Skip to main content

PROBAJ, ZAOBIĐI #1

S obzirom na to da vam se dopao post o Aurinim dobrim i manje dobrim proizvodima, odlučila sam da češće pravim slične postove pod jednim naslovom „Probaj, zaobiđi“.
Predstavljaću po dva proizvoda istog brenda ili dva proizvoda slične/iste namene različitih brendova. Smatram da ovakvi tekstovi mogu da vam pomognu ako se dvoumite pri kupovini određenog proizvoda.

Napomena- nemam ništa protiv bilo kog brenda, jer kao što sam već pisala svaki brend ima svoje dobre i manje dobre proizvode.

Maybelline fit me i Loreal infallible






PROBAJ

Fit me tečni puder imam od skoro i već ga volim. Dopada mi se što fino prekriva i može da se nadograđuje, a nije težak. Lepo se blenda. Ne ističe mi suve delove na licu. Postojanost je solidna. Ako imate masnu kožu, moraćete da ga fiksirate puderom u prahu ili kamenu. Dopada mi se ambalaža. Moja nijansa je 210 sandy beige. 


Nije toliko žut kada se lepo izblenda na licu :)

Cena mu je oko 1000 din. Iz Lilija su počeli da povlače ove pudere i korektore, ako neko ima neku informaciju o ovome, neka napiše u komentaru.

ZAOBIĐI



Loreal infallible tečni puder imam duže vreme. Piše da je long-lasting. Ako su pod tim podrazumevali trajanje od 2, 3 sata, onda jeste. Nikad mi se nije desilo da mi se puder skine oko usta, ali me je ovaj Lorealov uverio da je to moguće. Zaključak- nije postojan. Teže se blenda, jak je, ističe suve delove na licu i dodatno isušuje kožu. 



Pakovanje je jedino što mi se dopada. Ne sećam se cene, ali njihovi puderi su obično oko 1500 dinara.

Maybelline baby lips



Od kada su došli na naše tržište nastala je prava pomama za ovim labelima. Stvarno je pakovanje fantastično, divnih boja i ne može lako da se otvori u tašni, a da li je i sam proizvod toliko dobar?

PROBAJ

Maybelline baby lips pink punch. Šta god da oboje u roze, ja ću da kupim. Pakovanje mi je preslatko. Boja samog proizvoda takođe. Lepo izgleda na usnama. Miris mi se dopada, prijatan je. Hidratacija je zadovoljavajuća. Što je isto pohvalno, količina proizvoda u pakovanju je ogromna, trajaće vam dugo.

ZAOBIĐI



Maybelline baby lips hidrate. Osnovna zamerka ovom proizvodu jeste hidratacija, jer mislim da uopšte ne radi ono za šta je namenjen. Kada jednom nanesete ovo labelo, imaćete non-stop potrebu da ga ponovo nanosite, jer nekako isuši usne. Možda im je ovo trik da bi se proizvod brže trošio i samim tim iznova kupovao. :-) Kako god, ne volim labela koja ne hidriraju. Miris mi se dopada.

Cena labela je oko 250 dinara, a često su na sniženju u dm-u i Lilly-u.




Essence četkice


Četkice su od sintetičke dlake. Dolaze u plastičnoj futroli, što je pogodno za čuvanje i putovanje.

PROBAJ



Essence četka za puder namenjena je za nanošnje pudera u prahu ili kamenu. Ja sam je koristila i za rumenilo, a trenutno je koristim za konturisanje. Prijatno je mekana, ali i dovoljno tvrda. 


Praktična je za nošenje, zbog veličine. Nisam primetila da dlake otpadaju. Cena je oko 400 dinara.

ZAOBIĐI



Essence pljosnata četkica solidno se pokazala u nanošenju senke na kapak, što joj je i namena. Najveća zamerka je tvrdoća. Uopšte ne prija mom kapku, nekako grebe i iritira. “Ne linja” se preterano. Ispušta boju kad se pere. Cena je manja od 200 dinara.

Pišite u komentarima ako ste imale priliku da probate ove proizvode i kako vam se dopadaju.

Do čitanja!



Comments

  1. Sto se pudera tiče, nijedan nisam probala, imam svoj koji obožavam i više ne eksperimentisem. Baby lips plavi imam i nikakav je ali mi ga brat kupio pa ga samo zato volim. Rozi ima Lidija pa sam probala nije loš. :-D
    E sad, spasila mi budžet jer sam merkala ovu malu essence četkicu. Veliku imam i obožavam je, samo je moja roze bela, ove crne su mi malo ruznjikave. :-D T

    ReplyDelete
    Replies
    1. Bolje uzmi onu Aurinu četkicu, dlaka je prijatnija ili blush iz Aleksandra. :)

      Delete
  2. Ja imam celu tu Fit me kolekciju i to sam je kupila u nekom pakovanju za 20€ na promociji i super mi je sve. Jedino mi smeta što mi je njihov najsvetliji korektor 010 za nijasnu ili dve pretaman. Što se tiče Essence četkica jedino su mi se svidele crno-pink za rumenilo i kabuki četkica, ostale sam poklonila :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Fit mi kolekcija je stvarno super. Nisam probala te crno- roze četkice, ali mislim da ni neću. Ima mnogo boljih za sličnu cenu. :)

      Delete
    2. Probaj Fit me korektor u nijansi 015,svijetlija je puuno od 010 i 020,znam da zvuči nevjerovatno ali tako je :D
      Nadam se da sam pomogla :)

      Delete
  3. Baby lips rozi imam, plavi nisam kupila jer mi je prijateljica na vrijeme rekla da je apsolutno nikakav i da nije nešto poseban. Rozi mi je okej, koristila sam ga kad sam ga kupila ali sad više ne :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Mislim da su svi imali mnogo veća očekivanja od baby lipsa. Više su lepi na izgled nego što su upotrebljivi. :)

      Delete
  4. Loreal infallible je najgori puder na svetu. Prekriva solidno, ali postojanost je katastrofalna. Zapusava pore i iskacu bubuljice od njega.

    ReplyDelete
  5. Odlična ideja posta :) Baby lips imam žuti i rozi a meni je žuti mnogo bolji, lepo hidrira i prijatniji mi je na usnama od ovog drugog. L.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hvala, draga moja. :) Imaću taj žuti na umu. :)

      Delete
  6. Imam žuto Baby Lips labelo i zadovoljna sam ali ne i oduševljena, baš me zanima to pink :) Od Essence četkica imam samo tu za sjenila i dobra mi je, već godinu dana se dobro drži i nemam neke zamjerke na nju. Čekam da mi stigne ovih dana Avonova pa ću moći bolje usporediti učinak.
    Baš mi se sviđaju ovakvi postovi :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kada probaš neku mekšu, essence-ova ti više neće biti tako dobra, videćeš. :)

      Delete
  7. Jako mi se sviđa post. Zanimljivo da dva balzama iz iste kolekcije su toliko različita po kvaliteti.

    ReplyDelete
  8. Želim ovaj Fit me,samo da nađem odgovarajuću nijansu :)
    Super post,baš mi se dopada!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hvala. :) Ja kad sam ga kupovala, bilo je malo nijansi. :/

      Delete
  9. Već dugo želim probati Fit me puder, svugdje čujem puno pohvala za njeha. A Essence kistovi koje imam su mi odlični, iako moram priznati da nisam probala ovaj za sjenilo. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Taj za senke nije mekan i fin kao četke za lice. Fit me sam kupila tako što sam ga prvo probala kod drugarice. Bilo bi dobro da svaki puder tako mogu da testiram, ne bi bilo bacanja novca. :)

      Delete
  10. Meni su ovi baby lips grozni,mozda samo taj rozi da je simpatican (nemam bolji opis trenutno) :-)
    A svidja mi se ovaj tip postova gdje se moze vidjeti i nesto sto treba zaobici,samo nastavi :-)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Nisam ni ja preoduševljena rozim, ali nije baš ni za bacanje. :) Biće ovakvih postova, jer i ja volim kada se u tekstovima spominju i ne tako dobri proizvodi. Hvala na podršci. :))

      Delete
  11. Ja imam(i obozavam) Essence cetkice iz proslogodisnje LE. Ove crne nisam probala jer sam na blogovima nalazila na oprecne stavove.

    ReplyDelete

Post a Comment

Popular posts from this blog

ZIAJA losion za samopotamnjivanje

I dalje ostajem pri tome da ću se i ovog leta minimalno izlagati suncu, iako volim preplanuli ten. Međutim, zdravlje mi je važnije od izgleda, a izuzetno sam svesna koliko su sunčevi zraci opasni, posebno za mene. S obzirom na to da sam prilično svetlog tena, koji inače ne volim, pomoć tražim u kremama za samopotamnjivanje. Već sam pisala o Balea proizvodima za ovu namenu kojima sam prilično zadovoljna (pročitajte ovde ). Međutim, rešila sam da probam i Ziaju. Dobila sam preporuku od drugarica, ali i prilično niska cena od 300 dinara na sniženju, naterala me je da kupim ovaj proizvod.

SUBRINA professional Unique farba za kosu (moje iskustvo sa farbama)

Svako ko se farba u plavo, zna koliko je teško dobiti lepu, prirodnu nijansu, bez žutih tonova. Ja sam tokom godina koristila mnoge farbe, a u nastavku ćete pročitati i moje mišljenje o njima.

SUNKISSED pena za samopotamnjivanje - dark

S obzirom na to da ovog leta, bar do sada, nismo baš imali priliku da se sunčamo i dobijemo željenu preplanulu boju, mnoge devojke pokazale su interesovanje za razne proizvode za samopotamnjivanje. Pošto ja vodim računa o zdravlju kože, a i u skladu sa konsultacijama sa dermatologom, shvatila sam da je ovaj vid tamnjenja najzdraviji. Međutim, zaista nije lako pronaći proizvod koji će vašoj koži dati lep preplanuli izgled, a da pri tom izbegnete fleke i druge "neprijatnosti". Kada se brend Sunkissed pojavio na našem tržištu, ja sam imala veliku želju da probam proizvode za samopotamnjivanje jer sam čula zaista mnogo pozitivnih utisaka. Kako je ovaj brend kod nas bio dostupan samo na sajtu onlinekozmetika.com, odlagala sam kupovinu (ne volim da poručujem online), međutim slučajno sam na željenu penu naletela u Lilly drogeriji i morala sam odmah da je kupim. Pena dolazi u pakovanju od 200 ml. Dostupna je u dve nijanse - medium i dark. Ja sam u Lilly-u pronašla samo dark