Skip to main content

Kozmetika Afrodita- preparati za lice


Kozmetika Afrodita je slovenačka kozmetička kuća koja ima prilično kvalitetne i cenom pristupačne proizvode. Neretko ćete videti kozmetičke salone koji, u svom radu, koriste upravo Afroditine proizvode i često ih preporučuju.
U ovom postu predstaviću vam četiri proizvoda za lice.


Pena za čišćenje- Clean Phase



 Ovaj proizvod, osim što detaljno čisti kožu, hijaluronskom kiselinom i ekstraktom limuna održava svežinu kože, hidrira i sprečava gubitak vlažnosti. Uklanja i ostatke šminke.
Namenjen je za normalnu do masnu kožu. Ne sadrži paraben, parafin, silikon niti alkohol.
Iako imam normalnu do suvu kožu, ovaj proizvod mi nije izazvao nikakve komplikacije, iritacije, zatezanja ili crvenilo. Veoma je blag i prijatan. Lepo očisti kožu. Nakon upotrebe ovog proizvoda koža je meka i prijatna na dodir. Miris je blag.
150 ml, oko 600 dinara



Hranljiva krema- badem



Ova krema hrani, neguje, podstiče regeneraciju i rast novih ćelija kože. Namenjena je za suvu i vrlo suvu kožu, ali i za zreliju kožu ili onu sa prvim borama, jer sprečava starenje, vraća elastičnost i učvršćuje kožu.


Sadrži vitamine A i E i proteine badema.


Krema je prilično masna, međutim koža je posle određenog vremena potpuno upije, a lice ostane meko i zaista imate osećaj da je dobro nahranjeno. Ja je koristim kao noćnu kremu. Odlična je za suvu kožu. Jedinu zamerku imam na miris, koji mi uopšte nije prijatan.
50 ml, oko 500/600 dinara

 Hidratantna krema- badem



Krema koja vlaži, hrani i učvršćuje kožu. Istovremeno je štiti od štetnih uticaja okoline i od gubitka vlage. Namenjena je za normalnu i mešovitu kožu. Sadrži proteine badema, vitamin E i matični mleč.


Proizvođač kaže da je odlična podloga za make-up.


Krema je dnevna i lagana. Pruža potrebnu hidrataciju. Onima sa veoma suvom kožom neće biti dovoljno hranljiva. Za razliku od prethodno pomenute kreme, ova ima prijatan, blag miris.
50 ml, oko 500/600 dinara

Okoloočna krema- kamilica sensitive



 Ona hidrira i sprečava isušivanje predela oko očiju. Kamilica nežno smiruje i ublažava nadraženost umorne kože, a ceramidi deluju protiv starenja. Smanjuje tamne podočnjake i natečenost, kožu učvršćuje i zaglađuje borice oko očiju. Ne sadrži paraben, parafin i alkohol.
Masnija je, potrebno je neko vreme da se upije, pa ne preporučujem da se nanosi pre šminkanja.


Ovu kremu mi je prosledila drugarica jer nije bila zadovoljna njenim učinkom. Iskrena da budem, nisam ni ja. Ne smanjuje mi podočnjake niti natečenost. Iritira mi oči, koje počnu da suze, a nisu osetljive. Miris mi se takođe ne dopada. Očekivala sam miris kamilice. Sve u svemu, krema koja za mene nema funkciju, ali ne znači da nekom drugom ne odgovara ili neće odgovarati.
15 ml, oko 500 dinara


Generalno, zadovoljna sam Afroditinim proizvodima i sigurno ću i ih i dalje kupovati, što preporučujem i vama. Dobar su izbor ako razmišljate o novogodišnjim poklonima za neku damu.

Da li koristite Afroditine proizvode i kako vam se dopadaju?

Comments

  1. Ja obožavam Afroditine proizvode,još ih je moja mama koristila dok sam bila mala,sve što sam probala do sad me je oduševilo,imaju super izbor i kvalitet na nivou :)

    ReplyDelete
  2. Skoro sam kupila jedan njihov šampon pa ćemo da vidimo kako će da se pokaže :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Nikada nisam koristila njihove proizvode za kosu. Javi kakav je. :)

      Delete
  3. Jako me zanima ova ova Afroditina kolekcija, valjda će nekad doći na red :) Penu ti ne bi trebala da koristiš kao ni ja, a zanima me i micelarna, sada sam u fazi testiranja raznih :) Inače volim Afroditu, jako dobre proizvode imaju! L.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ne koristim je, prosledila sam je, samo sam je testirala. :) Nisam znala da imaju micelarnu.

      Delete
  4. Odlična recenzija,pjenu bi mogla isprobati :)

    ReplyDelete
  5. Koristim i koristila sam, svidjaju mi se, mislim da imaju bas posebne proizvode kojih ne mozes naci kod drugih brendova u smislu kvalitete, a jako me se dojmila ta krema s bademom prije iako je miris bas cudan slazem se :D voljela bi ovu pjenu za ciscenje isprobati uskoro :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kvalitetni, a opet pristupačni. Mislim da sa njima nikad ne možeš da pogrešiš. Pena je baš dobra, posebno za one sa masnijom kožom. :)

      Delete
  6. Jesi li probala mozda kremu za lice sa maslinom? :)

    ReplyDelete

Post a Comment

Popular posts from this blog

ZIAJA losion za samopotamnjivanje

I dalje ostajem pri tome da ću se i ovog leta minimalno izlagati suncu, iako volim preplanuli ten. Međutim, zdravlje mi je važnije od izgleda, a izuzetno sam svesna koliko su sunčevi zraci opasni, posebno za mene. S obzirom na to da sam prilično svetlog tena, koji inače ne volim, pomoć tražim u kremama za samopotamnjivanje. Već sam pisala o Balea proizvodima za ovu namenu kojima sam prilično zadovoljna (pročitajte ovde ). Međutim, rešila sam da probam i Ziaju. Dobila sam preporuku od drugarica, ali i prilično niska cena od 300 dinara na sniženju, naterala me je da kupim ovaj proizvod.

SUBRINA professional Unique farba za kosu (moje iskustvo sa farbama)

Svako ko se farba u plavo, zna koliko je teško dobiti lepu, prirodnu nijansu, bez žutih tonova. Ja sam tokom godina koristila mnoge farbe, a u nastavku ćete pročitati i moje mišljenje o njima.

SUNKISSED pena za samopotamnjivanje - dark

S obzirom na to da ovog leta, bar do sada, nismo baš imali priliku da se sunčamo i dobijemo željenu preplanulu boju, mnoge devojke pokazale su interesovanje za razne proizvode za samopotamnjivanje. Pošto ja vodim računa o zdravlju kože, a i u skladu sa konsultacijama sa dermatologom, shvatila sam da je ovaj vid tamnjenja najzdraviji. Međutim, zaista nije lako pronaći proizvod koji će vašoj koži dati lep preplanuli izgled, a da pri tom izbegnete fleke i druge "neprijatnosti". Kada se brend Sunkissed pojavio na našem tržištu, ja sam imala veliku želju da probam proizvode za samopotamnjivanje jer sam čula zaista mnogo pozitivnih utisaka. Kako je ovaj brend kod nas bio dostupan samo na sajtu onlinekozmetika.com, odlagala sam kupovinu (ne volim da poručujem online), međutim slučajno sam na željenu penu naletela u Lilly drogeriji i morala sam odmah da je kupim. Pena dolazi u pakovanju od 200 ml. Dostupna je u dve nijanse - medium i dark. Ja sam u Lilly-u pronašla samo dark