Skip to main content

PROBAJ, ZAOBIĐI #2

Drugi po redu „Probaj, zaobiđi“ post rezervisan je za preparativu. Nažalost, ja sam na neke proizvode „bacila“ novac, a da se vama ne bi desilo isto, pročitajte tekst u nastavku.


Balea oil repair šampon i Balea šampon za plavu kosu





PROBAJ 


Balea professional šampon Oil Repair
Ovo je šampon za ektremno suvu i oštećenu kosu. Iz iste je kolekcije kao i ulje koje sam već spominjala. Proizvođač kaže da neguje, hidrira i jača lomljivu i suvu kosu, sa čime bih se ja složila. Tvrde da sprečava opadanje, što sam takođe primetila. Zaista mi mnogo manje opada kosa. Odličan šampon za oporavak kose. Miris je lep i dugotrajan. Ako vam se preterano masti kosa, onda ovo nije šampon za vas.

ZAOBIĐI


Balea professional šampon za plavu kosu
Za prirodno plavu i farbanu kosu. Sa ekstraktom kamilice, UV zaštitom i pigmentima boje koji pomažu da se održi svežina boje. Ovo je nažalost šampon od koga će vam kosa biti dodatno žuta, što je za mene prava katastrofa. Jednom sam ga probala i doživela šok. Ko još želi šampon za dodatno žutu kosu?!

Gliss kur hair repair i Elseve total repair prskalice za kosu




PROBAJ


Gliss kur prskalice za kosu koristim godinama i mislim da su fenomenalne za raščešljavanje. Ova je konkretno sa keratinom koji je odličan za moju plavu i oštećenu kosu. Miris ovog proizvoda obožavam. Pošto je bočica prazna, planiram da kupim novu. Prema mom mišljenju, Schwarzkopf je napravio pravu revoluciju izbacivši na tržište gliss kur proizvode za kosu.

ZAOBIĐI


Elseve total repair
Zadatak ove prskalice jeste da pomogne u lakšem raščešljavanju kose, da obnovi dlaku, da kosa bude zdrava i meka na dodir. Međutim, ja nisam primetila da mi je kosa lepša kada koristim ovaj proizvod, niti pomaže u raščešljavanju.

Tanana i Velnea anticelulit gel




PROBAJ


Tanana anticelulit gel
Delotvoran i odličan gel za skidanje celulita i masnih naslaga. Recenziju sam već pisala na blogu Good morning, gorgeous! (kliknite ovde).

ZAOBIĐI


Anticelulit bršljan gel
Kratko ću reći da ovaj gel ne deluje u borbi protiv celulita i masnih naslaga. Nisam primetila da se celulit redukovao, niti da mi je koža lepša i mekanija kao što je kada koristim Tananu.
Oba gela imala su približno istu cenu oko 300 dinara, međutim Tanana je sada oko 400 dinara u Lilly-u.

*Napomena- nemam ništa protiv bilo kog brenda. Smatram da svaki brend ima svoje dobre i manje dobre proizvode.

Da li ste koristile neke od ovih proizvoda? Koje vaše mišljenje o njima?

Comments

  1. Isprobala sam Oil repair ulje i regenerator. Ulje mi je odlično, regenerator manje više.Možda i šampon probam. A inače Baleini proizvodi za plavu kosu čine više žutom i zaobilazim ih u širokom luku.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Nisam probala regenerator. A ove proizvode za plavu kosu ću i ja zaobilizati definitivno. :)

      Delete
  2. morat cu da probam ovaj šampon od balee jer mi kosa pojačano ispada na promjenu godišnjih doba a za ovaj sprej sam također čitala same pohvale

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ja sam primetila kako mi kosa manje opada i baš se čudila, a onda pročitala na etiketi da šampon sprečava opadanje. :) Gliss kur sprejevi su fantastični.

      Delete
  3. Obavezno ću probati Balea šampon,super su mi ovakvi postovi :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. I meni su zanimljivi, a nadam se da su korisni. :)

      Delete
  4. Slažem se da su Gliss prskalice za kosu najbolje (a probala sam mnoge). Ovaj šampon ću verovatno kupiti u kompletu sa uljem iz iste kolekcije, ne mogu da dočekam da potrošim ovo koje imam. Mada sam našla konačno šampon koji mi odgovara, Subrina, pa mi žao da menjam sad, videću još šta ću :D L.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Probaj ovaj, baš omekša kosu, a cena mu je oko 250 din.

      Delete
  5. Po mom misljenju Gliss kur regeneratori u spreju su najbolji... Sto se ostalih proizvoda tice moram reci da nista drugo nisam probala :/

    ReplyDelete

Post a Comment

Popular posts from this blog

ZIAJA losion za samopotamnjivanje

I dalje ostajem pri tome da ću se i ovog leta minimalno izlagati suncu, iako volim preplanuli ten. Međutim, zdravlje mi je važnije od izgleda, a izuzetno sam svesna koliko su sunčevi zraci opasni, posebno za mene. S obzirom na to da sam prilično svetlog tena, koji inače ne volim, pomoć tražim u kremama za samopotamnjivanje. Već sam pisala o Balea proizvodima za ovu namenu kojima sam prilično zadovoljna (pročitajte ovde ). Međutim, rešila sam da probam i Ziaju. Dobila sam preporuku od drugarica, ali i prilično niska cena od 300 dinara na sniženju, naterala me je da kupim ovaj proizvod.

SUBRINA professional Unique farba za kosu (moje iskustvo sa farbama)

Svako ko se farba u plavo, zna koliko je teško dobiti lepu, prirodnu nijansu, bez žutih tonova. Ja sam tokom godina koristila mnoge farbe, a u nastavku ćete pročitati i moje mišljenje o njima.

SUNKISSED pena za samopotamnjivanje - dark

S obzirom na to da ovog leta, bar do sada, nismo baš imali priliku da se sunčamo i dobijemo željenu preplanulu boju, mnoge devojke pokazale su interesovanje za razne proizvode za samopotamnjivanje. Pošto ja vodim računa o zdravlju kože, a i u skladu sa konsultacijama sa dermatologom, shvatila sam da je ovaj vid tamnjenja najzdraviji. Međutim, zaista nije lako pronaći proizvod koji će vašoj koži dati lep preplanuli izgled, a da pri tom izbegnete fleke i druge "neprijatnosti". Kada se brend Sunkissed pojavio na našem tržištu, ja sam imala veliku želju da probam proizvode za samopotamnjivanje jer sam čula zaista mnogo pozitivnih utisaka. Kako je ovaj brend kod nas bio dostupan samo na sajtu onlinekozmetika.com, odlagala sam kupovinu (ne volim da poručujem online), međutim slučajno sam na željenu penu naletela u Lilly drogeriji i morala sam odmah da je kupim. Pena dolazi u pakovanju od 200 ml. Dostupna je u dve nijanse - medium i dark. Ja sam u Lilly-u pronašla samo dark