Skip to main content

FASHION MAKE-UP- recenzija paleta


U današnjem postu predstaviću vam dve palete brenda FASHION MAKE-UP koje sam sasvim slučajno spazila u jednoj maloj parfimeriji u Rumi. S obzirom na to da nikada ranije nisam čula za ovaj brend, bila sam veoma skeptična kada su u pitanju ove palete, prvenstveno zbog cene, koja je zaista niska. Međutim, prijatno sam se iznenadila.




 Na pakovanju piše da je zemlja porekla ovog brenda Francuska, a guglajući po internetu uverila sam se u to. U svojoj ponudi Fashion make-up ima i pudere u kamenu, rumenila, pojedinačne senke, karmine i alajnere u obliku flomastera. Pretpostavljam da imaju još mnogo toga, ali ovo su proizvodi koji se mogu naći na štandu u pomenutoj parfimeriji.

Palete su me oduševile. Prvo sam kupila jednu, a kako mi se ona veoma dopala, ubrzo sam uzela još jednu. Od kako ih imam, svakodnevno ih koristim.
Pakovanje je plastično, slatko i pristojnog kvaliteta.
Obe palete sastoje se od 8 senki koje su veoma lepo pigmentovane, odlično se blendaju i postojane su.

Paleta u broju 3, Pink



 U ovoj paleti nalaze se 3 roze senke, 2 braon, 1 narandžasta, 1 bež i 1 koja je nešto između braon i crvenkaste. Piše da su pogodne za ombre efekat. Sve su sedefaste.

Svočevi:





Paleta u broju 2, Brown




Ova paleta pogodna je za smokey eyes. Nijasne su nude i odlične za svakodnevni make-up. 3 senke su mat, ostale su sedefaste.

Svočevi:




*Napomena: na svim fotografijama senke su bez baze.

 Ja sam prezadovoljna ovim senkama, jer su potpuno ispunile moja očekivanja. Za cenu od 250 dinara, zaista dobijate i više nego odličan proizvod.


Kako vam se dopadaju ove senke?

Da li ste možda u nekim parfimerijama videle ovaj brend?



  

Comments

  1. Pigmentacije je sasvim solidna a cena je smešna. Potražiću ih ovde kod mene :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Bolje su na očima nego na ruci. Cena je smešna baš. :)

      Delete
  2. Svočevi izgledaju super! Nikada nisam videla ove paletice a više mi se sviđa ona prva, sa rozim senkama :) Da sam ih i videla negde, sumnjala bih u pigmentaciju i postojanost istih zbog niske cene, pa bih ih verovatno propustila hahah #sad_zvučim_kao_snob :D L

    ReplyDelete
    Replies
    1. Uglavnom tako razmišljamo, ali ja sam im dala šansu i oduševila se. :)

      Delete
    2. Au :D Bas sam iznenadjena cenom, a jos vise samim proizvodom. Do sada se nisam susrela sa ovim brendom, obavezno cu potraziti njihove proizvode u parfimeriji.

      Delete
    3. Ako pronađeš, obavezno uzmi paletu. :)

      Delete
  3. Ja moju obozavam, posebno burgundi nijansu koja fenomenalno istice zelene oci 😍

    ReplyDelete
    Replies
    1. Čini mi se da je ta još bolje pigmentovana, spomenuću i nju u nekom od narednih postova. :)

      Delete
  4. Ja imam ovu prvu paletu koju si opisala, takođe sam slučajno naišla na njih i prijatno se iznenadila. :)
    A prodavačica mi je rekla da su cene niske jer se ne reklamiraju nigde i nemaju testere za proizvode, pa je uglavnom sve kupovina na slepo.
    U Beogradu se mogu naći u Višnjici, tamo gde su i Montagne Jeunesse maske. :)

    ReplyDelete
  5. prvi put cujem za njih ali boje su prekrasne

    ReplyDelete
  6. Gde da nađem ove paletice kod mene u NS ima li neko pojma? Mnogo mi se dopadaju :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ako ih vidim u NS-u ili ako čujem gde imaju, javljam. :)

      Delete

Post a Comment

Popular posts from this blog

ZIAJA losion za samopotamnjivanje

I dalje ostajem pri tome da ću se i ovog leta minimalno izlagati suncu, iako volim preplanuli ten. Međutim, zdravlje mi je važnije od izgleda, a izuzetno sam svesna koliko su sunčevi zraci opasni, posebno za mene. S obzirom na to da sam prilično svetlog tena, koji inače ne volim, pomoć tražim u kremama za samopotamnjivanje. Već sam pisala o Balea proizvodima za ovu namenu kojima sam prilično zadovoljna (pročitajte ovde ). Međutim, rešila sam da probam i Ziaju. Dobila sam preporuku od drugarica, ali i prilično niska cena od 300 dinara na sniženju, naterala me je da kupim ovaj proizvod.

SUBRINA professional Unique farba za kosu (moje iskustvo sa farbama)

Svako ko se farba u plavo, zna koliko je teško dobiti lepu, prirodnu nijansu, bez žutih tonova. Ja sam tokom godina koristila mnoge farbe, a u nastavku ćete pročitati i moje mišljenje o njima.

SUNKISSED pena za samopotamnjivanje - dark

S obzirom na to da ovog leta, bar do sada, nismo baš imali priliku da se sunčamo i dobijemo željenu preplanulu boju, mnoge devojke pokazale su interesovanje za razne proizvode za samopotamnjivanje. Pošto ja vodim računa o zdravlju kože, a i u skladu sa konsultacijama sa dermatologom, shvatila sam da je ovaj vid tamnjenja najzdraviji. Međutim, zaista nije lako pronaći proizvod koji će vašoj koži dati lep preplanuli izgled, a da pri tom izbegnete fleke i druge "neprijatnosti". Kada se brend Sunkissed pojavio na našem tržištu, ja sam imala veliku želju da probam proizvode za samopotamnjivanje jer sam čula zaista mnogo pozitivnih utisaka. Kako je ovaj brend kod nas bio dostupan samo na sajtu onlinekozmetika.com, odlagala sam kupovinu (ne volim da poručujem online), međutim slučajno sam na željenu penu naletela u Lilly drogeriji i morala sam odmah da je kupim. Pena dolazi u pakovanju od 200 ml. Dostupna je u dve nijanse - medium i dark. Ja sam u Lilly-u pronašla samo dark