Skip to main content

ESSENCE Eye and face paleta


Ukoliko biste me pitali koji je to make-up proizvod neizostavan kada krećete na put, svakako bih rekla da je to jedna paleta koja sadrži sve one proizvode za oči i lice koji su vam tokom putovanja neophodni.

Uvek kada se pakujem gledam da što manje šminke ponesem i baš zbog toga biram one proizvode koji su praktični kao što je ova Essence paleta.



Ona se sastoji iz četiri senke, hajlajtera i rumenila, a takve je veličine da staje skoro u svaki neseser.

Sve senke su sedefasta, što bih negde izdvojila kao manu, s obzirom na to da volim da u paletama postoji bar jedna mat senka koja bi bila pogodna za pregib kapka.



Prve dve nijanse (u gornjem redu) veoma mi se dopadaju. Smatram da spadaju u one koje vrlo lako mogu da se kombinuju, a pogodne su i za dnevnu i za noćnu šminku. Roze i siva senka nisu nijanse koje ja rado koristim u svom šminkanju, ali su lepe, pogotovo kada se zajedno iskombinuju.



Senke su zaista veoma lepo pigmentovane i odlično se blendaju i što se kvaliteta tiče zaista nemam zamerku. Tekstura je čak i lagano kremasta, truse se, ali ne previše.

Dugotrajne su i ne skupljaju se u pregibu. Uz bazu za senke traju mi dok ne skinem šminku.

Kada je reč o proizvodima za lice, prilično sam zadovoljna. Upravo zbog njih često se "hvatam" za ovu paletu.



Hajlajter je divan. Iako mi je na prvi pogled delovao kao suptilan, prilično je primetan i veoma lepo izgleda na licu. Nije potpuno sitno mleven, pa se nađe i poneka šljokica. Mislim da je odličan za svetliji ten.



Rumenilo je, s druge strane, veoma suptilno. Roze-breskvasta nijansa savršeno pristaje svetlijem tenu. Takođe, rumenilo je blago sedefasto pa daje svež izgled licu. Lepo se blenda i stapa sa kožom. Pigmentacija je zadovoljavajuća ali se neće desiti da sa njim preterate.



Nijansa ove paletice je 01 glow for it i njena cena je oko 500, 600 dinara.

Kada bi joj dodali bronzer i dve mat, umesto sedefastih senki, ova paleta bi za mene bila savršena. Da li se slažete?



Kako se vama dopada ovaj proizvod? Da li ste ga probale? Nosite li na putovanja nešto slično?

Comments

Post a Comment

Popular posts from this blog

ZIAJA losion za samopotamnjivanje

I dalje ostajem pri tome da ću se i ovog leta minimalno izlagati suncu, iako volim preplanuli ten. Međutim, zdravlje mi je važnije od izgleda, a izuzetno sam svesna koliko su sunčevi zraci opasni, posebno za mene. S obzirom na to da sam prilično svetlog tena, koji inače ne volim, pomoć tražim u kremama za samopotamnjivanje. Već sam pisala o Balea proizvodima za ovu namenu kojima sam prilično zadovoljna (pročitajte ovde ). Međutim, rešila sam da probam i Ziaju. Dobila sam preporuku od drugarica, ali i prilično niska cena od 300 dinara na sniženju, naterala me je da kupim ovaj proizvod.

SUBRINA professional Unique farba za kosu (moje iskustvo sa farbama)

Svako ko se farba u plavo, zna koliko je teško dobiti lepu, prirodnu nijansu, bez žutih tonova. Ja sam tokom godina koristila mnoge farbe, a u nastavku ćete pročitati i moje mišljenje o njima.

SUNKISSED pena za samopotamnjivanje - dark

S obzirom na to da ovog leta, bar do sada, nismo baš imali priliku da se sunčamo i dobijemo željenu preplanulu boju, mnoge devojke pokazale su interesovanje za razne proizvode za samopotamnjivanje. Pošto ja vodim računa o zdravlju kože, a i u skladu sa konsultacijama sa dermatologom, shvatila sam da je ovaj vid tamnjenja najzdraviji. Međutim, zaista nije lako pronaći proizvod koji će vašoj koži dati lep preplanuli izgled, a da pri tom izbegnete fleke i druge "neprijatnosti". Kada se brend Sunkissed pojavio na našem tržištu, ja sam imala veliku želju da probam proizvode za samopotamnjivanje jer sam čula zaista mnogo pozitivnih utisaka. Kako je ovaj brend kod nas bio dostupan samo na sajtu onlinekozmetika.com, odlagala sam kupovinu (ne volim da poručujem online), međutim slučajno sam na željenu penu naletela u Lilly drogeriji i morala sam odmah da je kupim. Pena dolazi u pakovanju od 200 ml. Dostupna je u dve nijanse - medium i dark. Ja sam u Lilly-u pronašla samo dark