neću ga kupiti ponovo. Jednostavno neće učiniti da vaša kosa izgleda čistije.

Batiste sam dobila u novinama i zaista sam oduševljena njegovim učinkom. Odličan suvi šampon, koji svima preporučujem. Sigurno ću ga kupiti u standardnoj ambalaži.

Više o šamponima za suvo pranje, koje sam isprobala, pročitajte ovde.



Mazalice za telo





Dove DeepCare- sa Dove mazalicama nema greške. Ne znam da li sam probala neko mleko, a da mi se nije dopalo. Dove smatram brendom koji voli kožu. Konkretno ovo mleko je bilo masnije, pravo zimsko i zaista sam uživala dok sam ga koristila. Moram li da napomenem da je miris predivan?!

Avon Skin so soft- losion koji miriše prelepo i ima neke sitne šljokice, te je pogodan za letnji period. Koža nakon njega bude glatka i lepa. Uglavnom mi se dopadaju svi proizvodi iz Skin so soft kolekcije.

Avon after sun- nikada nisam videla lepši losion koji u sebi ima šljokice. Pogledajte vi ovu lepotu, kao samo zlato.




Koža se predivno sija, nije napadan iako možda na fotografiji izgleda da je tako. On je namenjen i za održavanje boje nakon sunčanja. Ide u kantu zato što ga već dugo imam i verujem da mu je rok istekao, iako mu je miris i dalje predivan. Takođe, sunce izbegavam koliko god mogu, pa mi ovaj proizvod neće biti potreban ni ovog leta. Definitivno vam ga preporučujem iako ne znam da li će Avon ove godine imati nešto slično u katalogu.

Giordani gold body cream- ovaj proizvod sam dobila i iskoristila do kraja iako „nije moja šoljica čaja“. Miris mi je malo prejak i čudan, ali je intezivan i dugo ostaje na koži, što je plus. Smatram da je ovo kvalitetna krema za telo, ali pošto mi miris ne odgovara, definitvno je neću opet kupiti.



Gel za tuširanje, pasta za zube i stik





Dahlia Pleasure&Care- lep miris, ali proizvod nije ništa specijalno. Ne verujem da ću kupiti ponovo.

Oriflame Optifresh Herbal- pasta za zube koju mi je mama kupila i kojom sam veoma zadovoljna. Obično su mi paste ili prejake ili preslabe, a ova je „taman“. Ima prijatan ukus i čini mi se da možda malo i izbeli zube. Sada imam neku drugu pastu, isto Oriflame, ali mi se ne dopada koliko ova.

Rexona Ultra dry- godinama koristim Rexonu i veoma sam zadovoljna, ali sam sada prešla na „zdrave“ dezodoranse, tačnije one bez soli aluminijuma, tako da ne verujem da ću se vratiti na Rexonu.


Lice





Lilly trakice za depilaciju- nisam zadovoljna kako skidaju dlačice i ne verujem da ću ih kupiti ponovo. Ono što je bitno nisu mi izazvale nikakve alergijske reakcije. Ne dopada mi se što u pakovanju ima samo jedna maramica za smirivanje nadražene kože. Inače ovo pakovanje je prilično jeftino, koliko se sećam.

Nivea soft- Nivea mi je bila odlična dok mi je koža bila normalna, sad mi nije dovoljno hranljiva i ne umiruje mi kožu. Koristila sam je za ruke i telo. Obožavam njen miris, podseća me na leto.

Golden Rose maskara spomenuta toliko puta. Verovatno ću je kupiti ponovo, nju uvek volim da imam u rezervi.



Da li ste vi probale neke od ovih proizvoda? Kakva su vaša iskustva?








Comments

  1. Botanika pantenol šampone pokušaj da nađeš po manjim parfimerijama, znam barem da ih po Novom Sadu prodaju na takvim mestima :)

    ReplyDelete
  2. Gliss prskalice i Nivea soft su uvek tu uz mene nekako. Ova zelena maska iz Lilija meni nije odgovarala uopšte recimo ./

    ReplyDelete
    Replies
    1. Sve zavisi od kvaliteta kose, nikada ne odgovara svima isti proizvod. Nivea uvek provereno dobra. :)

      Delete
  3. Uvijek volim gledati sta drugi potrose! :D

    ReplyDelete
  4. Botanika sampon sam koristila i jedno vreme mi je bio odlican, onda sam ga promenila i nikad vise nisam ga ni kupila. Super si me podsetila na njega i koliko je zapravo dobar. :)

    ReplyDelete
  5. Trakice su mi užasne, em što ne rade ništa em mi izadju one sitne bele bubuljica. :D

    ReplyDelete
  6. Svašta si potrošila, baš si vrijedna bila. Avon losion zaista prekrasno izgleda, baš kao zlato :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Dugo sam skupljala. :) Losion je divan i lepo miriše.

      Delete
  7. Omg kakav je ono avon losion,baš sam šokirana. Lepo potrošeno, volim ovakav post da čitam.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Fenomenalan je za preplanulu kožu. Definitivno preporučujem, ako budu imali sličan losion i ovog leta. :)

      Delete
  8. joj meni je ta lily maska bila grozna :( skroz je nekako retka...ne dopada mi se ni miris, ne prija mojoj kosi...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Čitala sam da mnogim devojkama nije odgovarala, ali eto meni jeste. Očigledno svaka kosa ima drugačije potrebe. :)

      Delete

Post a Comment

Popular posts from this blog

ZIAJA losion za samopotamnjivanje

I dalje ostajem pri tome da ću se i ovog leta minimalno izlagati suncu, iako volim preplanuli ten. Međutim, zdravlje mi je važnije od izgleda, a izuzetno sam svesna koliko su sunčevi zraci opasni, posebno za mene. S obzirom na to da sam prilično svetlog tena, koji inače ne volim, pomoć tražim u kremama za samopotamnjivanje. Već sam pisala o Balea proizvodima za ovu namenu kojima sam prilično zadovoljna (pročitajte ovde ). Međutim, rešila sam da probam i Ziaju. Dobila sam preporuku od drugarica, ali i prilično niska cena od 300 dinara na sniženju, naterala me je da kupim ovaj proizvod.

SUBRINA professional Unique farba za kosu (moje iskustvo sa farbama)

Svako ko se farba u plavo, zna koliko je teško dobiti lepu, prirodnu nijansu, bez žutih tonova. Ja sam tokom godina koristila mnoge farbe, a u nastavku ćete pročitati i moje mišljenje o njima.

SUNKISSED pena za samopotamnjivanje - dark

S obzirom na to da ovog leta, bar do sada, nismo baš imali priliku da se sunčamo i dobijemo željenu preplanulu boju, mnoge devojke pokazale su interesovanje za razne proizvode za samopotamnjivanje. Pošto ja vodim računa o zdravlju kože, a i u skladu sa konsultacijama sa dermatologom, shvatila sam da je ovaj vid tamnjenja najzdraviji. Međutim, zaista nije lako pronaći proizvod koji će vašoj koži dati lep preplanuli izgled, a da pri tom izbegnete fleke i druge "neprijatnosti". Kada se brend Sunkissed pojavio na našem tržištu, ja sam imala veliku želju da probam proizvode za samopotamnjivanje jer sam čula zaista mnogo pozitivnih utisaka. Kako je ovaj brend kod nas bio dostupan samo na sajtu onlinekozmetika.com, odlagala sam kupovinu (ne volim da poručujem online), međutim slučajno sam na željenu penu naletela u Lilly drogeriji i morala sam odmah da je kupim. Pena dolazi u pakovanju od 200 ml. Dostupna je u dve nijanse - medium i dark. Ja sam u Lilly-u pronašla samo dark