Skip to main content

Feniranje uvijanjem i frizer koji voli vašu kosu (Foto i Video)




Verujem da je svakoj ženi važno da ima frizera kome može da veruje. Meni svakako jeste. Nije mi baš svejedno da bilo kome poverim svoju kosu, iako nisam od onih koje su sklone eksperimentisanju. Volim frizere koji vole kosu, odnosno one koji vas neće ošišati na paž ako ste rekli „samo mi skrati krajeve“. Takođe smatram da je veoma bitno da vas frizer razume, tačnije da iz salona ne izađete sa potpuno drugačijom frizurom ili bojom kose od one koju ste želeli.

U Novom Sadu imam frizera Dragana kome potpuno verujem. Poznajemo se nešto više od tri godine i od prvog dana odlično se kapiramo. Osim što je veoma dobar u svom poslu, on voli kosu i prati trendove.

Juče sam svratila u njegov salon samo da ga vidim, a izašla sa predivnom frizurom. Želeo je da mi pokaže nov način feniranja- feniranje uvijanjem, a ja sam želela da to podelim sa vama.

Oduvek sam htela talasastu kosu, uvijenu ali ne previše, a to sa presom nisam mogla da postignem. Probala sam i sa figarom, ali ti talasi nisu dugo trajali.





Ovaj način feniranja izvlači kosu iz korena, te ona nije previše bujna, ali je sve vreme uvrće, tako da vam lokne dugo traju. Kako biste najbolje shvatili o čemu pričam pogledajte snimak.





Kosa se prvo prosuši fenom i onda, kao i kod feniranja, fenira se deo po deo. Međutim, ovo feniranje je brže nego standardno.




Kada se svaki pramen isfenira, odnosno uvije, kosa se raščešlja i dobiju se divni valovi.










Kosa je bila odlično uvijena do narednog pranja, tačnije 4 dana. Nijedan pramen se nije ispravio.

Ukoliko želite ovakvu frizuru ili pouzdanog frizera, a živite u Novom Sadu, posetiti salon na Bulevaru oslobođenja 68b. Za dodatne informacije, možete pozvati broj 062/468373.

Kako vam se dopadaju valovi? Da li volite da ih nosite?

Comments

  1. Divno izgleda, nisam cula za njegov salon. Idem kod nekog drugog frizera u Ns vec vise od 10god i svaki put unapred isplaniram da mi na neki nacin uvije kosu i na kraju u poslednjem momentu samo kazem da hocu ravno a volela bih da probam nesto ovako, jako mi se svidja posebno na tvojoj plavoj kosi, moja je prirodno bas tamna :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Probaj, nećeš se pokajati, a ako ti se ne svidi, uvek možeš da se isfeniraš na ravno. :)

      Delete
  2. Super izgleda, ja sam dva puta tako uvijala peglom to jest moja frizerka i držalo mi je toliko dugo da mi bilo žao da perem, al tamo treći dan kad otpusti malo je najbolje. Inače figaro ne deluje ni vikleri, ne znam kako ona uspe kojim čudom da mi uvije kosu , sreća pa retko želim i volim frćke :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. I meni sa peglom bude lepše kad se opusti, kroz nekoliko dana. Sa ovakvim feniranjem kosa mi je odmah lepa. :)

      Delete
  3. Super kosa, baš mi se svidja :) Samo nisam znala da je ovo novitet...mene ovako feniraju, tj. na ovaj način još od osnovne škole, različiti frizeri, i sjajno je :)

    ReplyDelete
  4. Divna kosa i divna frizura :)

    ReplyDelete
  5. Predivno ti izgleda kosa <3 Viđala sam i ranije takav način feniranja ali me ne privlači nešto specijalno (bar ne na mojoj kosi) a na tebi sam navikla na one lepe, krupne lokne :) L.

    ReplyDelete
  6. Iiiii, koliko je trajala frizura? :)

    ReplyDelete

Post a Comment

Popular posts from this blog

ZIAJA losion za samopotamnjivanje

I dalje ostajem pri tome da ću se i ovog leta minimalno izlagati suncu, iako volim preplanuli ten. Međutim, zdravlje mi je važnije od izgleda, a izuzetno sam svesna koliko su sunčevi zraci opasni, posebno za mene. S obzirom na to da sam prilično svetlog tena, koji inače ne volim, pomoć tražim u kremama za samopotamnjivanje. Već sam pisala o Balea proizvodima za ovu namenu kojima sam prilično zadovoljna (pročitajte ovde ). Međutim, rešila sam da probam i Ziaju. Dobila sam preporuku od drugarica, ali i prilično niska cena od 300 dinara na sniženju, naterala me je da kupim ovaj proizvod.

SUBRINA professional Unique farba za kosu (moje iskustvo sa farbama)

Svako ko se farba u plavo, zna koliko je teško dobiti lepu, prirodnu nijansu, bez žutih tonova. Ja sam tokom godina koristila mnoge farbe, a u nastavku ćete pročitati i moje mišljenje o njima.

SUNKISSED pena za samopotamnjivanje - dark

S obzirom na to da ovog leta, bar do sada, nismo baš imali priliku da se sunčamo i dobijemo željenu preplanulu boju, mnoge devojke pokazale su interesovanje za razne proizvode za samopotamnjivanje. Pošto ja vodim računa o zdravlju kože, a i u skladu sa konsultacijama sa dermatologom, shvatila sam da je ovaj vid tamnjenja najzdraviji. Međutim, zaista nije lako pronaći proizvod koji će vašoj koži dati lep preplanuli izgled, a da pri tom izbegnete fleke i druge "neprijatnosti". Kada se brend Sunkissed pojavio na našem tržištu, ja sam imala veliku želju da probam proizvode za samopotamnjivanje jer sam čula zaista mnogo pozitivnih utisaka. Kako je ovaj brend kod nas bio dostupan samo na sajtu onlinekozmetika.com, odlagala sam kupovinu (ne volim da poručujem online), međutim slučajno sam na željenu penu naletela u Lilly drogeriji i morala sam odmah da je kupim. Pena dolazi u pakovanju od 200 ml. Dostupna je u dve nijanse - medium i dark. Ja sam u Lilly-u pronašla samo dark