Skip to main content

Aura Shine Excess ruž za usne

Kada je Aura izbacila novi ruž za usne, bila sam veoma nestrpljiva da ga probam. Ljubitelj sam sjaja na usnama i zbog toga me je, između ostalog, ovaj karmin i privukao.




Pakovanje je plastično, dobrog kvaliteta, čvrsto i možete da ga nosite u tašni bez straha da će vam se otvoriti. Zaštićeno je providnom nalepnicom, tako da možete biti sigurni da niko drugi, pre vas, nije otvarao ruž.




Postoji 20 nijansi, a ja sam se ovaj put odlučila za 754 Look at the Stars, koja spada u grupu nude-rozikastih nijansi.




Tekstura je kremasta, lagana, te je sam ruž prijatan na usnama. Neće vam dodatno isušiti usne, ali je sklon tome da istakne suve delove kao i većina svetlijih ruževa. Preporučujem blagi piling pre nanošenja ovog ruža, ukoliko imate potrebu za tim.




Dobro je pigmentovan s obzirom na to da je reč o kremastoj formuli. Ja ga nanesem na usne dva, tri puta, sve preko toga ne izgleda lepo.






Izuzetno je sjajan, možda malo i previše za moj ukus, ali samim tim vizuelno povećava usne. Ljubitelji sjajeva za usne, obožavaće ga, dok one, koji vole mat ruževe, savetujem da ovaj preskoče.




Nije previše dugotrajan, što je negde i tipično za kremaste ruževe, ali sigurno ćete ga imati na usnama 2-3 sata.

Miris je lep, prijatan, podseća me na vanilu.

Cena je 499 dinara, a možete ga pronaći u Lilly-u, DM-u i manjim parfimerijama.

Ja sam ga već stavila među omiljene karmine. Kako se vama dopada? Da li ste probale nove Aurine ruževe?



Comments

  1. Isti moj Kiko <3
    Divno ti stoji :) L.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Je l'? :) Definitivno imamo isti ukus. :) Hvala, draga. :*

      Delete
  2. Predivna je nijasna! Baš nekako proljetna, osvježavajuća :D

    ReplyDelete
  3. wow, odlično ti stoji ova boja, mada na ovako pune usne i ne može nešto da "ne stoji" ;)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hvala. :) Živim u uverenju da mi ne stoje tamniji karmini. :)

      Delete
  4. Jako lijepo ti stoji i usne su ti prekrasne! Mene ovakve nijanse isperu pa obično biram nešto tamnije ali voljela bih probati Aurine ruževe...i korektor! :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hvala mnogo. :) Imaju dosta tamnijih nijansi, ako budeš imala priliku pogledaj. :)

      Delete
  5. Lepa nude nijansa, ali cu ga preskociti ipak vise volim mat ruzeve. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Znala sam da se on nikako neće dopasti devojkama koje vole mat. :)

      Delete
  6. Eto, tebi stoji p r e l e p o. Meni je užasan :D Ali zato ljubičasti <3

    ReplyDelete
    Replies
    1. Zato oni naprave 20 nijansi, pa svako za sebe pronađe najbolju. :) Tebi zaista lepo stoje tamnije nijanse.

      Delete
  7. Baš ti lepo stoji ova nijajsa :)! Pre sam bila veliki ljubitelj ovakvih ruževa, a sada sam prešla na "klasične", sa polusjajnom završnicom :).

    ReplyDelete
    Replies
    1. Eh, umalo da zaboravim, kad smo već kod ruževa sa efektom sjaja, topla preporuka za Oriflame The One Power Shine ruževe- tako su lagani, prijatni, šljokičasti/šimerasti- kako ti volja i imaju prelep miris lubenice.

      Delete
    2. Hvala, draga. Nikada nisam probala Oriflame ruževe. Ne volim mnogo šljokičaste, sedefaste i ovaj je malo previše za moj ukus, ali volim da se bar malo sija. :)

      Delete

Post a Comment

Popular posts from this blog

ZIAJA losion za samopotamnjivanje

I dalje ostajem pri tome da ću se i ovog leta minimalno izlagati suncu, iako volim preplanuli ten. Međutim, zdravlje mi je važnije od izgleda, a izuzetno sam svesna koliko su sunčevi zraci opasni, posebno za mene. S obzirom na to da sam prilično svetlog tena, koji inače ne volim, pomoć tražim u kremama za samopotamnjivanje. Već sam pisala o Balea proizvodima za ovu namenu kojima sam prilično zadovoljna (pročitajte ovde ). Međutim, rešila sam da probam i Ziaju. Dobila sam preporuku od drugarica, ali i prilično niska cena od 300 dinara na sniženju, naterala me je da kupim ovaj proizvod.

SUBRINA professional Unique farba za kosu (moje iskustvo sa farbama)

Svako ko se farba u plavo, zna koliko je teško dobiti lepu, prirodnu nijansu, bez žutih tonova. Ja sam tokom godina koristila mnoge farbe, a u nastavku ćete pročitati i moje mišljenje o njima.

SUNKISSED pena za samopotamnjivanje - dark

S obzirom na to da ovog leta, bar do sada, nismo baš imali priliku da se sunčamo i dobijemo željenu preplanulu boju, mnoge devojke pokazale su interesovanje za razne proizvode za samopotamnjivanje. Pošto ja vodim računa o zdravlju kože, a i u skladu sa konsultacijama sa dermatologom, shvatila sam da je ovaj vid tamnjenja najzdraviji. Međutim, zaista nije lako pronaći proizvod koji će vašoj koži dati lep preplanuli izgled, a da pri tom izbegnete fleke i druge "neprijatnosti". Kada se brend Sunkissed pojavio na našem tržištu, ja sam imala veliku želju da probam proizvode za samopotamnjivanje jer sam čula zaista mnogo pozitivnih utisaka. Kako je ovaj brend kod nas bio dostupan samo na sajtu onlinekozmetika.com, odlagala sam kupovinu (ne volim da poručujem online), međutim slučajno sam na željenu penu naletela u Lilly drogeriji i morala sam odmah da je kupim. Pena dolazi u pakovanju od 200 ml. Dostupna je u dve nijanse - medium i dark. Ja sam u Lilly-u pronašla samo dark