Skip to main content

PROBAJ, ZAOBIĐI #3


Korektori- Loreal true match i Maybelline affinitone





PROBAJ



Loreal true match- jedan od najboljih korektora koje sam do sada probala. Spominjala sam ga i u postu o 5 kozmetičkih proizvoda bez kojih ne mogu (pogledaj ovde). Dugotrajan, gust taman koliko treba, ne uvlači se u borice, ne isušuje predeo ispod oka.

ZAOBIĐI



Maybeline affinitone- lagana tekstura, slabo prekrivanje. Nije dugotrajan. Ulazi u borice i ističe suve delove. U svom sastavu ima nešto što iritira oči. Kako ga nanesem, tako mi krenu suze.

Maybelline Color Drama- 630 nude perfection i 140 minimalist





PROBAJ



630 nude perfection- kremasta tekstura. Lako se nanosi, kao karmin. Boja je lepa, mat. Miris je prijatan. Ova olovka mi je omiljena u poslednje vreme.





ZAOBIĐI



140 minimalist- iskreno meni se više svidela boja na pakovanju, nego boja samog proizvoda. Olovka ima u sebi srebrne šljokice koje mi se ne dopadaju. Prilično je tvrda, pa se teško razmazuje. Nije mnogo pigmentovana. Za razliku od nude olovke, ova nema lep miris, već se oseti miris drveta.






Četkice za blendanje- Cala 311 i Blush 14A





PROBAJ



Cala 311- izuzetno prijatna četkica, ima nežne dlačice, mekana je, ali opet dovoljno tvrda da može njom da se blenda. Odlično radi posao za koji je namenjena. Veličina četkice odgovara mom oku. Sviđaju mi se i debljina i dužina drške.

ZAOBIĐI



Blush 14A- četkica od prirodne dlake. Nije nežna. Za moje oko je prevelika. Nije se baš dobro pokazala u blendanju. To sam shvatila tek kada sam probala cala četkicu. Ne mogu da kažem da je mnogo loša, ali ako se dvoumite oko četkica za blendanje, cala je bolja.

*Napomena: nemam ništa protiv bilo kog brenda. Ako meni neki proizvodi ne odgovaraju, ne znači da neće nekom drugom odgovarati.

Da li koristite neke od ovih proizvoda ili nameravate da kupite?





Comments

  1. Isprobala sam Color Drama ruževe i posjedujem obje nijansa. Nude perfection koristim gotovo svakodnevno, a Minimalist sam nanijela samo jednom. Ni meni se nije nijansa previše svidjela na usnama, a nisam se ni zamarala teksturom i nanošenjem, jer je svakako ne koristim :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Meni je baš bilo krivo, jer je boja na pakovanju mnogo lepša. Druge nijanse nisam probala.

      Delete
  2. Imam ovu Calinu cetkicu,odusevljena sam njome.Odlicno blenda,nezna.Oriflame ima cetkicu koja je vrlo slicna ovoj Blush ali ne znam da li da je narucim,podeljena su misljenja oko nje(kao uostalom i oko svega drugog). Kristina

    ReplyDelete
    Replies
    1. Nisam nikad koristila Oriflame četkice za senke, pa ne mogu da ti dam savet. Ako nisi sigurna, bolje da uzmeš neku koju možeš prvo uživo da vidiš.

      Delete
  3. Jaooo meni su oba korektora odlicna! Za olovku se apsolutno slazem,a sto se tice cetkica mozda mi se Cala cetkica malo vise dopada,ali nista specijalno :-)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Dobar ti je Maybelline? :) Potrebe i očekivanja od proizvoda definitivno se razlikuju, zato uvek to naglasim.

      Delete
  4. Sasvim ok,mada nemam nekih izrazenih nepravilnosti a ni podocnjaci mi nisu extremno izrazeni pa mozda i to ima uticaja,ali obavljao je posao sasvim solidno. Mada moja preporuka je P2 korektor,the best svih vremena :-)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tako sam i mislila. Veruj mi, za izraženije podočnjake neupotrebljiv je. :) Ne znam koji je to P2?

      Delete
  5. Mislim da su oni DM-ova kozmetika,cijene prihvatljive a taj korektor nabavljam po ko zna koji put,ukoliko naletis na njih svakako probaj,nisu ni skupi pa se isplati rizikovati :-)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Nema ih ni kod nas,ustvari navodno je She njihov proizvod za nase trziste,ali ni slicno,ja cesto putujem pa obicno nabavim i zalihe :-)

      Delete
    2. Nadajmo se da će stići i kod nas. :)

      Delete
  6. Imam slicno iskustvo sa Colodrama olovkama, minimalist mi se mnogo vise svidela na ambalazi.. Mada mogu da je koristim bez problema kada zelim takvu boju jer je postala kremastija nakon rezanja, kao da je vrh olovke bio drugacije teksture..Primetila sam da mi je sad dosta kremastija i laksa za nanosenje al opet boja nije bas moj favorit ali moze da se nosi :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Nisam je još rezala, ali nadam se da će biti mekanija. :)

      Delete
    2. Mislim da hoce, meni je duplo bolja od kad sam je malo vise zarezala, i ako generalno nije ni bilo potrebe za tim, nije se bila istupila ali sam mislila da ce je omeksati rezanje, i uspelo je, probaj obavezno :)

      Delete
    3. Hoću. Hvala na savetu. :)

      Delete
  7. Super ti je post,dopada mi se ideja,samo nastavi.
    Mislim da nam je svima zanimljivo da vidimo uporedjivanje proizvoda i to kratko i jasno. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hvala mnogo! :) Ovi postovi su mi izuzetno čitani, a i ja volim da ih pišem. :)

      Delete

Post a Comment

Popular posts from this blog

ZIAJA losion za samopotamnjivanje

I dalje ostajem pri tome da ću se i ovog leta minimalno izlagati suncu, iako volim preplanuli ten. Međutim, zdravlje mi je važnije od izgleda, a izuzetno sam svesna koliko su sunčevi zraci opasni, posebno za mene. S obzirom na to da sam prilično svetlog tena, koji inače ne volim, pomoć tražim u kremama za samopotamnjivanje. Već sam pisala o Balea proizvodima za ovu namenu kojima sam prilično zadovoljna (pročitajte ovde ). Međutim, rešila sam da probam i Ziaju. Dobila sam preporuku od drugarica, ali i prilično niska cena od 300 dinara na sniženju, naterala me je da kupim ovaj proizvod.

SUBRINA professional Unique farba za kosu (moje iskustvo sa farbama)

Svako ko se farba u plavo, zna koliko je teško dobiti lepu, prirodnu nijansu, bez žutih tonova. Ja sam tokom godina koristila mnoge farbe, a u nastavku ćete pročitati i moje mišljenje o njima.

SUNKISSED pena za samopotamnjivanje - dark

S obzirom na to da ovog leta, bar do sada, nismo baš imali priliku da se sunčamo i dobijemo željenu preplanulu boju, mnoge devojke pokazale su interesovanje za razne proizvode za samopotamnjivanje. Pošto ja vodim računa o zdravlju kože, a i u skladu sa konsultacijama sa dermatologom, shvatila sam da je ovaj vid tamnjenja najzdraviji. Međutim, zaista nije lako pronaći proizvod koji će vašoj koži dati lep preplanuli izgled, a da pri tom izbegnete fleke i druge "neprijatnosti". Kada se brend Sunkissed pojavio na našem tržištu, ja sam imala veliku želju da probam proizvode za samopotamnjivanje jer sam čula zaista mnogo pozitivnih utisaka. Kako je ovaj brend kod nas bio dostupan samo na sajtu onlinekozmetika.com, odlagala sam kupovinu (ne volim da poručujem online), međutim slučajno sam na željenu penu naletela u Lilly drogeriji i morala sam odmah da je kupim. Pena dolazi u pakovanju od 200 ml. Dostupna je u dve nijanse - medium i dark. Ja sam u Lilly-u pronašla samo dark