Skip to main content

POTROŠENI PROIZVODI #13


Nedavno sam razmišljala kako bi ovakvoj vrsti posta trebalo da promenim naziv u "konačni utisci o proizvodima", jer zaista prave utiske imate tek onda kada potpuno potrošite proizvod. Kao i uvek, i u ovom postu nalaze se favoriti ali i ona kozmetika koju sam jedva čekala da potrošim.



Pantene pro-v aqua light regenerator dobila sam u pakovanju sa mojim omiljenim šamponom iz iste linije. Zadovoljna sam ovim proizvodom ali ukoliko bih ga kupovala pre bi to bilo zbog fenomenalnog mirisa nego zbog neke posebne nege kose. Inače, ja regeneratore koristim nakon pakovanja.

Nivea hairmilk šampon jedan je od boljih šampona koji sam koristila u poslednje vreme. Lepo opere kosu, dobro peni, a da pri tom ne isušuje krajeve. Ukoliko vam se kosa brže masti onda bi trebalo da preskočite ovu liniju. Detaljnije ovde.

Balea šampon za suvo pranje kose ima dobar odnos cene i kvaliteta. Za 250 dinara zaista dobijate odličan proizvod. Ja ga često kupujem.

Syoss suvi šampon kupim samo kada ga nađem na sniženju, tačnije kada bude oko 300 dinara. On dobro pokupi višak sebuma sa temena, ima osvežavajući miris, ali pomalo isuši kosu što mi se ne dopada previše. Međutim, kosu drži "čistom" tokom celog dana.



Balea marshmallow kupka jedan je od onih proizvoda koje morate da kupite samo zbog pakovanja. Međutim, sam proizvod nije ništa posebno. Ima vrlo blag miris. Ukoliko me pitate da li bih ga ponovo kupila, odgovor je svakako da, jer ja ne mogu da odolim lepim pakovanjima.

Ziaja losion za telo ima predivan miris i veoma laganu teksturu. Uživala sam da ga koristim svaki put nakon tuširanja. 

Ideal figure anticelulit kapi nisu me oduševile. Nisam primetila neki značajan efekat iako je sama ideja u vezi sa ovim proizvodom zaista odlična. Recenziju pročitajte ovde.



Yogurt of Bulgaria gel za umivanje lica imam prilično dugo i konačno sam uspela da ga potrošim. Posle određenog vremena lice mi se zasitilo ovog gela i morala sam da počnem da koristim nešto novo. Iako je namenjen osetljivoj koži, ovaj gel ima prilično jak miris koji ja uglavnom izbegavam kada je lice u pitanju. Ukoliko vas zanima detaljna recenzija, kliknite ovde.

La roche-posay termalna voda našla se u mom postu "Promašaj nedelje". Uopšte mi se nije dopala jer nisam primetila posebno dejstvo. Na našem tržištu imam mnogo boljih termalnih voda za isti novac.

Eucerin krema protiv crvenila bila mi je odlična određeno vreme, ali sam nakon toga imala osećaj da više ne deluje i da mi se koža zasitila ovog proizvoda. Ovaj brend ima celu liniju za osetljivu kožu, ali ja sam pronašla pristupačnije proizvode koji mi više odgovaraju. (Recenzija)

Takva je upravo Ziaja krema sa kozijm mlekom. Ona veoma odgovara mom licu. Ukoliko imate suvu kožu, probajte ovu kremu. Detaljnije pročitajte ovde.



Incandessence parfem iz Avona definitivno nije miris koji bih ja izabrala za sebe. Međutim, dobila sam ga na poklon pa mi je zaista drag. U pitanju je cvetna nota.

Blend-a-med paste za zube najviše volim i uvek ih rado kupujem. Konkretno ova obećava izbeljivanje i dolazi u pakovanju sa još jednom pastom koja se koristi nakon nje. Ne mogu da kažem da mi je posebno izbelila zube jer nisam primetila neku značajnu razliku.



Essence puder i korektor nisu istrošeni do kraja ali ih imam već duže vreme i smatram da više ne treba da ih koristim. Ni jedan ni drugi proizvod me nisu posebno oduševili. Ovo je prvi Essence puder koji sam probala tako da ne mogu da ga uporedim ni sa jednim drugim. Što se korektora tiče, meni se mnogo više dopada novi sa poboljšanom formulom.

Essence puder za setovanje potpuno sam potrošila i prilično dugo mi je trajao. Bila sam veoma zadovoljna kako setuje šminku i koliko dugo drži kožu mat. Žao mi je što se ovaj puder više ne proizvodi.



Ingrid maskara nije mi bila omiljena jer pruža samo prirodan izgled trepavicama, dok ja volim da mi maskara daje taj dramatičan efekat. Međutim dobar je izbor za sve one koji vole da su im trepavice samo malo naglašene, lepo raščešljane bez previše proizvoda na njima. (Recenzija)

Essence volum stylist maskara zaista daje lep volumen i dužinu trepavicama, međutim glavni problem kod ove maskare upravo je taj što se preslikava u toku dana. Detaljnije ovde.

Loreal Manga maskara daje lep volumen i gustinu, međutim brzo mi se osušila. Smatram da za mnogo manje novca možete da pronađete bolji proizvod. 



Koozmetik balzam za usne jedan je od najboljih koje sam do sada probala. Lepo neguje, nemate potrebu da ga stalno nanosite, a ukusi su odlični i prijatni.

Avon dvostrana olovka za oči- imam je veoma dugo, a gotovo je nikad ne koristim. Nije previše postojana iako je prilično crna i lepo pigmentovana.



Llums sprej za brzo sušenje laka definitivno je proizvod koji ću nastaviti redovno da kupujem. Mnogo mi olakša lakiranje noktiju. Detaljnije ovde.

Velnea skidač laka (bez acetona) nimalo mi se nije dopao. U pitanju je roze verzija. S obzirom na to da mi je onaj zeleni bio odličan mislila sam da će mi se i ovaj dopasti, međutim nije bilo tako. Ne skida dobro lak a, što je najgore od svega, isušuje mi zanoktice. Preporučujem vam da preskočite roze i kupite zeleni koji je stvarno odličan.

Essence glow and care lak prilično sam često mazala jer sam nekako imala osećaj da mi zaista neguje nokte. Formula mi se nije previše svidela jer se lak brzo zgusnuo.



Golden Rose ice chic lakove redovno kupujem jer pored fenomenalnih nijansi, spadaju u najkvalitenije lakove koje sam do sada koristila. Traju prilično dugo na noktima i imaju odličnu teksturu.

Da li koristite neke od ovih proizvoda? Pišite mi svoje utiske!

Pratite novosti i na Instagramu!












Comments

Popular posts from this blog

ZIAJA losion za samopotamnjivanje

I dalje ostajem pri tome da ću se i ovog leta minimalno izlagati suncu, iako volim preplanuli ten. Međutim, zdravlje mi je važnije od izgleda, a izuzetno sam svesna koliko su sunčevi zraci opasni, posebno za mene. S obzirom na to da sam prilično svetlog tena, koji inače ne volim, pomoć tražim u kremama za samopotamnjivanje. Već sam pisala o Balea proizvodima za ovu namenu kojima sam prilično zadovoljna (pročitajte ovde ). Međutim, rešila sam da probam i Ziaju. Dobila sam preporuku od drugarica, ali i prilično niska cena od 300 dinara na sniženju, naterala me je da kupim ovaj proizvod.

SUBRINA professional Unique farba za kosu (moje iskustvo sa farbama)

Svako ko se farba u plavo, zna koliko je teško dobiti lepu, prirodnu nijansu, bez žutih tonova. Ja sam tokom godina koristila mnoge farbe, a u nastavku ćete pročitati i moje mišljenje o njima.

SUNKISSED pena za samopotamnjivanje - dark

S obzirom na to da ovog leta, bar do sada, nismo baš imali priliku da se sunčamo i dobijemo željenu preplanulu boju, mnoge devojke pokazale su interesovanje za razne proizvode za samopotamnjivanje. Pošto ja vodim računa o zdravlju kože, a i u skladu sa konsultacijama sa dermatologom, shvatila sam da je ovaj vid tamnjenja najzdraviji. Međutim, zaista nije lako pronaći proizvod koji će vašoj koži dati lep preplanuli izgled, a da pri tom izbegnete fleke i druge "neprijatnosti". Kada se brend Sunkissed pojavio na našem tržištu, ja sam imala veliku želju da probam proizvode za samopotamnjivanje jer sam čula zaista mnogo pozitivnih utisaka. Kako je ovaj brend kod nas bio dostupan samo na sajtu onlinekozmetika.com, odlagala sam kupovinu (ne volim da poručujem online), međutim slučajno sam na željenu penu naletela u Lilly drogeriji i morala sam odmah da je kupim. Pena dolazi u pakovanju od 200 ml. Dostupna je u dve nijanse - medium i dark. Ja sam u Lilly-u pronašla samo dark