Skip to main content

Potrošeni proizvodi #5





Dođe tako i jedan od onih dana kada shvatite da ste sve omiljene proizvode potrošili, što baš i nije posebno sjajan osećaj. U stvari nije sjajan uopšte. Ali uprkos tome, uvek se radujem prikupljanju praznih pakovanja i sa zadovoljstvom ih, nakon fotografisanja, odlažem u kantu. Kao što sam rekla, u ovom postu biće mnogo favorita tako da vam preporučuje da nastavite sa čitanjem.


Proizvodi za lice





Mamma & baby vlažne maramice sensitive- Odlične su ukoliko imate suvu i osetljivu kožu. Od kada sam ih prvi put probala zaista ne nameravam da prestanem da ih kupujem. Čak su dobre da njima obrišete lice i pre šminkanja, pošto čine kožu neverovatno glatkom i mekom, a ne izazivaju nikakve iritacije. Što se tiče skidanja šminka, za šta ih ja uglavnom koristim, dobro obavljaju posao. Mada je meni u tom slučaju najvažnije da mi ne iritiraju lice. Dovoljno su vlažne i ne suše se u pakovanju. Cena im je, čini mi se, 125 dinara i mogu da se kupe u Lilly-u.



Balea maska za lice Mrtvo more- On njoj sam već pisala (recenziju pogledajte ovde). I dalje stojim pri mišljenju da je dobra i da lepo očisti lice. 



Avene termalna voda- Sjajn proizvod i za lice i za druge delove tela. Pošto sam već pisala o njoj (pogledajte ovde) sada neću detaljisati, ali samo želim da istaknem da je odlična za osetljivu kožu. Možete je nanositi i pre kreme ali i nakon šminkanja. Stvarno jedan dobar proizvod koji ću sigurno kupiti ponovo.

Balea aqua spray- Ovaj proizvod bio mi je od velike koristi tokom toplih letnjih dana. Zaista lepo osveži, a možete ga naneti i preko šminke bez straha da će se šminka razliti. Ja sam ga koristila i da nakvasim četkice pre npr. nanošenje tečnog pudera (Probajte da vlažnim četkicama nanesete vašu podlogu, zaista se dobije lep finiš). Cena mu je bila oko 200 dinara, a smatram da ovakav proizvod uvek treba imati.




Dermix Hydrator je moja omiljena krema i nakon druge potrošene bočice zaista mogu da kažem da je najbolja od svih koje sam koristila. Svakako planiram da naručim treću, jer već primećujem da su mi borice postale vidljivije. (Recenzija)

Eucerin Ultra Sensitive- Cela ta Eucerinova linija za osetljivu kožu je odlična jer u svom sastavu nema ništa što bi iritiralo takvu kožu. Možda nije najsrećnije rešenje ako vam je koža izraženo suva, ali ako je osetljiva onda je pravi izbor. (Recenzija)




Trake za depilaciju lica- Do sada sam potrošila dva pakovanja ovih trakica i veoma sam zadovoljna. Dobro skidaju dlačice sa lica, a pri tom su nežne i ne izazivaju iritacije. Jednostavne su za korišćenje i imaju lep voćkast miris. U pakovanju dobijete 20 tračica i tri maramice za uklanjanje voska i umirivanje kože. Mislim da koštaju oko 150 dinara. Nekada ih je bilo u Maxi marketima, a sigurno ih možete pronaći u Tempu.


Proizvodi za kosu





Velnea šampon sa uljem makadamije- Sasvim dobar šampon po veoma pristupačnoj ceni. Ono što je odlično, ne isušuje kosu. Ja imam osećaj da je neguje. U pitanju je Lilly proizvod i samo ga tamo možete pronaći.

O preostala tri proizvoda već sam pisala. Sjajna su i da se ne bih ponavljala, kliknite na njihova imena i pročitajte detaljnu recenziju: Schauma suvi šampon, Bed head balzam za volumen, Balea šampon za oštećenu kosu.


Dekorativa





Eveline CC krema- Proizvod koji je za mene bio otkriće u 2015. Odlična je u koliko imate problem sa crvenilom za licu jer ga dobro prekriva i umirije iziritiranu kožu. (Kliknite ovde za više informacija)

Rimmel i Essence maskare našle su se zajedno u postu o maskarama koje su dobre i jeftine, s tim što prednost dajem Essence maskari kao jednoj od najboljih u drogerijskom rangu. (Pogledajte post ovde)

Golden Rose mat bronzer- Ovaj proizvod imam već dugo, pošto nigde ne piše rok trajanja nisam želela da rizikujem. Neke od devojaka rekle su mi da on više ne može da se kupi kod nas, ali ukoliko vas zanima nešto više o ovom proizvodu, kliknite ovde.



O Nivea dezodoransu (pogledajte ovde) i Ziaja losionu za samopotamnjivanje (pogledaj ovde) već sam pisala i oba proizvoda mi se veoma dopadaju.

Uljani skidač laka za nokte- Generalno mi nije bitno koji skidač laka je u pitanju, s tim da uvek gledam da uzmem uljani kako bih izbegla isušivanje noktiju. Konkretno ovaj bio je sasvim dobar a kupila sam ga u apoteci.




Alverde puter za telo- Bio je deo božićnog prošlogodišnjeg seta. Kao što možete da primetite nisam ga potrošila ali je promenio miris i pomalo teksturu, pa sam bila prinuđena da ga bacim. Inače je fenomenalno mirisao na brusnicu i čokoladu. I o njemu sam pisala, pa ukoliko vas zanima kliknite ovde.

Da li ste koristile neke od ovih proizvoda?


Comments

  1. Koristila sam dosta ovih proizvoda i ja sam ih brzo potrosila pa moram pisati na blogu :)

    ReplyDelete
  2. Od svega u empties postu - avebe termalna mi-je najvise zapela za oko jer ju koristim godinama.

    ReplyDelete

Post a Comment

Popular posts from this blog

ZIAJA losion za samopotamnjivanje

I dalje ostajem pri tome da ću se i ovog leta minimalno izlagati suncu, iako volim preplanuli ten. Međutim, zdravlje mi je važnije od izgleda, a izuzetno sam svesna koliko su sunčevi zraci opasni, posebno za mene. S obzirom na to da sam prilično svetlog tena, koji inače ne volim, pomoć tražim u kremama za samopotamnjivanje. Već sam pisala o Balea proizvodima za ovu namenu kojima sam prilično zadovoljna (pročitajte ovde ). Međutim, rešila sam da probam i Ziaju. Dobila sam preporuku od drugarica, ali i prilično niska cena od 300 dinara na sniženju, naterala me je da kupim ovaj proizvod.

SUBRINA professional Unique farba za kosu (moje iskustvo sa farbama)

Svako ko se farba u plavo, zna koliko je teško dobiti lepu, prirodnu nijansu, bez žutih tonova. Ja sam tokom godina koristila mnoge farbe, a u nastavku ćete pročitati i moje mišljenje o njima.

SUNKISSED pena za samopotamnjivanje - dark

S obzirom na to da ovog leta, bar do sada, nismo baš imali priliku da se sunčamo i dobijemo željenu preplanulu boju, mnoge devojke pokazale su interesovanje za razne proizvode za samopotamnjivanje. Pošto ja vodim računa o zdravlju kože, a i u skladu sa konsultacijama sa dermatologom, shvatila sam da je ovaj vid tamnjenja najzdraviji. Međutim, zaista nije lako pronaći proizvod koji će vašoj koži dati lep preplanuli izgled, a da pri tom izbegnete fleke i druge "neprijatnosti". Kada se brend Sunkissed pojavio na našem tržištu, ja sam imala veliku želju da probam proizvode za samopotamnjivanje jer sam čula zaista mnogo pozitivnih utisaka. Kako je ovaj brend kod nas bio dostupan samo na sajtu onlinekozmetika.com, odlagala sam kupovinu (ne volim da poručujem online), međutim slučajno sam na željenu penu naletela u Lilly drogeriji i morala sam odmah da je kupim. Pena dolazi u pakovanju od 200 ml. Dostupna je u dve nijanse - medium i dark. Ja sam u Lilly-u pronašla samo dark