Skip to main content

TAG- OMILJENO OVE JESENI

Hvala dragoj Lidiji sa bloga Good morning, gorgeous! na tagu. Šta je to njoj omiljeno ove jeseni, možete da pogledate ovde.
Generalno ne volim jesen, osim njenog početka kada su boje svuda predivne i dok je još lepo vreme i dok su prijatne temperature. Već sa dolaskom prve kiše, meni počinje period kada bih mogla da se ušuškam i prespavam sve do proleća. No, kako je to nemoguće, uvek tražim sitnice koje će me oraspoložiti, a to su svakako šminka i komadi garderobe.
Evo koji su to moji omiljeni proizvodi ove jeseni:



PROIZVOD ZA KOSU:



Početkom jeseni počinje i oporavak kose od leta. Takođe, dobro vam je poznato da u ovom periodu kosa više opada te je potrebno dobro je nahraniti i pripremiti za surovu zimu. Maska, kupljena u Lilly-u koji je inače i njen proivođač, izuzetno prija mojoj kosi. Daje joj predivan sjaj, hrani krajeve, kosa postaje meka i lepo se raščešljava. Definitivno moj favorit ove jeseni, a cena je samo oko 150 dinara.

KARMIN: 


Moja omiljena jesenja mazalica za usne jeste nyx-ov ruž pod nazivom pumpkin pie. Kremast, lagan i odličan za svakodnevnu upotrebu.

PROIZVOD ZA OBRAZE: 


Ima godinu dana od kako sam dobila Nyx-ovu paletu Box of smokey look, a svetlo ljubičasto rumenilo, iz ove palete, i dalje mi je omiljeno.

PALETA:


Od kada imam paletu brenda Fashion make-up, sve druge pale su u zaborav. Senke se dobro blendaju, pigmentacija im je odlična i trajanje takođe. Planiram da uradim posebnu recenziju za ovu paletu.

PARFEM:


Ja sam od onih osoba kojima jedan parfem vrlo brzo dosadi, stoga nikad nijedan ne potrošim do kraja, a već počnem novi da koristim. Pre mesec dana vratila sam se na Gucci rush 2, inače jedan od mojih omiljenih parfema ikada i sada uživam u tom predivnom mirisu.

LAK ZA NOKTE:


Več nekoliko meseci ne mažem nokte iz zdravstvenih razloga, ali bih se svakako uvek odlučila za crveni lak. Dobila sam rimmel lak na poklon koji čeka da ga probam, nadam se uskoro.

ODEVNI PREDMET:


Nije mi bilo teško da izaberem omiljeni deo garderobe ove jeseni. To je svakako tamno zeleni džemper, kupljen u OVS-u. Topao je, mekan i boja mi se veoma dopada. Odlično se kombinuje sa mojoj omiljenom bojom.

OMILJENI DETALJ:


Naišao mi je period kada nisam luda za nakitom, pa za omiljeni detalj biram maramu. Nekako su mi boje na njoj potpuno jesenje. Inače, ako mene pitate, tigrasti dezen dolazi u obzir samo kada su u pitanju detalji.

OMILJENA BOJA:

Ove jeseni, to je definitivno bila bež boja.

A koji su vaši jesenji favoriti?




Comments

  1. Pumpkin Pie nam je zajednički favorit već dugo <3
    A Gucci ti tako dobro pristaje, odmah sam ga prepoznala :D
    I ostalo mi se sve dopada, jedva čekam recenziju paletice ... L.

    ReplyDelete
    Replies
    1. :)) Obožavam gucci iako je jedan od starijih parfema. Recenzija uskoro. :*

      Delete
    2. Za detalj se apsolutno slažem. :-D
      Moja marama je samo u sivo crnoj kombinaciji! T ;-)

      Delete
    3. Siva i crna lepše stoje brinetama, a ove braonkaste plavušama. :)

      Delete
  2. Odmah sam guglala NYX ov ruž,stvarno je prekrasan :)

    ReplyDelete
  3. Sve mi se sviđa, pogotovo rumenilo, lak za nokte i šal :). Vesta mi se isto čini divna <3. Gucci Rush sam imala i jedinicu i dvojku i iako mi je jedinica bila draža, volim i dvojku. Super jesenski izbor! :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Drago mi je da ti se dopada. :) Ja koliko ne volim jedinicu, toliko obožavam dvojku. :))

      Delete
  4. Mnogo mi se dopada paleta i džemper :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hvala. :) Za koji dan ide recenzija palete. :)

      Delete

Post a Comment

Popular posts from this blog

ZIAJA losion za samopotamnjivanje

I dalje ostajem pri tome da ću se i ovog leta minimalno izlagati suncu, iako volim preplanuli ten. Međutim, zdravlje mi je važnije od izgleda, a izuzetno sam svesna koliko su sunčevi zraci opasni, posebno za mene. S obzirom na to da sam prilično svetlog tena, koji inače ne volim, pomoć tražim u kremama za samopotamnjivanje. Već sam pisala o Balea proizvodima za ovu namenu kojima sam prilično zadovoljna (pročitajte ovde ). Međutim, rešila sam da probam i Ziaju. Dobila sam preporuku od drugarica, ali i prilično niska cena od 300 dinara na sniženju, naterala me je da kupim ovaj proizvod.

SUBRINA professional Unique farba za kosu (moje iskustvo sa farbama)

Svako ko se farba u plavo, zna koliko je teško dobiti lepu, prirodnu nijansu, bez žutih tonova. Ja sam tokom godina koristila mnoge farbe, a u nastavku ćete pročitati i moje mišljenje o njima.

SUNKISSED pena za samopotamnjivanje - dark

S obzirom na to da ovog leta, bar do sada, nismo baš imali priliku da se sunčamo i dobijemo željenu preplanulu boju, mnoge devojke pokazale su interesovanje za razne proizvode za samopotamnjivanje. Pošto ja vodim računa o zdravlju kože, a i u skladu sa konsultacijama sa dermatologom, shvatila sam da je ovaj vid tamnjenja najzdraviji. Međutim, zaista nije lako pronaći proizvod koji će vašoj koži dati lep preplanuli izgled, a da pri tom izbegnete fleke i druge "neprijatnosti". Kada se brend Sunkissed pojavio na našem tržištu, ja sam imala veliku želju da probam proizvode za samopotamnjivanje jer sam čula zaista mnogo pozitivnih utisaka. Kako je ovaj brend kod nas bio dostupan samo na sajtu onlinekozmetika.com, odlagala sam kupovinu (ne volim da poručujem online), međutim slučajno sam na željenu penu naletela u Lilly drogeriji i morala sam odmah da je kupim. Pena dolazi u pakovanju od 200 ml. Dostupna je u dve nijanse - medium i dark. Ja sam u Lilly-u pronašla samo dark