Skip to main content

PROBAJ ILI ZAOBIĐI? AURA - Ultimatte mat tečni ruž 910 au naturel

Konačno su na policama noviteti iz Aure. Rekla bih da je ovaj brend očekivao da oni izazovu pravu revoluciju. I nije da se devojke nisu odmah zainteresovale za nove karmine. Naime, Aura se držala oprobanog i sigurnog recepta kada je tekstura u pitanju. S tim u vezi i ovi karmini su tečni i mat. Jednostavno popularnost takvih proizvoda ne jenjava. Takođe, verujem da je Aura računala na to da nijedna obožavateljka karmina neće ostati imuna na 13 fenomenalnih nijansi. Ukoliko niste mogle, među mat karminima na tržištu, da pronađete savršenu nude nijansu za sebe, verujem da će vas Aurini karmini posebno zainteresovati. Možete da birate i između braon, karmina boje mesa i one koji u sebi imaju sivu i ljubičastu. Ovaj put, Aura je zaobišla crvene i drečave nijanse.




Moram da priznam da sam dugo razmišljala koju nijansu za početak da izaberem. Htela sam da ona bude svetlija i na kraju sam se odlučila za 910 au naturel, najsvetliju u ponudi. Izgleda da to nije bio dobar izbor.



Naime, miris ovog karmina je divan ukoliko volite vanilu. Apsolutno je sličan skoro svim tečnim karminima i tu nemam nijednu primedbu.

Kada je reč o teksturi, ona nije skroz tečna kao npr. kod GR ruževa. Nekako je suvlja i ne razliva se. Karmin je potpuno baršunast i zaista lepo klizi po usnama. 



Pigmentacija je dobra iako bi mogla da bude i bolja. Nijansa koju ja imam u jednom sloju nema punu prekrivenost.

S obzirom na to da karmin nije tečan, suši se malo sporije. Dok se suši prilično je lepljiv. Kada se osuši ističe sve borice na usnama i deluje prilično suvo što mi se ne dopada. Iako je suv nije neprijatan na usnama niti težak.



Međutim, ono što se meni ne dopada i što ga čini potpuno nenosivim jeste činjenica da je veoma loše izgleda na donjoj usni. Istog momenta se skida sa unutrašnje strane donje usne ma koliko ga popravljala. Zaista usne izgledaju suvo i neuredno.




Upravo zbog toga što se ne usuđujem da ga nosim kada izlazim iz kuće, nisam mogla da proverim koliko traje na usnama.


Nisam sigurna da li su i druge nijanse istog kvaliteta ili je samo ova najsvetlija loša. Blogerka Sonya Sabo napisala je post od nijansi 902 i njena iskustva su pozitivna (pročitaj ovde).



Pakovanje mi se dopada, pogotovo što je na jednoj strani providno tako da možete da vidite nijansu. Četkica je neobična ali dobro nanosi proizvod.

Ukoliko ste probale još neku nijansu, pišite utiske! A ovu vam preporučujem da zaobiđete!












Comments

  1. Hvala ti na linku na moj blog. Procitala sam recenziju - tekstura mog ruza uopste nije barsunasta I suva, bas je tecan... treba mu nekih 5 min da se osusi...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Očigledno ima razlike među nijansama.

      Delete
  2. Imam nijansu Exposed i slazem se sa vecim delom tvog teksta, jedino ne mogu da kazem da deluje suvo na usnama.. Tekstura je fina i barsunasta, susi se nesto duze od 5 min, a boja je neka tamna ljubicasto-siva, mada sam mislila da ce vise vuci na ljubicastu. Za trajnost ne znam jer ga jos nisam nosila van kuce :). Kupila sam i Revolution olovku uz ovaj ruz, jake je pigmentacije, odlicna je. Jesi li videla ove olovke? Kristina

    ReplyDelete

Post a Comment

Popular posts from this blog

ZIAJA losion za samopotamnjivanje

I dalje ostajem pri tome da ću se i ovog leta minimalno izlagati suncu, iako volim preplanuli ten. Međutim, zdravlje mi je važnije od izgleda, a izuzetno sam svesna koliko su sunčevi zraci opasni, posebno za mene. S obzirom na to da sam prilično svetlog tena, koji inače ne volim, pomoć tražim u kremama za samopotamnjivanje. Već sam pisala o Balea proizvodima za ovu namenu kojima sam prilično zadovoljna (pročitajte ovde ). Međutim, rešila sam da probam i Ziaju. Dobila sam preporuku od drugarica, ali i prilično niska cena od 300 dinara na sniženju, naterala me je da kupim ovaj proizvod.

SUBRINA professional Unique farba za kosu (moje iskustvo sa farbama)

Svako ko se farba u plavo, zna koliko je teško dobiti lepu, prirodnu nijansu, bez žutih tonova. Ja sam tokom godina koristila mnoge farbe, a u nastavku ćete pročitati i moje mišljenje o njima.

SUNKISSED pena za samopotamnjivanje - dark

S obzirom na to da ovog leta, bar do sada, nismo baš imali priliku da se sunčamo i dobijemo željenu preplanulu boju, mnoge devojke pokazale su interesovanje za razne proizvode za samopotamnjivanje. Pošto ja vodim računa o zdravlju kože, a i u skladu sa konsultacijama sa dermatologom, shvatila sam da je ovaj vid tamnjenja najzdraviji. Međutim, zaista nije lako pronaći proizvod koji će vašoj koži dati lep preplanuli izgled, a da pri tom izbegnete fleke i druge "neprijatnosti". Kada se brend Sunkissed pojavio na našem tržištu, ja sam imala veliku želju da probam proizvode za samopotamnjivanje jer sam čula zaista mnogo pozitivnih utisaka. Kako je ovaj brend kod nas bio dostupan samo na sajtu onlinekozmetika.com, odlagala sam kupovinu (ne volim da poručujem online), međutim slučajno sam na željenu penu naletela u Lilly drogeriji i morala sam odmah da je kupim. Pena dolazi u pakovanju od 200 ml. Dostupna je u dve nijanse - medium i dark. Ja sam u Lilly-u pronašla samo dark